ערן, אני לא רוצה לתאר מה היה קורה אילו היית נשאר לתוספת הזמן ורואה את הכדור של רובן ננעץ בקורה .. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx
את הקורה ראיתי ועד עכשיו אחת הביצים שלי עושה בעיות. "בסט" הייתי משנה את החתימה אבל קודם תלמד אותי איך שולחים אי מייל... לא עוד !!!
איך הכדורגל יכול להוביל אותנו לסערת רגשות... לא ייאמן! לפני שאני הולך להתאבד על זה שלא ראיתי את המשחק (שיעור מתמטיקה, בגרות השנה בכיתה י', מורה חדשה, נכשלתי במבחן האחרון=>לא יכול להבריז http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx ) הייתי מאוד רוצה לראות תקציר כלשהו ואשמח אם כבר יש אחד. כידוע אני עוקב קצת אחרי קבוצת הנוער שלנו ואתמול תומאש פקהארט יקירי הבקיע שלושער נגד ברמינגהאם. ההווה מזהיר, העתיד מבטיח. בכל מקרה, הגיע הזמן לחזור אל הקרקע, חייבים לעבוא את פורט וייל בגביע. על הנייר זו אמורה להיות משימה קלה, אבל כמו שאומרים "כדורגל לא משוחק על הנייר"; צריך לעלות עם הרכב חזק ולא לעשות בושות. אפשר לתת לחלק מהסגל לנוח קצת נגד רדינג, בהנחה שעוברים שלב בגביע הליגה. ואל תשכחו: We are Tottenham We are Tottenham Super Tottenham From the lane!
spurs229, תהיה בריא, באמת. שיעור אחד במתמטיקה, זה מה שגורם לך להפסיד משחק של הקבוצה שלך נגד צ'לסי ? אני לא יודע מה לומר לך, אבל אתה בהחלט יכול לעשות חושבים עם עצמך, כדי שבעוד 16 שנה לא תפסיד את המשחק הזה, ומי יודע, אולי שוב תנצחו בליין.
איזה חבורה של עלובים. שבוע התחבאתם בחורים שלכם ורק אחרי הניצחון אתם יוצאים. ובכל זאת. כל הכבוד לספרס. הגיע לכם, לא על הכדורגל, על הלחימה. שלושה מחזורים לסיום נפתח ספירה חדשה.
משחק לחימה הרואי של כולם. יול ניהל את המשחק מצויין,חוץ מה20 דקות האחורונות בהן היה חייב להחליף את גאלי שאיבד כל כדור. 20 דקות ראשונות צ'לסי הייתה לבד במגרש ,הניעה כדור נפלא וגם כבשה. מאז רוב המשחק היה שלנו עד שלבי הסיום שצ'לסי התעוררה. הקהל היה בטירוף כל המשחק והאווירה הייתה מדהימה.זה היה דרבי אמיתי. רובו-6 לקח את מה שצריך.סוף סוף לקח סיכונים ויצא קצת לכדורים. אסו אקוטו-6 שקט ובטוח. באגף שלו לא חגגו. לדלי :aaa8: -8 מדהים ! דקה לפני הגול של מקללה רובן רץ לבד מול רובו,התמונה בטלוויזיה הייתה קצרה ולא ראו מי מאחור. אבל אני במקום לצעוק רובו צרחתי לדלי !!! כי ידעתי שהבלם המהיר במולדת בטח פתח מבער ויעשה עוד גליץ' מדהים. בחצי השני הוא לקח עוד גול בטוח בהתאבדות. מלך. דווסון-8 מגדלור ! כל כדור ראש שלו. החמיץ כל כך הרבה מאז שהגיע וסוף סוף המזל היה איתו. שימבונדה-8 המגן הטוב בפרמייר אחרי אבואה. כל כך שקט וטכני.משתמש בעקב כדי לצאת במצבי לחץ בהגנה. ואיזה משחק ראש ! זוקורה-6 רואים שהוא לא בכושר מלא אבל מניע את כל הקבוצה קדימה. ג'ינאס-6 כל הגבהה היום חצי גול. במשחק השוטף שיחק קצת לאט אבל נלחם מצויין. גאלי-5.5 לא משחק בתפקיד שלו ורואים את זה. בחצי השני כבר שיחק באמצע וקין הלך שמאלה . לנון-8 ההייה או חלמתי חלום ? קינו-7 עבד נהדר. זז שמאלה ושלח את בולרוז ללחך עשב בדרך לבישול. ברבס-6.5 כולם מתאבדים ונלחמים והוא משחק כאילו נחת מכוכב אחר.הכל באיזי והכל איכותי בטירוף.הכדור נדבק לו לרגל. בחצי השני התעייף והיה מקום להכניס את מידו היותר לוחם במקומו. יום גדול מזה אין. פרנסנל שוב קיבלה בגט,אנחנו מורידים סלע מהגב. מה עוד נבקש... יש !
חסר לך שחקן. גרהם פול - 9. משחק ענק שלו. היה בכל מקום במגרש. צהובים לכל שחקני צ'לסי ולאף שחקן של הספרס. פסל שער יותר נקי מהמנוש של יונה בת הרב. איבד שליטה לחלוטין בלפחות 4 מקרים. המציא כרטיס אדום כדי לתת פוש אחרון לחברים.
אחרי שמידו הורחק נגדכם ע"י סטיילס הזונה במהלך שליטה מוחלטת שלנו... עזוב. מרוב היי אני לא מצליח לזכור איך היה השער הפסול.
שמע, אני לא בא לגמד את הניצחון שלכם או משהו. כשמגיע כבוד אז מגיע. בהסטוריה יהיה רשום שניצחתם וזה מה שחשוב. אבל לפול מגיע להיות מוזכר. השער הפסול היה בבעיטת קרן, דידי ואסיין ברחו לשומרים שלהם בצורה נקייה לחלוטין. דידי נגח. פול חילץ מאחורי הקו.
קירק, למה עלובים? בכל השנה שאני פה אני שומע את ההעלבות שלך, את השירים שלך, את הצחוקים שלך, הרי אומרים שלמנצחים בדרבים יש את ה"בראגינג רייטס" לא? לפחות עד הפעם הבאה... ופול זה תירוץ גם אם תגיד את זה עוד 700 פעם http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx
אני האחרון שמתרגש מעקיצות. בטח ובטח כשהן מתבקשות והורווחו ביושר כמו אלה שאני הרווחתי את הזכות לקבל מכם אחרי שניצחתם את הדרבי - אבל!!! וזה חתיכת אבל, בארבעה ימים האחרונים האוהד היחידי של הספרס שהיה מספיק אמיץ לדבר על המשחק באופן כללי (ועוד לחפש ניצחון) היה ערן. כל שאר האפרוחים נשארו עמוק בלול. אף אחד לא צייץ. ומתי כולם התעוררו? אחרי הניצחון. וזה, עלוב. לטעמי לפחות.
פעם השופט לטובתך(שנה שעברה השופט עזר מאוד לצ'לסי בליין), פעם לרעתך. היום גרהאם פול עם משחק סולידי - משמע שיפוט חלש והזוי. על מה ולמה הורחק קפטן צ'לסי ונבחרת אנגליה בדיוק? הרג אותי שהוא שלף שני צהובים לשני שחקנים של צ'לסי שלא לקחו 9 מטר. למפארד היה צריך לקבל צהוב, גם קרבאליו, אבל פול סה"כ היה חלש וקיפח יותר את האלופה. שימשיך כך..