הפועל ת"א 2015/16:: ורואה עתיד וחושב תמיד - שהכוונה נותנת אמונה.

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Raulito, ‏18/7/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. סמואל אטו Member

הגיוני שקורה מצב בו הדינמיקה היא בלתי אפשרית לעבודה, אבל אני לא מקבל את זה שזה בעקבות ״כישלון״ של מאמן או שזה דווקא באשמתו.
    חוץ מזה שפה בארץ במיוחד אוהבים לנפח כל סיטואציה קטנה שבה נראה שהמאמן ״לא מצליח״ ולהפוך את זה ל״איבד את חדר ההלבשה״ או כל תירוץ אחר.
    לפני ששופטים מאמן צריך לתת לו את התנאים, אחרת זה בלתי אפשרי.
    המצב של גיא לוי בו הוא אימן רק 6 משחקים, כשהוא עוד לא קיבל אפשרות לשנות את הסגל ושבו בזמן ההנהלה שמינתה אותו חותרת תחתיו בתקשורת אלה לא תנאים להצלחה. בצורה הזאת אף אחד לא יצליח.

2. Bon Argumentum Ad Hóminem

.

נערך לאחרונה ב: ‏7/1/16
  3. Drama Guest

מה עם ניב זריהן ? אני מפחד שב24 שעות הקרובות לא יהיה שחקן בינוני שיחתום בהפועל ...

4. קשר שמאלי Member

חלוץ בן 24 עם 37 שערים בליגת העל
    אכן אין לו חוש לשערים.
    תספר לנו על הסקוררים הגדולים שמחוררים רשתות בליגת העל

5. alexshw Member

מתוך המון דקות ואחרי המון החמצות.
    אין לו שום תכונה של חלוץ פרט לקצת מהירות.

6. קשר שמאלי Member

לא מכיר חלוץ שלא מחמיץ

7. alexshw Member

לא בכמויות כאלה וכשיש במיוחד לחץ.

8. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

לא הצלחתי להבין.
    גוטמן סיכם בקבוצה כשגיא לוי עדיין מוגדר כמאמן?

9. Abu George כותרת משתמש מותאמת אישית

הבנת מצויין.

10. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

אלי גוטמן - (פוטבול) מנג'ר.
    החזון מתממש לנגד עינינו.

11. alexshw Member

קבוצה בלי דרך, בלי כיוון, בלי שכל נתלית נואשות בעברה.
    מוכר לי מאיפשהו.

12. Hapoel_Tel_Aviv Member

לא אוהב כל כך את המהלך, שגוטמן בא כשבע ועייף וכבירי שמעריך אותו מאוד נותן לו לעשות מה שהוא רוצה ללא הגבלה עם משכורת גבוהה כשאפילו הוא לא יהיה אשם במקרה של ירידה כי הוא לא על הקווים, הייתי מוכן לקבל את גוטמן רק כמאמן ולפני חודשיים, לצערי המהלך הזה הולך להכשל בענק כולל השחקנים שמביאים לנו, הבטיחו חלוץ והבטיחו חיזוק ובסוף קיבלנו אלון ת'ורגמן.
    אגב חיזוק, מה קורה עם הרוש?

חייב לציין אבל שמבחינה רגשית, אין מה לעשות, וזה חזק ממני, הפרצוף שלי בעת ששמעתי שגוטמן עשוי להגיע היה קצת דומה לפרצוף של גוטמן לפני ההגרלה של מוק' היורו, בכל אוהד שלנו נטוע הרגש מאותה עונה קסומה וההערכה העצומה, כאוהד שאין לו שום קשר למערכת זה בסדר אבל הבעיה שאלו במערכת מקבלים החלטות לפי זה זה רע מאוד.

13. Raulito Madridista

התמונות של גוטמן לא יודע את נפשו מאושר אחרי הגול של זהבי בטדי ואחר-כך ממרר בבכי וגם שירת ה-'כל העולם כולו שונא את הפועל ורק אני אוהב' לעולם לא תצא מהראש שלי. אסיר תודה שזכיתי לראות את הגירסה הטובה בהיסטוריה של הפועל ת"א. מרגש, מרגש, מרגש. ידין כבר חוזר, רק חסר את שכטר וצריך לבדוק מה עם דה-סילבה(ציניות). וכן, למרות שאנחנו לא ב-2010, אני לא אוהב את הגדרת ה-ג'נרל מנג'ר' זו נראית לי בריחה מאחריות, ונוסטלגיה לפעמים מטעה, גם אם זה חזק ממני כרגע:

http://images1.ynet.co.il/PicServer2/24012010/2749981/YE1045486_gaes.Xxx

לכל יפי הנפש שמטילים פה רעל בדיון - מה רציתם? כמה אופציות בשוק יש שהן מאפילות על גוטמן? הקרקס ייעצר מעכשיו והלאה אני משוכנע וגם אם העונה הזו גמורה - העתיד יהיה קצת יותר טוב, נחזור להיות קבוצת כדורגל ובשלב מסוים גם קבוצת צמרת, גוטמן לא אידיוט. אז כבירי התנהג בצורה מחפירה לגיא לוי - בסדר, נחייה עם זה. אז מה, צריך לסגור את המועדון? גיא לוי פאתטי לחלוטין, אף-אחד לא הצמיד לו אקדח לרכה והכריח אותו להכניס 'ראש בריא' למיטה חולה. הוא ידע בדיוק שיש קבוצה חלשה ולהגיד לכם סוד - אפילו הזבל הזה שיש כרגע שווה יותר. עובדה שבאדיר הוציא יותר. ההתבטאות שלו אחרי התיקו נגד הפועל חיפה לא מקובלת.

- אביחי ידין - חוץ מאלמנט הנוסטלגיה אין בו שום תועלת, רכש לא טוב בכלל וגם במחיר מוגזם. נו, טוב..

14. סמואל אטו Member

״נחיה עם זה״, זה גם מה שאמרת על ההתנהלות של מועדונים אחרים?

15. Raulito Madridista

ההתנהלות בהפועל ת"א אף-פעם לא הייתה קלאסית, הם לא כוס התה שלי. אף-אחד גם לא החמיא להנהלה מעבר ל'כוונות טובות', שזה ממש לא מספיק(רוצה לומר - עלינו לא אמרו 'ניהול אירופי'). ועדיין, במקצוע הזה יש צדדים מכוערים וצריך לקחת את זה בחשבון. מכבי חיפה לא פתחה קבוצת מנודים לצורך העניין? תראו מה סכנין עשו לאלי כהן שממש לא נכשל בקבוצה. העליהום על הפועל במקרה הזה הוא מוגזם. גיא לוי לא חף מאחריות, ההתבטאות שלו אחרי המשחק לא מקובלת, וכן, אין לי בעיה להתווכח על הכישלון המקצועי הגדול שלו. ציפיתי שנראה יותר מאשר עם באדיר ובפועל - קצב צבירת הנקודות מוביל לליגה הלאומית.
    לא יקרה כלום אם בדיון הזה ידברו על כדורגל, האם המהלך נכון מקצועית - גוטמן בנבחרת זה לא כמו גוטמן בקבוצה. גיא לוי אמור לקבל עד השקל האחרון לפי הידוע לי. אל תדאגו, הוא יפרוש מהענף בגלל כבירי.

אתה מוזמן לבדוק את ההודעות שלי, אני מנסה לדבר על כדורגל בעיקר. ואם כבר כדורגל - תורג'מן זה כן חיזוק שמוצא חן בעיני, הכל יחסי. ארבייטמן לא ריאלי. תורג'מן לפחות מגיע למצבים.

גוטמן כבר קידם מספיק שחקנים בקריירה ולא רק בעונת הדאבל כשהכל התחבר. יש בהפועל נניח שתי קבוצות עיקריות, מעבר לאלה שהם לא ברמה, ולצערי יש כאלה. שחקנים שהמצב פחות אמור להשפיע עליהם בגלל ניסיון ורזומה - וינטרה, אנטל, פיינטילי( שכבר לא כאן), הרוש, שמואל שיימן; ושחקנים צעירים טובים שצריכים הכוונה - רייכרט, אבו-אביד, גוטליב, קלאודיו בומבה, שגיב יחזקאל.

מצב נושא:
הנושא נעול.