הפועל ת"א 2015/16:: ורואה עתיד וחושב תמיד - שהכוונה נותנת אמונה.

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Raulito, ‏18/7/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. EO11 בפה אליל היכל התהילה

וכמה כבר שלומי אזולאי שיחק בליגה? לא הרבה יותר. עדיין היית אומר לשחרר את אזולאי? לא מבין מה הקשר. יש לכם חלוץ שגם ב-150 דקות הללו הראה שהוא חכם, שהוא מתאים לקבוצה שרוצה אליפות, למה לשחרר אותו? אני חושב שאם אפשר להימנע מרכישות בינואר כדאי כי זה חלון מאוד בעייתי, אבל מכבי פה מייצרת בכוח צורך בקניית שחקן.

2. Turgi Guest

אני לא חושב שהוא ישוחרר. בדיוק מהסיבות שציינת.
    לא נכון להשוות לאזולאי.
    הוא שיחק יותר. וגם אם היה משחק פחות. ראינו אותו ואנחנו יודעים מה הוא יודע.

3. Turgi Guest

4. EO11 בפה אליל היכל התהילה

מניח שקרויף ושות' ראו את שלומי אזולאי פחות או יותר באותה מידה שהם ראו את ראדוניץ', סומך על המנג'ר שלך שהוא עוקב אחריי שחקן במידה מתאימה בכדי לדעת אם הוא יהיה רכישה מועילה או לא. בקיצור, אני לא רואה סיבה לתת טרמפ לראדוניץ' לחודורוב. בן בסט? זה יהיה חיזוק משמעותי לשאר היריבות של הפועל לתחתית.

5. Butragueño מנהלים

6. alexshw Member

7. David De Gea Rade Prica היכל התהילה

וואו, העיקר אמרו שהוא לא ילבש אדום יותר בחיים, לא? בוגד וזה...
    באמת שאם לא היה לי עצוב לראות מועדון בסדר גודל הזה מתנהל ככה, הייתי מתגלגל על הרצפה מרוב צחוק.

8. Hapoel_Tel_Aviv Member

זה לא עניין של אולטראס, אני לא יודע אם באמת קיים אוהד שפוי שהוא בעד חזרת גילי ורמוט. מילא זהבי/גרשון/אלישע (אני אישית התנגדתי לשני בתור שחקן, כמאמן מי יודע ולא ממש אוהב את השלישי) אבל ורמוט בחיים לא.

9. Raulito Madridista

במקרה הזה אני מבין כל התנגדות שהיא לגבי החזרתו של ורמוט, אבל עצוב שאולטראס-הפועל מנהל את הקבוצה. בוחרים אם למנות את אלישע או לא וכן-הלאה וכן-הלאה. חיים רמון נניח עשה 'דווקא' אבל כבירי ממש מגזים. הייתי רוצה לומר שהמילה האחרונה בנושא צריכה להיות של אלי גוטמן אבל באמת שאני לא רואה טעם להחזיר את ורמוט גם אם אני חושב שצריך לעשות הכל כדי לא לרדת ליגה. נעזוב רגע את סיפור הבגידה העצוב ואיך הוא שבר להמון אדומים את הלב ועוד עלה לשחק בדרבי האחרון כשהוא כבר חתום במכבי - מקצועית גילי לא יכול לתרום. הוא כבר מבוגר ולא מדובר בהחתמה לטווח הרחוק. ובשנה שעברה היינו במצב קטסטרופה ובהתחלה זה היה בסדר עם גולים ובישולים אבל הוא לא רצה לתת מעצמו, והמצב היום ממש לא שונה. ורמוט צריך קבוצה טובה סביבו, הוא לא מנהיג, האופי שלו לא מספיק לוחמני וברור שהקהל יעשה לו את המוות.

מה שהרבה יותר מטריד אותי מהספינים האלה - חלון ההעברות אוטוטו נגמר ואין חיזוק. אלון תורג'מן זה החלוץ? נו באמת. על גיא אסולין ולוטם זינו הייתי מוותר ללא ספק.

10. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

אין חיזוק? החתמתם ארבעה שחקנים!

DRORIKO אוהב/ת את זה.
  11. Hapoel_Tel_Aviv Member

הבאנו רק חיזוק אחד שזה אביחי ידין, כל השאר זה לא חיזוק.

12. alexshw Member

בסדר גם מה שמכבי חיפה מביאה זה לא שחקנים, אבל עדיין מבחינה פורמלית אלה שחקני רכש חדשים שמקבלים כסף מהמועדון. עכשיו מה הם עושים תמורת הכסף זה סיפור אחר.

13. Raulito Madridista

הביאו שחקנים שאפשר לאסוף ליום שישי בשכונה כדי להרכיב 4 על 4. גיא אסולין - חשבתי שזה 1 באפריל; לוטם ז'ינו - מי זה בכלל?; אלון תורג'מן זה יום עסל יום בסל; אביחי ידין בסדר. אבל חסר חלוץ בכיר יותר, נניח לא תמוז אז כן שלומי ארבייטמן, אני לא מבין את ההתמהמהות. גם מגן שמאלי שישחרר את אבו-אביד למרכז ההגנה במקום גוטליב זה רכש נחוץ לחלוטין.

במסגרת הקיים, אני מקווה שגוטמן הבין שספורי לא קשור לענף. חייבים לנסות לשלב את רייכרט בקישור יחד עם ידין כי הוא לפחות רץ. בהתקפה, אלטמן ונאסאר משחקים קצת יותר קבוצתי גם אם מכדררים פחות טוב על הנייר מבומבה ואנטל המרגיזים כך שהייתי משחק עם אחד מהם ועם תורג'מן ויחזקאל מקדימה. אני מקווה מאוד שהרוש יתחיל להביא לנו נקודות. לא מאשים אותו בהפסדים לכפר-סבא וסכנין כמובן. המצב רע מאוד.
    הרוש; ורטה, אבו-אביד, וינטרה, שיימן; ידין, רייכרט, אלטמן, נאסאר; יחזקאל; אלון תורג'מן

Fabio Junior אוהב/ת את זה.
  14. EO11 בפה אליל היכל התהילה

אלטמן בחוץ לחודשיים לפחות.

15. Raulito Madridista

ליביו אנטל עוזב לפאנדורי

http://images.one.co.il/images/d/dmain/ms/gg1229931.Xxx

לאחר חצי עונה חלשה מאוד בהפועל תל אביב, ליביו אנטאל עוזב את המועדון וימריא לרומניה בימים הקרובים כדי לחתום בפאנדורי, אליה יושאל עד תום העונה. הקשר המאכזב, שלא הצליח להתאקלם, קיבל הודעה מהמועדון כי הוא רשאי לחפש לעצמו קבוצה והשחקן הלך בדרך הטבעית ביותר עבורו ושב לרומניה, שם כאמור מצא מועדון שיקלוט אותו. אנטאל יושאל עד לסיום העונה ואמור לחזור לשורות הפועל תל אביב בקיץ. הקשר בן ה-26 רשם 16 הופעות ליגה באדום וכבש שני שערים, אך הוא לא נמצא בתוכניות של אלי גוטמן לקראת הישורת הסופית.

יש עודף קשרים ואין מה לבכות על הפרידה אבל אולי היה מקום לתת לו צ'אנס נוסף, בתחילת העונה הוא היה טוב יחסית וברור שקשה מאוד להצליח בהפועל ת"א העונה. אנטל הוא שחקן מוכח יותר מקלאודיו בומבה למשל. מקווה שגוטמן עושה בשכל ומחכה לראות איזה שחקנים יצטרפו.
    כשאני חושב על זה מחדש - יש כל-כך הרבה חרא בסגל הזה ועד שמשחררים שחקן זה דווקא את ליביו?

נערך לאחרונה ב: ‏25/1/16
מצב נושא:
הנושא נעול.