עד שהאפרוחים יגדלו וצמיחו זרג שאותו הם ישחילו בעתיד לארסן,רכשנו לנו בלם. ריקרדו רושה לפי הגארדיאן סגר אצלנו וכנראה יהיה על הספסל מול פרנסנל. המירור זרק שגארת בייל נראה באיזור הליין ושטוטנהם הציעה עליו 10 מיליון ושסאותהמפטון קיבלה את ההצעה. לפי מירור הוא מתלבט בין טוטנהאם ליונייטד. מרטין יול "אני לא מוכן לומר כלום בעיניין". אני חייב לציין שזה המירור לפני שקירק מגיח.
ליי מילס , זה הבלם הבלונדיני הגבוה נכון? הוא היה די טוב למרות שלא נדרשה ממנו יותר מדי עבודה. תרבט לדעתי יהיה אחד הכשרונות הגדולים בפרמיירליג בשנים הקרובות, רכישה מעולה של התרנגולים.
הרכב ראשון עם קצת ספסל?!אני בספק...... כולה גביע ליגה,מה נהיה...? אם וונגר ישלב מתישהו שחקנים רציניים יותר במפעל הזה זה יהיה באשבורטון גרוב. דרך אגב,צ'לרטון החליפו את המשחק של ווסטהאם בגביע ביום שבת וישדרו את טוטנהאם-סאות'אנד במקום (שידור פתוח דרך אגב...),עדיין אין סימן לשידור של ארסנל-בולטון.
כל כך מתאים לכם. אין לכם מה להפסיד בוויט הארט ליין, אם תפסידו אז תגידו שזה כולה הנוער, אם תנצחו אז תצחקו עלינו שהריזרבס של פראנסנל ניצחו את הקבוצה הראשונה של ספרס. ואז בקאשברטון גרוב כשהסיכוי לנצח גדול יותר, תעלו את הקבוצה הראשונה...
אני לא מבין על מה אתה מקרקר?גביע הליגה תמיד היה הדרך של וונגר לשלב צעירים ומחליפים,גם באנפילד וונגר עלה עם הרכב די צעיר,אז למה שלא יעלה ככה בוויט הארט ליין? "למזלנו" המשחק השני יהיה באשבורטון גרוב,ו-וונגר יוכל להחליט אם הוא מעוניין לשלב שחקנים יותר מנוסים על מנת "להבטיח" את העלייה או לתת לצעירים הזדמנות להוכיח את עצמם מול הקהל הביתי. במקרה שנעלה אני בעד שילוב של הצעירים גם במשחק הגמר,אין ערך מיוחד לגביע הזה וזה יהיה ראוי לתת לשחקנים שהביאו את ארסנל למעמד הגמר,גם לשחק בו. רק דיברנו: http://soccernet.espn.go.com/news/story?id=404201&cc=3888
זה לא כזה סגל אז אני עדיין דואג אגב לנדסברי מארסנל הוא אוהד טוטנהאם :aaasecr: בן דוד שלו אוהד שרוף של טוטנהאם
אני דווקא מאוד הייתי רוצה שפרנסנל תגיע בהרכב ראשון אבל כמו שוונגר אמר הם עשו תוצאות גדולות וימשיכו לשחק. האמת,מי שראה את הצורה שבא הם הבקיעו באנפילד תוך כדי משולשים שפתחו את ההגנה של ליברפול יודע שהם מגיעים עם שחקנים ברמה גבוהה. אנחנו ללא לדלי ונתפלל שגארדנר יעמוד במהירות שלהם. מצד שני הם יצטרכו לעמוד במהירות של לנון,מלבראנק וצוות החלוצים שישחק. אגב עכשיו שסוף סוף יש לנו שני שחקנים התקפיים מצויינים בקישור כמו סטיד ולנון,אני מאמין שכולם יראו את הכדורגל של ג'ינאס סוף סוף. הוא בקרוב יחזור מפציעה ולדעתי הוא השחקן המתאים ביותר לשחק ליד ביג טום. לפני סטיד שיחקנו עם שלושה קשרים(ולפעמים ארבעה) עם אוריינטציה הגנתית וג'ינאס היה אמור לעשות קסמים למעלה. עכשיו שהנטל ההתקפי ירד ממנו הוא אפילו יבקיע יותר וכשהם יפרצו באגפים הוא אפילו יוכל להסתנן בשקט לרחבה ולהגיע ליותר מצבים. אם הקישור הזה ירוץ אני מבטיח שג'יי ג'יי סוף סוף יככב.
רושה חתם http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx לדעתי מצויין, מעדיף אותו מאשר את גארדנר מתי שקינג נעדר ..
הפורטוגלי האחרון שהיה לנו גרם לי לאולקוס.הלדר פושטיגה.יימח שמו. נקווה שרוקה הזה יחזיר את הכבוד של האומה הפורטוגלית ביציע WHL
וואי זה כבר הסטוריה.מצטער שלא היה לי זמן בחודשים האחרונים.נסעתי מהעבודה לוינה במשך חודשיים.ואחרי זה היה הרבה עבודה פה בארץ. פגשתי את נעים במדריד.היה אדיר.שיהיה לי זמן לנשום אני אספר ואעלה תמונות