קראוץ יהיה בדיחה עלובה אם נביא אותו לא תופס ממנו אם נקנה אותו זה יהיה יותר בזבוז כסף מרברוב צריך למצוא מישהו שיחק טוב ליד בארבטוב(אלוהים) כי דפו וקין לא עושים את זה הכי טוב
AW forever להוציא את קוויט, בלאמי,קראוץ ופחות גונזאלס ועוד יותר פחות פאולר נמצאים ברוטצייה,זה לא שקראוץ שחקן ספסל כי הוא פחות טוב או פחות מרוצים ממנו,תלוי נגד מי משחקים,תלוי על איזה סגנון משחק הולכים,תלוי באיזה כושר שחקן זה או אחר,תלוי בכל מיני דברים. ראית את המשחק של ליברפול נגד צ'לסי?האם ההתקפה של ליברפול היתה נראית לך תקועה? ושוב,מה הקשר לכסף??????????? ליברפול הביאו את הארי קיואל במחיר מציאה בגלל כל מיני סיבות,הוא הגיע על תקן אחד השחקנים הטובים בליגה,בכל מצב נורמלי בלי כל הבלאגן שהיה בלידס, הוא היה עולה פי 3 לפחות ממה שעלה,הוא כישלון חרוץ בליברפול,מה אז היית אומר?
כאן זה האשכול של הקבוצה שרק עושה בושות ללונדון - כך שתסבול עוד תגובה (וגל של החזרות, כרגיל) בנושא הסולם. סטרטפורד, נחמד נורא שאתה חוזר שוב ושוב על המנטרה של הכיבוש מול קבוצות גדולות. עוד יותר נחמד שאתה משייך לקטגוריה את ה"תצוגה" של הסולם מול צ'לסי לפני שבוע ומשהו. פששש, הוא שלט בגובה מול פאולו פריירה ומיקל אסיין. ואוו. דיברתם כל הקיץ על זה שהקבלות של הסולם הן העובדה שהמנג'רים שלו באנגליה ובאנפילד נותנים לו קרדיט. משום מה בחודשיים האחרונים הייתם נורא נורא בשקט. בניטז לא מצא במשך קרוב לחודש קבוצה שהסולם מתאים לה מבחינה טאקטית. השערים של קראוץ' (עם כל הכבוד לשתי המספרות) הן בעיקר פגרים ונבלות שההגנה משאירה לו. אני בסך הכל חושב שיש שחקנים שעושים את העבודה הזו טוב יותר ממנו. הוא היה ונשאר חלש פיזית מהבלמים שעומדים מולו. לבוא ולהצביע על משחק זה או אחר בו הוא שלט בגובה או בישל שער זה, שוב, נורא נחמד - אבל מישהו יותר קטנוני ממני היה עומד שעות ומצביע על משחקים בהם הוא לא הצליח במשימות האלה. אני לא שונא אישית את הסולם כמו שג'ורג'י ניסה לרמוז. אני פשוט מתעב את ההערכה המקצועית שהוא זוכה לה. זו זכותי. קראוץ' היה ותמיד ישאר חלוץ בינוני מאוד שכל עוד לא יחזור לסביבתו הטבעית (קבוצות שמתמודדות נגד הירידה לצ'מפיונשיפ / עלייה מהצ'מפיונשיפ) ימשיך לספק לי שעות של עונג וצחוק. ואלה שאוהבים אותו או את התופעה - מוזמנים להמשיך להתעורר פעם בחמישה משחקים כדי להזכיר לכולנו כמה שהוא גדול. סטטיסטיקה מלמדת כמה שערים שחקן כבש, לא כמה שערים הוא החמיץ או כמה כדורים הוא איבד או כמה פעמים הוא מצא עצמו קורס מרגליו הארוכות כל הדרך אל הדשא!! ועכשיו - להמשך הנקמה בקולין קלדרווד על קשריו בצד האפל והעלוב של לונדון http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/icon_thumright.Xxx
לא קשור לדיון אבל לא נשאיר לבחור שאלה בלי תשובה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx קיואל הוא אחד השחקנים הטובים ביותר של ליברפול לדעתי , אבל מה לעשות שהוא פצוע כרוני וכל עונה חצי מהמשחקים או יותר הוא בחוץ. קשה להגיד שהאוסטרלי גמור אבל בקצב שהוא נפצע כבר קשה לי להאמין שהוא יכול לחזור לשיאו כמו בלידס או בשנים היפות אצל הסקוואזרים. אגב הוא עלה לליברפול רק 3 מיליון פאונד , בהחלט מחיר מציאה שאתה רואה מה הולך היום בשוק.
לא התכוונתי ללכת אוף-טופיק, פשוט ככה יצא כיוון שציטטתי את ההודעה של סטראטפורד... אני מקווה שתקבלו את התנצלותי http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx
קירק, לקרוא לשערים שקראוץ כבש להוציא את 2 המספרות "פגרים ונבלות שההגנה משאירה לו" זה לא "חכם" במיוחד, גול זה גול זה גול מה גם שחלק מהם שערים טובים ולא סתם דחיקות ממטר. אני לא דיברתי על השליטה בגובה נגד אסיין ופריירה,מה שהרשים במשחק שלו נגד צ'לסי זה לא היה משחק הגובה אלא על הקרקע. אף אחד לא היה בשקט בחודשיים האחרונים כי קראוץ לא כבש(כי הוא כן כבש)או לא היה טוב כששיחק אבל אתה זה שבאת בטענות אחרי שכל שבוע מחדש הזכרנו לך שקראוץ כבש או קראוץ בישל שער נוסף. בבקשה,אתה מוזמן החל מהמשחק הבא לספור כמה פעולות לא טובות היו לקראוץ ואני אספור את הפעולות הטובות יותר,משום מה יש לי הרגשה ש אתה תישבר ראשון ומהר או כי ימאס לך או כי קראוץ יעזור לך ללכת למכור תותים. סטטיסטיקה לא יכולה ללמד על יכולת אבל כשמביאים את המספרים ורואים את היכולות שלו זה כבר ענייין אחר, אחרת לא אני,לא רובי,לא איסטלנד ולא אחרים היו מסנגרים עליו יום ולילה,בטח כשהוא שחקן של קבוצה יריבה. זכותך לא לאהוב את הערכה המקצועית לה הוא זוכה,זכותנו להזכיר לך כל פעם מחדש שהוא קיבל הערכה חיובית נוספת! הוא לא רוניי,הוא לא הנרי,הוא לא דרוגבה,הוא כן חלוץ טוב,לגיטמי,עם הרבה מאוד יכולות והרבה מאוד חוכמת משחק, בדרך כלל שחקנים עם נתונים פיזים כמו שלו נראים כמו עלה נידף ברוח,בטח כשמדובר בחלוצים,הוא מוכיח אחרת.
אם לחזור שנייה לנושא של טוטנהאם, נראה שיש סיבוכים נוספים בפציעה של לדלי, ולא ידוע עדיין מתי יחזור. כמובן שהוא בספק גדול למשחק ביום רביעי.
זהו, שפיספסת את הנקודה. היה שקט ועוד איך בחודשיים האחרונים, כי לכם לא היו דברים חיובים להגיד על הקונוס ולי לא היה זין לחזור כל משחק על אותן מנטרות.
שוב,אתה זה שהתלוננת כשעידכנו אותך ללא הפסקה,עכשיו אתה בא בטענות שלא מעדכנים וטוען שלא היה על מה,אתה לא רציני. אה כן, שלושה שבועות מתוך זה הייתי באנגליה אז אני מצטער שלא יצא לי לעדכן אותך על איזה בישול לגרארד נגד צארלטון,על איזה גול נגד בולטון ועוד איזה צמד נגד ווטפורד,אה כן ועוד איזה בישול שבוע שעבר.
כשאני התלוננתי על הדיווחים השוטפים אמרתם שתמשיכו רק כדי להוכיח לי כמה הוא טוב. והסולם התחיל להסתיר לאנשים בשורה השנייה של הספסל עוד הרבה לפני שנסעת לאינגלנד. עזוב. עד הנגיחה הבאה של קראוץ' מסנטימטר לידיים של השוער או לחילופין המספרת הבאה - בוא נשאיר את הדיון לחבר'ה עם בעיות העיכול והחולצות החומות.
בדיוק,ראינו איך הלך לליברפול כשהוא ישב על הספסל,לא מי יודע כמה,לכן הוא חזר לשחק בהרכב בשבועות האחרונים, אתה רוצה להשאיר את הדיון ליהודונים,בסדר,נתראה בגול הבא של קראוץ והאמת,הלוואי שלא יגיע,אני לא רוצה בטובת הנבלות הללו.
עוד 20 דקות ההגרלה לשמינית גמר הגביע. רשימת הקבוצות.... http://www.tottenhamhotspur.com/news/artic...nday280107.html