אתה רואה שהזכירו מי מסר לקויט שמסר לבאבל שהחזיר לקויט? לא, אבל זה בניון אז צריך להזכיר את זה. לא פיקפקתי ולו לרגע במעורבתו של בנמיון במהלך. ד"א, השחקן הזה היה ריסה.
אוי נו מה אתם ילדים? מה זה חדש לכם האקסטרה תשומת לב שהתקשורת הישראלית נותנת לשחקנים שלנו בחו"ל? נכון מגוחך, מעצבן, מוציא מפרופורציות אבל זה לא מהיום, לא מאתמול, זה כבר נושא חרוש, ואם נזכיר כל מקרה כזה זה יהיה כבר מגוחך. תלמדו להתעלם מהשטויות האלה, זה אפשרי, פשוט לא מתייחסים....
תומר, אתה צודק בדברים שלך אבל בניון היה מעורב והתקשורת הישראלית כרגיל שומעת בניון/בן חיים/כל נציג אחר ומנפחת. בתור אתר ספורט ישראלי הם מציינים שבניון היה מעורב גם בשער השני. נ.ב: את השער השני ראיתי רק בהילוך חוזר כי בדיוק קפצתי לראות מה קורה עם לאציו, הגול הראשון של לאציו והשני של ליברפול התרחשו באותו זמן פחות או יותר.
אתה ראית את המשחק? כי אני כן, ובניון נתן משחק גדול, הוא הכניס כדור מצוין לקויט שהחטיא מול השוער, חילץ כדור אחרי מלחמה והכדור הזה הלך לריסה שנתן לקראוץ' והופ הנה הגול, וכמובן הרים כדור קרן ישר לראש של הופייה.
אחלה לי אין שום בעיה עם שום קומפלימנט שהוא קיבל. ההודעה שלי הייתה קשורה יותר לבדרך כלל ולא למקרה הספציפי של היום.
והוא לא סתם נבחר לשחקן המצטיין באתר הקבוצה. כשצריך לפרגן - תדעו לפרגן. משחק מצויין של בניון, אני מקווה בשבילו שזה ייתן לו קרדיט בהרכב אצל בניטז, שאמר עליו בעצמו שהוא היה היום ממש טוב.
אם התקשורת הישראלית לא תפרגן לשחקנים שהגיעו עד צ'לסי/ ליברפול (אימפריות בסדר גדול עולמי להזכירכם), למי הם יפרגנו? לאבי נמני? ליניב קטן? די עם זה, אין שום דבר נורא באקסטרה חשיפה ובקצת ניפוח תקשורתי. ד"א, אם בניון היה משחק 7 דקות ומאבד 10 כדורים, והתקשורת הייתה אומרת: בניון כיכב במדי ליברפול, זה מוגזם כבר.
תזכרו שבמשחק הקודם של ליברפול נגד טולוז בניון לא היה טוב ובארץ כתבו "בניון שיחק אבל לא היה גורם משמעותי בניצחון ליברפול 1:0 על טולוז"..
Michael Carrick סיכם את זה בצורה טובה. הקורא הממוצע שנכנס רק לואן עלול לחשוב שפיני בלילי הוא הנציג מס' 1 שלנו באירופה.
לא ראיתי את המשחק הטוב הזה לצערי כי לא הייתי בבית,(נכון שלא ניתן לשפוט על פי תקציר)אבל לפי התקציר של המשחק יוסי עשה כמה דברים פשוט מצוינים והילולא ההחמצות של קויט יכל לסיים אם 4 בישולים.