הפועל ת"א 2015/16:: ורואה עתיד וחושב תמיד - שהכוונה נותנת אמונה.

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Raulito, ‏18/7/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Butragueño מנהלים

הוא פשוט יודע שתחת גוטמן כבר לא יהיו לו תירוצים..

2. Raulito Madridista

כשאנשים מדברים בצורה כל-כך מזלזלת על המהלך של החזרתו של גוטמן(והנה, הוא מאמן, והוא יודע לאמן, לא תפקיד שתפור בכוכבים כמו מנג'ר) ואומרים שהפועל חייה על 2010 - אני מגיב גם בזלזול כי זה לא נכון. גוטמן מאמן מצוין וזה הדבר הכי טוב שיש בשוק כרגע. אבל כשמדברים על שחקנים שהשיא שלהם מאחוריהם - אני אומר שוב שאין טעם לנסות אפילו לשחזר את מה שהיה. התנגדתי לצירופו של ידין, לא רוצה את ורמוט ולגבי שכטר - אני יודע שהוא סגור בבית"ר, קצת קשה לי להיות אובייקטיבי לגביו כי הוא השחקן שהכי אהבתי בהפועל של הדאבל ומה גם שלהפועל עדיין חסר חלוץ. אני חושב שלשכטר לא יהיו תירוצים גם בבית"ר כי היא קבוצה טובה, מועדון בריא יחסית. מדהים איך הביטחון שלו בריצפה ועד כמה היציאה מהמקום נעלמה לחלוטין, לא תגידו דעכה - לא קיימת. הרי שכטר מעולם לא היה שחקן של הטעיות וטריקים כמו יצחקי, הוא היה סוג של טב"ח משופר - מעיף את הכדור קדימה.

מה נאמר, אני מקווה שנמצא מהחלון ההעברות הזה עם שלומי ארבייטמן, זה יהיה שיחוק. לגבי השחקנים שצריכים לעזוב - דודו ביטון ומהר, לינגאניה(לחו"ל?, מי תיקח אותו?), רמזי ספורי ועוד. העמדה של אנטל מאוד עמוסה אבל לא הייתי ממהר לשחרר אותו.

3. DRORIKO Member

כי ארבייטמן לא חי על 2010

4. Butragueño מנהלים

אנשים לא מזלזלים על מהלך החזרת גוטמן, אנשים פשוט מרגישים שמזלזלים באינטיליגנציה שלהם.
    באמת? לא ראית את זה קורה? זה לא היה מובן מאליו שהוא יאמן את הקבוצה? "אני לא אעלה על כר הדשא", נו באמת.
    אז כן, בגלל זה הציניות מתחילה לחגוג באוויר.

אני אמרתי שלשכטר לא יהיה תירוץ בהפועל לא כי היא קבוצה חלשה. כי כולם מדברים על "הבטחון שאבד לו" ובגלל זה הוא נראה כמו הצל של עצמו, ותחת גוטמן כבר אי אפשר להשתמש בזה.

ארבייטמן? זה מה שאתם צריכים? תנסו לבנות שלד כלשהו של שחקנים. אין לכם גרזן, אין לכם פליימייקר ואין לכם בלם. גולים כל שחקן יכול לתת, לרדת לגליצ'ים לא. ראיתי את כל המשחקים של הפועל ת"א העונה, למרות שאני אוהד מכבי חיפה. ואני בטוח שגם אתה, לדעתי כדאי לכם יותר לשמוח עם תסיימו את ינואר עם גורדנה מאשר עם ארבייטמן.

5. EO11 בפה אליל היכל התהילה

@J.R Riquelme

"גולים כל שחקן יכול לתת, לרדת לגליצ'ים לא":
    http://www.netanyanet.co.il/images/sport/yuvalavidor1.Xxx

וברצינות, אין לי מושג אפילו מאיפה להתחיל כדי להגיב למשפט כזה.

Fabio Junior ו-WellNeverDie אוהבים את זה.
  6. Butragueño מנהלים

יהיה לך מושג אם תתייחס למשפט הזה נכון.
    הכוונה הייתה לא לכך שזה פעולה קלה שכל שחקן יכול להבקיע שער, יש לי בקבוצה אחד כזה, אבחוצירה, אתה בטח מכיר.
    הכוונה שלי הייתה שכל שחקן מהעמדות במגרש יכול להבקיע שער, אם זה החלוץ, קשר או גוטליב הבלם.

אבל על הדרך היה משעשע לראות איך שלבת אותו בתגובה שלי

7. EO11 בפה אליל היכל התהילה

ומה ההבדל בין זה לבין גליץ'? לא מבין את הכוונה שלך עדיין, לא מבין למה זה קשור.

הפועל צריכה לזנוח לחצי שנה את המחשבות על העתיד ולהתמקד בהווה, כי כרגע הוא נוראי והיא עלולה להסתבך במאבקי תחתית, ולכן שחקן כמו שלומי ארבייטמן, שכבר עזר לה בעונת 07/8 להיחלץ ממצב די דומה (תחת אותו גוטמן), יהיה מתאים לה. אני חושב שהשאלה עם אופציה לרכישה שלו תהיה מצוינת לכל הצדדים. אי אפשר לשרוד בליגה כשיש לך ממוצע של פחות משער למשחק.

8. Butragueño מנהלים

הכוונה שלי הייתה שבמקום לקוות שארבייטמן יגיע , ואם יגיע זה שיחוק, שידאגו לבלם טוב או קשר טוב. כי להבקיע את השערים הם יבקיעו בדרך זו או אחרת, אבל כרגע הם מסננת, ואת זה שחקנים מעטים בליגה שלנו יכולים לפתור, אז כדאי להתמקד כאלה.

ארבייטמן יכול להבקיע, וגם במשחק ענק יבקיע שער אחד נניח? מה זה יעזור אם הם יקבלו 2 מהצד שלהם? עם הגנה טובה לפחות יוכלו לסיים ב0-0. בתיקו לפחות הם יקבלו נקודה..

9. EO11 בפה אליל היכל התהילה

ההגנה של הפועל בסדר, ספגה רק שער אחד יותר מרעננה שבמקום החמישי. מנגד, היא רק אחריי עכו ונתניה בכיבושים. זה אומר הכל.

Fabio Junior אוהב/ת את זה.
  10. Butragueño מנהלים

רק 3 קבוצות ספגו יותר ממנה, ב6 משחקים בלבד שמרה על שער נקי.
    ראית? גם אני טוב במספרים.

אם אתה חושב שההגנה בסדר, וחלוץ יפתור את הבעיות, מי אני שאגיד משהו.

נערך לאחרונה ב: ‏21/1/16
  11. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

הממוצע ספיגות שלנו משקר בגלל הנטייה שלנו להתפרק, 16 שערים ספגנו ב5 משחקים מול ק"ש, ב"ש, חיפה וסכנין(עם האדום דקה 5). בכל שאר המשחקים ספגנו שער אחד או ששמרנו על רשת נקייה וזה כשאנחנו כל העונה עם שוער שני חלש בשער. הבעיה של הפועל היא ממש לא בהגנה.

Fabio Junior אוהב/ת את זה.
  12. yakov_y YNWA

צודק, נוותר על ה-5 משחקים האלה, לא נחשיב אותם בטבלה, ועכשיו ברצינות 4 שלישיות ורבייעיה אחת במחזור ה-19 של העונה זה המון, אפילו לעונה שלמה זה המון ולא משנה מה המטרה של הקבוצה.
    גוטליב בלם חלש מאוד, היתרון שלו זה היכולת שאני זוכר לו מעכו וכמובן שערי הניצחון, בוא ניתן לו זמן ולא נשכח שהוא רק הגיע למועדון וגם זמן הסתגלות לקבוצה ובמיוחד לקו הגנה זה משהו שלוקח זמן.
    אבו עביד בלם אדיר לדעתי, פוטנציאל גדול אבל כואב לי לראות אותו כמגן, יפה שגם שם הוא משחק לא רע ואפילו משחק עם רגל שמאל אבל כל עוד הוא לא יהיה בלם הוא יתבזבז.

Drama אוהב/ת את זה.
  13. HBS2208 Member

אני מחזיק את עצמי מלומר את דעתי על הדבר הזה..

14. Drama Guest

אני לא מבין איך עד עכשיו עם 3 מאמנים אף אחד לא השכיל לשים את אבו עביד גרזן, העמדה שהכי חסרה בהפועל.

15. Butragueño מנהלים

כי ההגנה והקישור האחורי מתפקדים בסדר גמור,
    הבעיה היא ההתקפה..לא הבנת?

מצב נושא:
הנושא נעול.