טוטנהאם הוטספר, האימפריה של צפון לונדון מודל 07

Discussion in 'פורום כדורגל אנגלי' started by קינג לדלי, Jul 3, 2006.

1. Deducted Member

השחקן הכי מגוחך הוא לא ...
    שמע השחקן פשוט ללא הרבה יכולות טכניות,
    לא כל כך מהיר,
    ועם כל הגובה שלו עדיין המשחק ראש שלו לא מרהיב.

בקיצור ולעניין, קראוץ' הוא רק עוד חלוץ.
    רוב הגולים שלו העונה או בכלל, היו גולים קלים(אולי חוץ מ2 המספרות המדהימות)
    וברוב הגולים הוא בקושי הכין את המצבים ...

חלוץ בינוני +
    אם הייתם שואלים אותי אני מעדיף את מידו עליו.

2. AW forever Member

סטראטפורד,
    אולי לא הכי מגוחך אבל בפירוש אוברייטד, בפירוש לא שייך לרמות הגבוהות, בפירוש עוד שחקן שהדרכון שלו הכתיב את תג המחיר שלו. בקיצור עוד שחקן שמתאים בדיוק לטוטנהאם.

3. THE STRETFORD END Member

AW forever
    מה קשור המחיר שלו?בפעם המי יודע כמה,אין קשר בין איכות למחיר,שחקן יכול לעלות פחות ולתת פי כמה יותר תפוקה ושחקן יכול לעלות הרבה ולהיות פחות טוב,כיום בהעברה מוערבים סוכנים ואלף ואחת קישקושים שלא קשורים שמעלים את המחיר,אז מה?מי שופט שחקן לפי המחיר?

לא שייך לרמות הגבוהות?אבל על הדשא הוא מוכיח אחרת פעם אחר פעם,עם עובדות אי אפשר להתווכח!

Deducted
    קראוץ טכני ועוד איזה טכני,הטיפול שלו מכדור הוא מהרמה הגבוהה ביותר שיש.
    גולים קלים,בישולים קלים...מה זה השטויות האלה,גם להגיע למצב כיבוש קל צריך לדעת איך.

Last edited: Jan 28, 2007
  4. Claret&Blue Member

אומר מי? ואיך הוא אוברייטד בדיוק? בקיצור עוד שחקן שבגלל תג המחיר שלו היה גבוה(כמו כל שחקן אנגלי) אנשים מחפשים את המגרעות והחסרונות.

5. George Best Member

למה אוברייטד?
    הוא יושב על הספסל של ליברפול, הוא לא שחקן שמוערך יתר על המידה.
    קראוץ' דווקא מאוד טכני, ההשתלטות שלו על הכדור והטיפול בו נהדרים והוא עושה הרבה תנועה והסיומת שלו לא רעה והוא כובש גם שערים יפים(לא שזה משנה כמובן, אחרת ואן ניסטלרוי היה משחק במכבי חיפה).
    אז נכון, הוא לא חלוץ גדול ונכון, לעיתים הוא מסורבל והוא נראה רך, אבל הוא חלוץ לא רע בכלל, בטח שלא האפס הגדול שעשיתם ממנו.
    ותכלס מה קשור המחיר?רוני עלה 28 מליון פאונד, זה אומר שאם הוא משחק מצוין אז הוא בסדר ולא מעולה?
    קראוץ' עלה סכום לא מבוטל, בדיוק כמו כל שחקן אנגלי(ויחסית אולי זול, אשלי יאנג ב10 מליון פאונד, וולקוט שלא שיחק דקה בפרמיירליג בסכום גבוה יותר ודוגמאות נוספות לא חסר).
    לסיכום - שחקן טוב לליגה שלנו, ספק מתאים לקבוצה שרצה לאליפות(אני חושב באופן אישי שלא), אבל עשיתם ממנו שחקן ברמה של אילן בכר.לטוטנהאם הוא חלוץ יותר מטוב, והוא בהחלט עדיף על דפו האגואיסט ובטח שבטח על פני מידו, עאלק מידו 2 רמות מעל קראוץ'.

וקירקי,
    השנאה שלך כלפי השחקן הזה מקשה עליך לתת לו מילה טובה קטנה.
    כן, הוא לא חלוץ מצוין, אבל הוא חלוץ טוב מאוד לליגה האנגלית, והמספרים שלו מוכיחים זאת, גם בעונה בה הוא יושב לא מעט על הספסל.
    אפס?ממש לא.

6. THE STRETFORD END Member

גורג'

הוא כובש גם מול הגנות אירופאיות בליגת האלופות ככה שהוא לא שחקן שמתאים רק לליגה האנגלית.

7. spurs229 Member

אני רוצה להזכיר לכם, שכרגע החלוצים שלנו (רובי קין וג'רמיין דפו) נוטים להחמיץ דווקא ממצבים קלים; אולי אחד כזה דווקא יכול לעזור.

8. THE STRETFORD END Member

סטטיסטיקה כתובה,קראוץ בליגה,ב 12 הופעות 5 שערים ו 4 בישולים,

מה רע?

9. George Best Member

אוקיי, אבל דיברנו פה על טוטנהאם, ולכן אמרתי שחקן טוב לליגה האנגלית.
    באופן אישי אני חושב שבליגות אחרות הוא יצליח מעט פחות, אבל כמובן שלטוטנהאם הוא רכש טוב מאוד.
    שוב, עדיף על מידו ודפו, השאלה אם שני חלוצים גבוהים שמהירות איננה התכונה הבולטת שלהם בוא נגיד את זה כך, יוכלו לשתף פעולה וכמובן לתרום לקבוצה בצורה מקסימלית.

10. ASROMA Member

סטרטפורד זה נשמע מאוד טיפשי להגיד שאי אפשר לשפוט שחקן לפי תג המחיר שלו , הרי נניח וקבוצה כלשהי השקיעה סכום גבוה מאוד בשחקן היא הרי מצפה לתפוקה בהתאם.
    רק אולי בצ'לסי לא סופרים את הכסף הזה אבל בשאר הקבוצות תהיה בטוח שהקבוצה רוצה החזר מלא על ההשקעה , למרות המחירים השערוריתיים באנגליה.
    לגבי הנושא עצמו , קראוץ' מוכיח כל פעם מחדש לכל אלה שירדו עליו שהוא חלוץ פריימרליג לכל דבר ועניין השערים שלו הם לא רק מזל יש לו מיקום מצוין ברחבה, משחק ראש לא רעה וכמובן הוא שחקן הציר מספר 1 באנגליה למרות שכבר לא ממש משתמשים במושג הזה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx.
    כמובן שגם 2 בשערים המדהימים שלו השנה מוכיחים שגם וירטואוזיות וטכניות הם לא מילה גסה בשבילו , אני בעדו כי לבחור פשוט יש קבלות.

11. AW forever Member

אויש נו איזה חבורת חוכמולוגים אתם.
    המחיר קשור כי במקום להוציא את הכסף הזה על השחקן הזה אפשר לקנות שחקנים טובים יותר, הרבה יותר.

אריאל, הדוגמא שנתת על רוני היא כמובן מטופשת לגמריי- רוני עלה הרבה כי הוא היה שחקן צעיר עם פוטנציאל של להיות טופ קלאס, אותו כנ"ל לגביי וולקוט. קראוץ' הוא שחקן מוגמר, what you see is what you get. ואם ליברפול הביאו אותו בתור חלוץ מחליף אז זה בזבוז כסף.

Claret&Blue- אני אומר שהוא אוברייטד, אלא מי? והוא אוברייטד בגלל שהוא שחקן מוגבל, שתוקע את ההתקפה כי הוא איטי וגמלוני. הוא אוברייטד כי הוא קיבל/מקבל קרדיט בתור החלוץ של נבחרת אנגליה שלא בצדק. חלוץ ברמה של הצ'מפיונשיפ, לא ברמה של קבוצה שמתיימרת להיות טופ 4, מחליף או לא מחליף.

12. THE STRETFORD END Member

גורג'
    דפו הוא חלוץ בסגנון אחר לגמרי,השוואה לא מתאימה.

rippa
    קאנטונה בזמנו עלה מיליון פאונד בלבד ליונייטד מלידס אז אתה רוצה להגיד לי שלא ציפו ממנו לגדולות?
    יש כל-כך הרבה דברים שמשפיעים על סכום שקבוצה משלמת אבל אין שום קשר בין מחיר לבין ציפיות או איכות.
    יש סוכן ממולח שיכול להשפיע,יש חוזה של שחקן שתלוי מתי הוא מסתיים ובהתאם לכך עד כמה הקבוצה מפחדת להפסיד עליו בסופו של דבר,לו לשחקן יש חוזה לכמה שנים טובות הקבוצה יכולה להיות עם יותר אוויר לנשימה במשא ומתן,לעומת זאת אם החוזה של אותו שחקן מסתיים בקיץ היא מפחדת להפסיד אותו בקיץ בהעברה חופשית ולכן היא יותר לחוצה ופחות דורשת מבחינת המחיר ויש עוד ועוד אלמנטים שאין להם קשר ליכולת המקצועית.

וכולם סופרים את הכסף,גם צ'לסי,תראה מה קורה שם עכשיו.

AW forever
    איטי,גמלוני,תוקע את ההתקפה,הכל טוב ויפה,המספרים מוכיחים אחרת גם העובדה שליברפול עם קראוץ היא בטופ 4.

13. קינג לדלי Member

אתה מבין עם מי יש לי עסק ?
    איך אתם בכלל משווים את קראוץ' לסגנון של קינו ודפו ??? קראוץ' ישחק אך ורק לצד אחד מהם ולא ליד ברבס. יול ובצדק תמיד מעלה חלוץ עם הגב לשער לצד חלוץ יותר מהיר ומכדרר.
    קראוץ' כמו שהוא מכניס כדורים לקשרים שבאים מאחור יעשה את ג'ינאס עם התנועה הנהדרת שלו ללא כדור מלך,וגם כרגיל את כל הסובבים אותו.
    וכמובן יתן את הגולים שלו.
    מה רע ?

בכל מקרה הכל שמועות.

14. Claret&Blue Member

חלוץ ברמת צ'מפיונשיפ מה? ממש לא. לא שזה כזה עלבון, חלוצים מצויינים יש שם השנה. הוא תוקע את ההתקפה של ליברפול? זכורים לך מקרים ספציפיים, אם בכלל ראית משחקים שלהם השנה? כי אני לא רואה אותו תוקע התקפות, אני רואה אותו שומר על הכדור עם הגב לשער ומחכה להצטרפות. גמלוני? שליטה מצוינת בכדור, ולאדם בגובה שלו כמעט מושלמת. יש שחקנים פחות נעימים לעין, אבל זה לא אומר שהם פחות טובים.

15. AW forever Member

שיש לך חלוץ שלידו מייקל קאריק זה קארל לואיס זה תוקע את ההתקפה, זה מאלץ אותך להעיף אליו כדור שהוא למעלה ואז שהוא יתבחבש איתו (ובהרבה מקרים יאבד אותו), כי הוא לא מספיק מהיר להצטרף להתקפה.

סטראטפורד, נראה שגם בניטז הבין את זה, כי הוא מספסל אותו. בשביל חלוץ מחליף/עוד חלוץ לסגל לא צריך לשפוך כ"כ הרבה כסף- ע"ע אדבאיור, לארסון. בניטז יעשה בשכל אם יעיף אותו.