שכחתי לציין את רושה. משחק טוב מאוד עד כמה שאפשר לשפוט ע"פ היריבה (השחקן היחיד שעוד עשה אצלם רושם היה איסטווד), יש לו הרבה יותר ביטחון מלדאבנפורט וזה כבר טוב. וכן, סטיילס היה גרוע כהרגלו וקיפח אותנו לפחות פעמיים שלוש, ג'ינאס בבירור הוכשל ברחבה במחצית הראשונה.
ראיתי את רושה מולנו באולד טראפורד ומאוד התרשמתי ממנו יש לומר. שחקן מאוד חכם לפי מה שהספקתי לראות, מתקל טוב ובאמת מדובר בבלם טוב, בשתי רמות מעל העגלות דאבנפורט וגארדנר.אם הוא יסתגל ולא יאכזב, סוף סוף לא נצטרך לקרוא "הרכב טלאים, העגלה בהרכב"(מפי ערן אברהם).רכש טוב.
כבר משווים את לנון לקליף גונס האגדי!!!!!!!! כמה הערות: אוהדי סאותאנד בהתנהגות מבישה והצדעה במועלי יד....... לסרני מגיע לפתוח ברביעי שסטיד גנאס האדלסטון\זוקורה ולנון סוף סוף יזכו לשחק ביחד בלי כל הפציעות זה יהיה מחשמל
ההרכב שלי ליום רביעי. רובו,לי,דווסון,רושה,צ'ימבו,סטיד,ביג טום,ג'ינאס,לנון,דפו ומידו. רובי עדיין חלוד ועדיף שנשחק עם שחקן מטרה כמו מידו במקום שחקן מטרה שחסר(ברבס). לדלי :aaa8: כרגיל יעדר לי מהמשחקים החשובים ביותר.
וואו, איזה ידיעות מפתיעות היום! לפי העיתון "פיפל" אנחנו מנסים להחזיר את פיטר קראוץ' לקבוצה, ואם לא אותו - ננסה את ג'יימס ביטי או חואן פאבלו אנחל האפס. למה פתאום ידיעות על חלוץ? האם מידו סופית בדרך החוצה? ומה עם קשר שמאלי טבעי? האם נסגרנו על סטיד?
אוווייי פליז, פליז, פליז, הלוואי!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זה כל כך, כל כך הולך לעשות לי את השנה. הקבוצה השנואה עליי, עם השחקן הכי מגוחך שראתה הממלכה. אוווי כן!!!!!!!!!!!!!!!
דווקא יול אמר שמידו נשאר אבל במידה ולא אני מת שחלוץ נבחרת אנגליה יחתום ויחזור לשורשים שלו. קראוץ' ישחק ברוטציה עם ברבס וזה יהיה נהדר. ביטי או אנחל ? למה לא מוטי קקון ? הידיעה היותר חשובה לטעמי היא שגארת' בייל ככל הנראה קרוב מאוד לקבוצה. פרגוסון צוטט היום כך " טוטנהאם כנראה מובילה עלינו במירוץ על בייל ". אני מתפלל שהילד המחונן הזה יגיע אלינו ואני משווה את זה לחתימה של גאזה אצלנו על פני יונייטד. עד כדי כך אני מחזיק מהילד הזה. רק שיסגרו איתו !
השחקן הכי מגוכך שראתה הממלכה,יש לו כבר למעלה מ 10 שערים העונה כשהוא לא שחקן הרכב קבוע, השחקן הכי מגוכך שראתה הממלכה,יש לו גם כמה וכמה בישולים העונה כולל נגד קבוצה בשם צ'לסי, השחקן הכי מגוכך שראתה הממלכה כבש את אחד משערי העונה עד כה באירופה, עובדות בשטח מול ליצנים,מה מנצח?
עזוב , אחד מהליצנים האלה כתב כאן עוד שהוא היה שחקן סאות'המפטון שהוא לא שחקן מטרה. עכשיו לך תסביר להם...