הנציגים שלנו בחו"ל

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י rainman, ‏18/5/07.

1. M_T_A Member

צ'לסי ניצחה היום 1-0 את פורטסמות משער של למפארד.
    טל בן חיים שיחק 90 דקות.

2. REAL MADRID Member

סיכום משחקי היום אצל הלגיונרים:

טל בן חיים המשיך ממשיך לקבל אשראי אצל מוריניו בהרכב צ'לסי, הבלם הישראלי שיחק 90 דקות בניצחון הקבוצה 0:1 את פורטסמות. בזכות הניצחון צ'לסי התמקמה נכון לעכשיו במקום הראשון בטבלה עם 10 נק' מתוך 4 משחקים.

יוסי בניון שוב נשאר מחוץ לסגל, ליברפול יצאה למשחק חוץ נגד סנדרלנד, בניון צפה מהיציע בחבריו מנצחים 2:0 את העולה החדשה. ליברפול ממוקמת במקום השלישי עם 7 נק' ומשחק חסר.

אליאניב ברדה שבר את הקרח, וכבש לראשונה בליגה הבלגית במדי גנק. אליאניב ברדה פתח בהרכב וכבש בדקה ה-90 את שער הניצחון לזכות קבוצתו שניצחה בסופו של דבר 2:1 את גרמינל בירסחוט. את השער הראשון לגנק כבש אלכס דה סילבה בדקה ה-20, הרנן לוסאדה כבש לזכות גרמינל בירסחוט והשווה את התוצאה בדקה ה-88. 2 דקות לאחר מכן כבש כאמור ברדה את השער המכריע במשחק.

גנט עם גילי ורמוט שנכנס בדקה ה-67 שמטה נקודות ראשונות העונה לאחר שסיימה ב- 1:1 עם זולט וארגם. מבאיה לייה כבש לזכות זולט וארגם בדקה ה-15, כריסטוף גרגויר השווה את התוצאה בדקה ה-33. גנט נשארה במקום השני אך ברוז' עם משחק חסר תעבור אותה במידה ותנצח.

סטאנדרד ליאז' שמרה על מאזן מושלם ויחד עם סלים טועמה בהרכב, גברה 4:0 על רוסלארה משלושער של מילאן יובאנוביץ' (12, 27, 71) ומשער של דיומרסי מבוקאני בדקה ה-63. סלים טועמה נפצע והוחלף בדקה ה-62 ובמקומו נכנס מילוש מאריץ'. טועמה וקבוצתו התמקמו במקום הראשון עם 12 נק' מוך 4 משחקים. סלים טועמה

גם חיים מגרלשווילי ו-ויטסה ארנהיים שומרים על מאזן מושלם, מגרלשווילי שיחק 90 דקות בניצחון ויטסה 1:0 על אלקמאר משער של סנטי קולק בדקה ה-26.

פיני בלילי וסיבאספור הפסידו 1:0 לפנרבחצ'ה במסגרת המחזור השלישי בליגה הטורקית. את השער לפנרבחצ'ה כבש לאחר מאשר רוברטו קרלוס. בלילי שיחק 80 דקות.

3. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

קראתי במעריב היום שמגרשוילי היה מצויין בניצחון של ויטסה ואומרים שהוא ייצב את ההגנה,אני מקווה שזה נכון לא סתם עוד "פטריוטיות" של העיתונים הישראלים שבשבילם
    כל נגיעה בכדור של שחקן ישראלי זה מהלך מבריק.

4. Ofek7 Member

יש לציין שאותו רוברטו קרלוס, הציל כדור של פיני בלילי מהקו.

תודה ארז!

5. Fabio Junior Member

משהו יכול להסביר לי למה בניון יושב כל הזמן ביציע?
    הרי חשבתי שהוא אמור להיאבק על מקום בהרכב, לא על איזה כיסא הוא ישב ביציע..

6. King Kenny Member

חשבת יותר מדי, מלכתחילה זה היה די ברור שהוא יהיה שחקן ספסל בליברפול (בינתיים גם זה הוא לא) ויאבק על חילוף ורק מדי פעם רפא ישתף אותו בהרכב הפותח. אני לגמרי מבין את ההחלטה הזאת בגלל שבניון נופל ברמתו מרוב השחקנים בליברפול וכמו שזה נראה עכשיו רפא סתם נלחם עליו.

7. לא מצאתי כינוי Member

וכרגיל, אני יוסיף כמדי שבוע על משה אוחיון:

קבוצתו ניצחה 3-0 וממוקמת במקום השני בליגה כרגע, משה אוחיון בישל שער ואף סחט את הבעיטה החופשית שממנה הגיע הגול הראשון.

לגבי בניון, בעונה הבאה הוא בקבוצה סטייל מידלסברו, אין בכלל ספק. עשה טעות כל כך מפגרת שעבר לליברפול.

נערך לאחרונה ב: ‏27/8/07
  8. שוונקי Member

הוא לא עשה שום טעות ,הוא צודק בהחלט ,רצה לנסות אם הוא יכול לשחק ברמה הגבוהה ,כי הוא רוצה לצאת מהבינוניות .

9. לא מצאתי כינוי Member

אם הוא היה רמה אחת מעל הבינוניות זה היה מתקבל על הדעת, אבל ברגע שגם בבינוניות כמו ווסט האם אתה שוקע בבינוניות, בהחלט אין סיבה שתלך לקבוצה שאתה לא ברמה שלה.

10. שוונקי Member

אז כמו שכתבתי זה היה ניסיון ,למה טל בן חיים היה רמה אחת מעל הליגה פה בישראל ?שהוא שיחק פה בישראל אף אחד לא תיאר שהוא יהיה בלם בצ'לסי .אז אחרי שהוא יראה שהוא לא מתאים לרמה הגבוהה ,אני בטוח שקבוצות בינוניות ילחמו עליו .אני לא חושב שזו טעות .

11. King Kenny Member

אפשר להבין את בניון, הוא רוצה להוכיח שהוא יכול לשחק טוב גם בקבוצה גדולה, וגם ששחקן ישראלי (מדימונה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx ) מקבל הצעה מליברפול אסור לא לסרב כי הוא לא יקבל עוד הזדמנויות להוכיח את עצמו ברמות הגבוהות.

12. BeitaReaLiverpool Member

דודו אוואט ולה קורוניה הפסידו היום 3-0 לעולה החדשה אלמריה.
    חבל,חבל.

13. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אוואט אשם חלקי בלפחות 2 שערים, היה יכול למנוע אותם.

פתיחת עונה גרועה של אוואט.

14. mrwhat Member

אלי זיזוב!
    אלכסנדר זהבי ? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx , הוא פורטוגלי ישראלי בן דוד של חבר שלי הוא סיפר לי שהוא אחד התותחים.

15. J.Tinsky Member

חשוב לציין שבלילי כימעט שם גול נגד פנר..
    חבל לי על אוואט, אנחנו צריכים אותו בכושר שיא מול האנגלים http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏27/8/07