אז מה אתה מעדיף? 16 מלאו לנער או אחרי 20 שנה מחר בערב: שלב הגמר בתחרות "שיפוד נולד" WE'LL KEEP THE FLAG :aaa021:
מוקדש לקירק שמלאו 16 שנה לבועה [שש עשרה מלאו לנער/ עלי מוהר שש עשרה מלאו לנער וליבו המה היא היתה יפה כלבנה במלואה שושנים בלחייה שמש בשערה תלתלים רכים כמה לבן הוא צווארה והוא אהב אותה והוא חלם דמותה והוא רצה בה וכך התחיל העצב המתוק והבדידות חונקת את הצחוק שש עשרה מלאו לנער וליבו המה הוא כתב שירים עם שחר ולחש את שמה ברחוב שבו היא גרה הסתובב שעות כדי לראות אותה עוברת עם החברות. והוא אהב אותה... היא למדה בעצם בכיתה המקבילה הוא ראה אותה רק מדי פעם בהפסקה וכך התחיל העצב המתוק והבדידות חונקת את הצחוק נערה יפה ונער ככה זה היה נערה יפה מוקפת אור ואהבה שושנים בלחייה שמש בשערה תלתלים רכים כמה לבן הוא צווארה. והוא אהב אותה...
לא עודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד לא עוד !!!
כשארון לנון היה בן 4 חודשים ו-6 ימים, טוטנהאם ניצחה את צ'לסי בפעם האחרונה בוייט הארט ליין. היום הוא הבקיע וטוטנהאם בתצוגת ענק, ואני מוריד את הכובע בפני הבחורים של סופראנו, לא בגלל שצ'לסי היא היריבה של כל הפרמיירליג, אלא בגלל שטוטנהאם נתנה משחק כדורגל נהדר, גם לפני שפיגרה 1:0, וגם אחרי. הקרבה, נחישות וגם מהלכי כדורגל יפים מאד, שלא רואים מטוטנהאם במשחקי דרבי מול ארסנל, ועל כך כל הכבוד לטוטנהאם שהראתה כמה שהיא רוצה לנצח היום. מן הצד השני, מחמאות גם לצ'לסי, שגם ב-10 שחקנים לא נשברה והמשיכה לסכן מאד וכמעט להשוות (רובן לקורה). זה באמת אחד המשחקים הגדולים של העונה.
משחק נהדר, אולי הטוב ביותר העונה בפרמיירליג. כל הכבוד לטוטנהאם על הניצחון. ההבדל בין טוטנהאם עם לנון לטוטנהאם בלי לנון הוא פשוט עצום.
חחח איפה הילדוני צ'לסיייייייייייייי איפההההההההההההה לנון הזה ... פשוט לנון !!!!!!! אני לא יכול לנשום מרוב הצרחות שלי עכשיו אם הייתי לי משאלה אחת זה היה להיות בליין כרגע COYS !!!!!
ואיפה כל אותם כולל רובי קין,הוטספר ואחרים שקראו,חשבו דיברו על כך שיול צריך ללכת הביתה אחרי הפתיחה הצולעת? בן-אדם צריך לחפש את המטבע מתחת לפנס איפה שיש אור לא איפה שיש חושך, עבודה של מנג'ר לא נבדקת כל שני וחמישי אלא לאורך תקופה, גם התחלה צולעת בעולם כדורגל נורמלי כמו אנגליה לא שולחים הביתה מנג'ר שעשה עונה לפני כן עבודה כל-כך טובה,מה שנכון לישראל לא מתאים לשאר העולם. טוטנהאם של יול,2 ניצחונות מרשימים באירופה וגם בליגה לאט לאט הדברים מתחברים, ברכות ותודה על העזרה מול נערות הליווי של רומן.
יש!!!!!!!!!!!!!!!! 10/10 לכולם. אחד המשחקים הכי טובים של הספארס שיצא לי לראות! COYS!!!!!!!!!!!! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_dance.Xxx
רובי לא אמר שיול צריך ללכת לפי מה שאני זוכר (לפחות לא אמר בפורום), זה היה גיא שבטח מצטער על זה מאד עכשיו ויחזור עם שירי הלל ל BMJ http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx
סטרטפורד אתה יכול לבדוק את ההודעות שלי ובאחת מהן כתוב "אני רוצה לבקש סליחה מיול על דברים שכתבתי בעידנא דה ריתחא". אני מתנצל כלפי עצמי אתה מבין את המצב ? ולכל האוהדים שמקניטים את קירק תרגעו. 16 שנה ו20 שנה בליין לא ניצחנו אותם ויש לו את כל הזכות לרדת עלינו ולנו יש את הזכות לשמוח בטירוף אבל גם להיות צנועים כי זה בושה לא לנצח 16 שנה דרבי. את ה4 דקות של התוספת כבר לא ראיתי כי הגוף לא תיפקד ונזרקתי נעול בחדר של הילדים. פתחתי את החדר שמעתי את שריקת הסיום והרגשתי כאילו ירד לי סלע מהגב. 16 שנה פאקינג הל 16 שנה .... לא עוד !!!