הפועל ת"א 2015/16:: ורואה עתיד וחושב תמיד - שהכוונה נותנת אמונה.

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Raulito, ‏18/7/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Hapoel_Tel_Aviv Member

לא אומר שהוא תותח, הוא כנראה המאמן הישראלי הכי פחות גרוע מבין הישראלים, אבל להגיד שאין לו עין בשחקנים זה לשקר, נכון שהוא נכשל עם שחקנים אבל הוא הצליח עם הרבה שחקנים.
    הסיפור עם כפ"ס הוא כזה: הפועל העבירה כסף על השחקנים לכפ"ס, טביב משך את הכסף מכפ"ס (כנראה ניצל הלוואת בעלים) ועם הכסף הזה שילם למוני וקנה 50%, כלומר המועדון לא הרוויח אלא מוני הראל, כל פעם יש כל מיני תביעות של כפ"ס בנושא נגד הפועל וכל פעם הם נדחות.
    זה שהשחקנים ניתנו בקומבינה כספית של טביב לא אומר שהוא זה שבחר את השחקנים, יכול להיות שאמרו לו קח מספר שחקנים וגוטמן היה זה שבחר את השחקנים האלה.

2. Turgi Guest

כמה מרוויח אמן התקשורת של מכבי חיפה?

3. Drama Guest

אח"כ שואלים למה לא מגיעים לכדורגל אנשים נורמלים. מנסים לעקוץ כל אחד.

4. alexshw Member

למה מישהו חסר מושג בתחום מסוים יצליח פתאום? לא צריך לבכות כל הזמן שעוקצים אותך. לאנשים יש ראש על הכתפיים בשביל מה?
    בעסק צריך להבין. מה זה שונה מתחומים אחרים מכדורגל?

5. Turgi Guest

6. DRORIKO Member

לא משהו שציור טוב לא יכול לכסות

7. Raulito Madridista

לפי ספורט 5 מכבי ניסתה לדחוף את בן-בסט להפועל במתווה שמכבי תשלם את רוב שכרו - וגוטמן הטיל וטו. טוב מאוד, מתחילים לעבוד. רק בערב יתפזר חלק מהערפל סביב מה שקורה, וגם זה בספק. הצעד הבא הוא לצרף עוד חלוץ ומגן שמאלי(גל שיש?)וגם לשחרר הרבה שחקנים. הלוואי ודודו ביטון, מר בינוניות - יגיע לבית"ר. גם לינגאנה צריך ללכת ועוד כל מיני שחקנים שלא מתלבשים, אני חושב שאפילו אנטל או בומבה יעזבו. בידיעות כבר קראתי היום נדמה לי על תוכניות מרחיקות לכת לעתיד. עומר דמארי לא יחזור, צריך לעצור את השמועות האלה. אני מקווה שגם שכטר לא יגיע. ורמוט? נו באמת. יש גבול. קודם שהפועל תתרחק מהתחתית ואח"כ אולי בפוקס במידה ויהיה מומנטום טוב - תנסה להגיע לפלייאוף עליון איכשהו, כרגע אנחנו רחוקים משם.

אגב, הצירוף של טלקיסקי וטופוזאקוב היה נס. סיטואציה שלא תחזור על עצמו. משחק הבכורה שלהם היה נגד...כפר-סבא. ביום שבת אתם זוכרים נגד מי אנחנו? ווצ'יצ'ביץ' שהגיע למשל בעונת הדאבל הוא זר אדיר. הוולה נגד באר-שבע, הגול נגד סלטיק, השער נגד אשדוד, כל-כך הרבה קלאסה. כמה חבל שהוא נפצע.

8. Hapoel_Tel_Aviv Member

אלי גוטמן התעקש ולא היה מוכן לרדת מעמדתו. למרות שהעסקה הסתבכה, למרות השרירים שעשה דניאל יאמר והבעיות התקציביות, מאמן הפועל תל אביב לא היה מוכן לוותר על איתי שכטר. "עזוב", אמרו לו חברי הנהלה, "יש לנו עסקה סגורה עם יובל אבידור", אבל גוטמן לא השתכנע והמשיך להאמין כי קבוצתו זקוקה לשחקן בעל פוטנציאל כמו שכטר. גם החלוץ עצמו התייאש מהסחבת והקשיים שהערימה מכבי נתניה, שהתעקשה לקשור את גורלו לזה של ביוואן פרנסמן. אבל שיחות טלפון מעודדות מגוטמן, שאף נפגש עם החלוץ כאשר השניים שהו בחופשה פרטית באילת, עודדה את שכטר להמתין בסבלנות לסיכום ולא לבחור בקבוצה אחרת שהתעניינה, מכבי תל אביב ומכבי חיפה למשל.

9. ChelseaPensioner משתמשים של כבוד היכל התהילה

מעניין אם גיא לוי יתפטר לאחר מסיבת העיתונאים של גוטמן או שהוא יחכה לשיחת הפיטורין מהמנג'ר עצמו. פוטש.

10. alexshw Member

זה החרא במנהל מקצועי ישראלי. לא יודע את מקומו, אין הפרדת סמכויות ברורה שתביא לשיתוף פעולה. מאמן על ולא מנהל מקצועי אמיתי

DRORIKO אוהב/ת את זה.
  11. DRORIKO Member

ועוד על האנדרלמוסיה הזאת הולכים לשלם לגוטמן 350 אלף יורו לעונה (אשכרה יורו, כאילו הביאו אותו מפורטוגל)

אם אני אוהד הפועל,אבל מהדמויות המוכרות, אני מארגן את כל האוהדים לזרוק את כבירי מהמועדון. הוא מחרב אותו עד עפר. לא זוכר איזה עיתונאי אמר את זה,אולי פוהורילס, אבל הוא מתקן כל הזמן טעויות בטעויות גרועות יותר וזה כמו כדור שלג.
    אוהדי הפועל באמת חייבים להעיף אותו, שיביאו כל אחד, אפילו את ינעל העולם. הכל עדיף על על כבירי.

12. סמואל אטו Member

גוטמן אמן תקשורת.
    לקח את כל האחריות המקצועיות עליו והוציא את גיא לוי ״כאילו״ הוא עדיין מאמן הקבוצה.
    אני לא יודע אם הוא באמת מאמין לזה( יכול להיות שכן), אבל ביוני גיא לוי יסיים חוזה( אם לא יפוטר לפני) ואף אחד בהפועל לא יחפש מאמן חדש להחליפו.

13. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

תמונה מבריקה ממסיבת העיתונאים של גוטמן:
    http://www.kitchenaid.com/digitalassets/KSB1570ER/Standalone_1175X1290.Xxx

14. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

http://images.one.co.il/images/d/400_221/gg1228126.Xxx

רק לי המנגינה של ה"אחים בלוז" מתנגנת בראש?

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/he/a/ae/Bluesbrothersmovieposter.Xxx

15. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

שיכנעת אותי, יאללה ראוליטו ופאביו ג'וניור נפגשים מחר בשמונה בערב ליד הבית של כבירי?

Hapoel_Tel_Aviv אוהב/ת את זה.
מצב נושא:
הנושא נעול.