הנציגים שלנו בחו"ל

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י rainman, ‏18/5/07.

1. King Kenny Member

חכה, זה רק המחזור הראשון, סבלנות.

2. spiderman18 Member

יש לי סבלנות, אין לי בעיה לחכות אם בסוף הם יצליחו.
    רק אמרתי שהציפייה שלי היתה ששחקנים כאלה (שאני מחזיק משלושתם שחקנים מהפטופ שלנו) ישר יפתחו בהרכב ויהיו שחקנים מרכזיים, הופתעתי כשראיתי שזה לא קורה, אבל כמו שאמרתי, נקווה שהם יוכיחו את עצמם.

3. King Kenny Member

שמע, כנראה המאמנים שם עוד לא מכירים את השחקנים לעומק, ועדיין לא בוטחים בהם מספיק, כי מבחינת יכולת הם יכולים לפתוח בהרכב.

4. מילובאן 23 מירוסביץ' Member

בהמשך להודעתו של G'iallo Totti (מה השם אחי?) על משה אוחיון. הקשר כאמור כבש שלושער בדקות 20', 22', ו-49', אחרי שקבוצתו פיגרה 1:0 נגד לה-שו-דה-פונדס. משה אוחיון וקבוצתו ניצחה 6:4 במשחק, ובנוסף לשלוער של אוחיון, הוא גם בישל שער אחד. השער השלישי של אוחיון, היה בבעיטה חופשית מ-25 מטר.
    אחרי 3 משחקים, ווינטרתור ניצבת במקום ה-4 בליגה עם מאזן מושלם של 3 ניצחונות, ו-9 נק'. לקבוצה גם משחק חסר לעומת יריבותיה לצמרת. משה אוחיון הוא מלך השערים של הליגה עם 5 שערים.

בשבוע שעבר כבש אוחיון שער בניצחון על לוגאנו, שער שהוקרן בתוכניות הספורט של הטלוויזיה במרוקו.

החלוץ רועי דיין שחתם בקבוצת סט. מירן הסקוטית, ישב היום (שבת) ביציע, בהפסד הביתי של קבוצתו 1:0 למאת'רוול.

אליניב ברדה וקבוצתו גנק, ניצחו היום (שבת), 3:1 בביתם את סרקל ברוז', במסגרת המחזור ה-1 של הליגה הבלגית. ברדה נכנס רק בדקה ה-89, ושיחק 3 דקות, כולל תוספת זמן.
    גנק תשחק ביום שלישי נגד אלופת בוסניה סראייבו, בגומלין מוקדמות ליגת האלופות, אחרי שהבלגים הפסידו בביתם 2:1.

אחרי שאלכס פרגוסון החמיא לנבחרת הנוער בטורניר 'גביע החלב', ביקש הסקאוט של אלופת אנגליה, פרטים על מאור בוזגלו, שחקנה החדש של בני סכנין. גם חן עזריאל מבית"ר ירושלים, היה במוקד ההתעניינות של הנציג מאנגליה. בוזגלו, שנבחר לאיש המשחק נגד צפון אירלנד בגמר, ולמלך שערי הטורניר, עניין גם את הנציג של פ.צ קופנהאגן, שביקש גם הוא פרטים על השחקן.

נציגים נוספים ששוחחו עם זאביק זלצר, הציגו את עצמם כסקאוטרים של פיורנטינה האיטלקית ושל ליון הצרפתית, והביעו התעניינות בבירם כיאל ממכבי חיפה ובאבי ריקן מבית"ר ירושלים.

5. Gaudi Member

אתה קצת מגזים.
    אין דבר כזה ששחקן ישראלי יצא לאירופה וישר יפתח בהרכב.
    לכל שחקן ישראלי לוקח זמן להסתגל קודם כל למקום ולקבוצה, ואחרי זה גם לקצב למהירות של הכדורגל באירופה.
    גם בניון ובן חיים לא פתחו במחשקים הראשונים שלהם.
    סה"כ אני מאמין שעד סוף השנה הם ישחקו הרבה, אולי גם יתפסו מקום קבוע בהרכב.

6. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

מילובאן 23 מירוסביץ' תודה על העידכונים,טוב לראות שאני לא סתם מעדכן ויש אנשים
    שקוראים את זה באמת.

אני לא רוצה לעדכן את הזרים ששיחקו פה והם בחו"ל כי זה לא המטרה,סתם רשמתי את זה
    אז בתור עוד משהו קטן.

בקשר לישראלים בבלגיה,אמרו פה נכון הם לא יפתחו על ההתחלה,הם צריכים לעשות כמו
    בן חיים ובניון[שכן פתח דווקא במשחק ליגה הראשון של הקבוצה שלו אז בסנטנדר] ולאט
    לאט להיכנס להרכב,במקרה של ברדה הבנתי שיש לו תחרות ממש רצינית על ההרכב.

ובקשר לאוחיון,הוא יותר טוב מהליגה השנייה בשוויץ אבל הוא עשה נכון שהוא נשאר שם,
    ככה אם הוא ימשיך ביכולת הוא ירשים את הקבוצות צמרת בשוויץ ומי יודע אולי עוד קבוצות
    אחרות ובמקום לחזור לארץ הוא יוכל להתקדם באירופה,גם שיישאר בשוויץ הרבה זמן אולי
    הוא יקבל אזרחות ויהיה לו ככה יותר קל לצאת לליגות הבכירות.

7. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

לכל המעוניינים הנה צמד השערים של בן סהר מול פולהאם:
    כאן.

בקשר לישראלים בבלגיה, בואו נחכה מעט. הליגה שם רק התחילה, וסביר להניח שהם עוד ייזכה לדקות משחק רבות יותר בהמשך העונה, אי אפשר עדיין לגבש דיעה האם המעבר של השלושה היה מוטעה או לא. במקרה הגרוע ביותר, תמיד תהיה להם את האופציה לחזור להפועל תל אביב.

8. raul gonzales Member

ואו איזה שער הראשון שלו!
    אין הולך להיות בין החלוצים הגדולים בזמנים של ישראל, ומי שחולק על דעתי.. כנראה פסיכי
    בכל מקרה, מחזיק ממנו הרבה!

9. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא חולק עלייך אבל להגיד שמי שחושב שהוא לא חלוץ העתיד פסיכי זה די טיפשי,כמות
    הכשרונות שהיו חלוצי/בלמי/קשרי העתיד של ישראל או כל מדינה אחרת היא ענקית
    תשאל את ראובן עובד כמה שנים הוא שומע שהוא העתיד למשל.

אבל מה שבטוח שלבן סהר יש יסודות מצויינים של כדורגלן,רואים בכל דבר אצלו-התנועה,הנגיעה בכדור הבעיטה ובהכל שפשוט עבדו איתו על כל דבר ושהוא שחקן כדורגל
    מצויין,אני מקווה שיהיה לו גם הרבה מזל בהמשך.

10. itzik zohar #20 Member

אנחנו עוד נראה בסוף העונה איפה בן סהר הולך להיות. ביציעים של צ'לסי או בהרכב של הפועל ת"א. עלק אחד החלוצים הטובים של ישראל בכל הזמנים. רק תנסה להכניס אותו באותו משפט עם אלי אוחנה, תנסה...ועוד עם רוני רוזנטל...חלוץ שאני אישית לא ממש מחזיק ממנו, הכל תלוי בהשקעה שלו, אם ישקיע כמו מטורף אז משהו טוב יכול לצאת.

11. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

ברור שהוא לא אחד החלוצים היותר טובים בכל הזמנים,אבל למה אתה לא מחזיק ממנו?דווקא
    כל פעם שראיתי אותו או תקציר התלהבתי.

12. itzik zohar #20 Member

הוא לא קרע עוד זוג נעליים בקריירה שלו. משחק ידידות מול פולהאם, 2 גולים מול דייגי אנדורה, וגול אחד שהאמת הרשים אותי מול צרפת, אי אפשר להגיד עליו עדיין שום מילה...בטח שלא אחד החלוצים הטובים בהסטוריה

13. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

יש הבדל בין הוא לא אחד מהחלוצים הטובים בהיסטוריה לבין אני לא מחזיק ממנו.
    הוא שחקן טוב ורואים את זה עליו,זה ברור שהוא אפילו לא חצי מרפי כהן החלוץ כי הוא עדיין
    לא עשה כלום.

14. itzik zohar #20 Member

הוא חזק, מהיר, חלוץ טיפוסי. אבל הרבה כאלה נכשלו. בוא נגיד שמה שיש לברק יצחקי ברגליים, לבן סהר בחיים לא יהיה, ובגלל זה אמרתי שהוא צריך להשקיע כל מה שהוא יכול בשביל לצאת שחקן.
    אולי הגזמתי בזה שאני לא תופס ממנו שחקן כי היציאה הזאת של אחד החלוצים הטובים בהסטוריה עיצבנה אותי, אז הוא חלוץ עתיד של ישראל, אבל עדיין לא ראיתי מספיק משחקים שלו כדי להגיד איך הוא.

15. M_T_A Member

הוא לא אמר שהוא אחד החלוצים הגדולים בכל הזמנים של ישראל, הוא אמר שהוא הולך להיות. תעזבו אותו.

והצמד בנבחרת היה מול אסטוניה.