אל תקחו את העובדה הזאת כ"כ ברצינות כי מלבד גלאזגו ריינג'רס, סלטיק ואולי גם הארטס, כל שאר הקבוצות בסקוטלנד לא ברמה גבוהה בכלל וחלקן אפילו ברמה נמוכה מקבוצות האמצע טבלה-תחתית בישראל.
מה הוא מרוויח, 100-150 אלף שקל יותר ממה שיכל לקבל ממכבי? פה הוא יכול להאבק על האליפות ולשחק באירופה מה שהוא לא יכול לעשות שם, ואני גם לא מאמין שהוא יוכל להתקדם משם.
אני חושב שמכבי במילא היו זורקים אותו,פה הוא היה משחק בליגה הלאומית או גג בקבוצת אמצע טבלה בליגת העל ומרוויח הרבה פחות. חוץ מזה פה מובטחים לו 4 מפגשים לפחות מול סלטיק וריינג'רס שזה גם משהו.
רועי דיין הוא לא שחקן טוב, לא תופס ממנו בכלל, הוא מתאים לקבוצת אמצע טבלה בליגת העל ולא יותר. אני לא מבין מה הסקוטים מצאו בו, כנראה היו שיכורים.
ברצלונה ב' בניהולו של פפ גוארדיולה ניצחה אתמול את גרמנט 1-0 במשחק ידידות . גיא אסולין פתח במשחק והוחלף במחצית .
העונה , אחרי הכשלון של קבוצת הנוער בשנה שעברה(ירידת ליגה) אז החליטו שמישהו יכניס בהם את הנשמה שיש לפפ לקבוצה .
כן ברמה של ליגה לאומית, ואנחנו הכי טובים באירופה! דיי לחשוב שאנחנו יותר טובים מכולם! כל הכבוד לרועי, אם הם התרשמו ממנו אז כנראה שבאמת הם ראו פוטנציאל שיש לו, ולכו תדעו, שם הוא יכול לפרוח... שיהיה לו בהצלחה מכל הלב...
אותי אישית גיא אסולין ממש לא מעניין. שחקן שמעדיף לשחק בנבחרת ספרד על פני הנברחת שלנו לא נחשב לנציג בחו"ל מבחינתי
אתם בכלל משווים? כמה שיותר מהר לצאת מפה יותר טוב. אולי סנט. מירן היא ברמה של מכבי הרצליה וקרית שמונה, אוקיי נגיד. אבל המתקנים, המקצוענות, האווירה, המדינה שהוא חי בה, האוהדים. זה סיפור אחר לחלוטין, זה עולם אחר, זה כדורגל שכיף לבוא לשחק, אין בכלל מה להשוות. צעד נכון של רועי דיין (שאני אגב ממש לא מחזיק ממנו שחקן)