אז אני אומר לך שהליגה הרומנית יותר טובה מהבלגית ויותר בכירה ממנה. אבהל זה לא חשוב כי אוגבונה לא ישראלי כמו איגביני ככה שאין צורך לדבר עליו.
:aa1: ליברפול הפסידה היום 4:2 לפורטסמות' בפנדלים אחרי 0:0 בתום 90 דקות (אין הארכה). בניון שנכנס בדקה ה-65, ושיחק 25 דקות, החמיץ את הפנדל הרביעי והאחרון של ליברפול. דרך אגב גם טורס הצליח להחמיץ את הפנדל שלו.
ממתי אני לא יכול להגיד לך בידיוק אבל היא יותר טובה לדעתי כרגע. הקבוצות המובילות ברומניה יותר טובות מאנדרלכט, ליאז' קלאב ברוז' ומי שאלו לא יהיו, וגם מצליחות יותר באירופה. הליגה ברומניה מדורגת במקום ה-7 לפי הניקוד של אופ"א והבלגית רק 12. ואם אני לא טועה יש שם גם יותר כסף.
בוא נראה אם הם מקום שביעי. ספרד,אנגליה,איטליה,צרפת וגרמניה לפניהם. הולנד,פורטוגל, ורוסיה יותר טובים. אחי אתה חי בסרט.
מה קשור רוסיה? בליגה הרוסית יש רק קבוצה אחת באירופה והיא צסק"א. השאר על הפנים באירופה ובגלל זה היא לא מדורגת גבוה. ברומניה יש 3 קבוצות טובות באירופה אם אני לא טועה
הרומנים מדורגים גבוהה באירופה בגלל הצלחה די מיקרית ב2 העונות האחרונות. הם מדורגים גבוהה בגלל שהם שלחו 2-3 קבוצות והנקודות שהקבוצות שלהם צברו התחלקו ב2-3 והנקודות שהולנד רוסיה וכנ"ל צברו התחלקו ב5-6.זה ההבדל,שום דבר זה לא אומר לגבי הליגה במקרה הזה.
אנדרלכט קבוצה טובה מדינאמו בוקרשט. גנק טובה מראפיד בוקרשט. וסטיאווה קצת טובה יותר מסטנדארט ליאז', אבל זה לא כ"כ משנה. הליגה הבלגית טובה, מעניינת ונחשבת הרבה יותר מהרומנית.
אני חי בסרט סבבה אבל לפי זה, אני לא חושב ככה. למיטיב ידיעתי רומניה שולחת עוד נציגים חוץ מראפיד, דינמו, וסטיאווה. יש להם גם את ביסטריציה שאולי תעיף את אתלטיקו ואת אוטלול גאלטי שניצחה את טרבזונספור 2:1 ותפגוש אותה בחוץ. לדעתי לפחות אחת תעפיל לגביע אופ"א. לרוסיה אין מה להציע חוץ מסצק"א וספרטק, לוקומטיב כבר מזמן לא מגיע לשלבים שהיתה מגיעה פעם. אנדרלכט ממש לא טובה יותר מדינמו, דינמו מתחילה להגיע לשבלים גבוהים באופ"א, בעוד אנדרלכט רק מקבלת בראש בליגת האלופות. אולי ליגה בלגית יותר איכותית אבל הרומנית מצליחה יותר.
זה בדיוק ההבדל, בוקרשט לעולם תישאר בגביע אופ"א ואנדרלכט תמשיך להתמודד ברמות הגבוהות ביותר. לפי הדברים שלך גם הליגה הישראלית טובה מהבלגית כי חיפה הגיעה לשלב שמינית גמר אופ"א ואנדרלכט מקבלת בראש בליגת האלופות.
שמע ברור שעדיף להיות בשלב הבתים בליגת האלופות מאשר שמינית גמר או 1/32 גמר בגביע אופ"א, אבל כל שנה הם חוטפים בראש והם מגיעים לשלבהבתים בגלל שהם מדורגים אז הם מקבלים יריבה די קלה בסיבוב ה-3. חוץ מאנדלכט לבלגיה אין מה להציע לדעתי.
נציג בסלובקיה ? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx http://www.one.co.il/cat/articles/article....yid=1&tableid=1
:aa1: בהן סהר ערך היום (שבת) הופעת בכורה במדי קווינס פארק ריינג'רס מהליגה השנייה באנגליה, אותו שאלה מצ'לסי לתקופה של בין 3 ל-6 חודשים. החלוץ בן ה-18, שנכנס בדקה ה-56, ושיחק 36 דקות בניצחון של קבוצתו 1:0 על וויקומב מהליגה הרביעית באנגליה, החליף את ריי ג'ונס. :aa1: צ'לסי בה משחק טל בן חיים, ממשיכה לא להרשים, והיום היא הפסידה 2:0 לריינג'רס באיצטדיונה הביתי 'אייברוקס'. בן חיים שפתח בהרכב כבלם, ובמחצית השנייה עבר לעמדת המגן השמאלי, שיחק שוב פעם 90 דקות מלאות. :aa1: חיים מגרלשווילי ערך הופעת בכורה במדי ויטסה ארנהיים ההולנדית, בהפסד של קבוצתו 4:1 לדורטמונד הגרמנית, לעיני 3,500 אלף צופים. מגרלשווילי פתח בהרכב ויטסה. :aa1: קבוצתו של משה אוחיון, ווינטרתור, מהליגה ה-2 בשוויץ, ניצחה במסגרת המחזור השני בליגה השוויצרית השניה, 3:2 את לוגאנו. אוחיון שהיה הקפטן של ווינטרתור במשחק, כבש את שער הניצחון לזכות קבוצתו בדקה ה-90 של המשחק. לווינטרתור יש מאזן מושלם אחרי 2 ניצחונות, והיא מדורגת במקום ה-5 עם משחק חסר. :aa1: החלוץ רועי דיין, ששוחרר ממכבי ת"א, ישחק בעונה הקרובה בסנט מירן הסקוטית. השחקן יקבל שכר של 100 אלף אירו לעונה. רועי דיין סיים היום (שבת) מחנה אימונים של הקבוצה והרשים לאורך כל עשרת ימי המבחנים שלו בקבוצה. מחר בבוקר, סוכנו עובד קראוס, יטוס לסקוטלנד כדי לחתום על החוזה.
מה שקרה עם רומניה זה עוד לא ברור רומניה תמיד הייתה ליגה ברמות של סלובניה בזמן האחרון פתאום התחילו להשקיע קצת כספים בשני קבוצות שם רומניה שלחה 3 נציגים לליגת האלופות אחת הגיע לשלב הבתים של אופא ועוד שתים אני מאמין ברמה של חיפה של אירופה אפילו יותר כי הם ניצחו קבוצות טובות באמת זה ראפיד וסטיאווה בוקרשט הם הגיעו רחוק עד רבע גמר ושתיהם נפגשו ברבע גמר זה כבר עוד 4 נקודות בטוחות לכדורגל הרומני סטיאווה כבר עפה בחצי גמר בדקה 90 של מידלסבורו.. עכשיו שיש במדינה שלוש קבוצות כל נקודה יקרה הם עשו הרבה נצחונות והקרבה קבוצות לא ספרו אותם.. כל נצחון זה כבר שתי נקודות.. בהתחלה בבתים עוד מספיק שיש יום ששלוש קבוצות מנצחות כבר עוד שתי נקודות בגלל שהם שלוש קבוצות הממוצע נהיה גדול יותר לא כמונו כמו שנה שעברה שביתר ובני יהודה עשו אפס נקודות ואז הם סתם הפריעו לממוצא התאבון ברומניה גדל והתחילו להשקיע עוד כספים ובגלל שהדירוג שנקבע בסוף השנה לא משפיע על השנה הקרובה אז הם המשיכו עם שלוש קבוצות ולמרות שלא היה להם הרבה הצלחה(ראפיד עפה בשלב הבתים שהיתה עם הפועל.. סטיאווה עפה ב32 בקלות נגד סביליה אחרי שעפה בבתים של הצמפיונס ממקום שלישי ודינמו בוקרשט עפה נגד בנפיקה ב32) נראה לכם כלום? אבל שיש שלוש קבוצות מספיק להגיע לשלב בתים באופא קצת נצחונות וישר יש נקודות הם עשו מעונה כזאת משהו כמו 12 נקודות השנה הם שולחים נציגות מהמקום העשירי באירופה מה שנקבע לפני שנתיים השנה יש להם שתי נציגות בצמפיונס והשנה היא צריכה להוכיח שהיא באמת שייכת לרמות האלה.. ואני לא מאמין שהיא שייכת לרמות כאלה שהיא עוברת את הולנד קבוצות צמרת בהולנד מביסות את הפועל פה.. שראפיד באה לפה היא הייתה טובה נכון אבל הזכירה קצת את הכדורגל הישראלי זה הבעיה של ישראל שאין מסורת לא ביקשו הרבה פה תמיד קבוצה אחת או שתיים פה מצליחות וכל השאר עפות על הסיבוב הראשון אם כל קבוצה הייתה נותנת את הכמה נקודות שלה והיה את האלה עוד שמצליחות אני מאמין שהיינו היום אם 2 בצמפיונס