גנט הבלגית בה משחקים גיל ורמוט וגיל בלומשטיין ניצחה היום 4:0 את קליפטונוויל הצפון אירית (6:0 בסיכום), ותפגוש בסיבוב ה-3 והאחרון לפני העליה לגביע אופ"א, את המנצחת במשחק היום בין אלבורג הדנית להונקה הפינית (2:2 במשחק הראשון). 2 הישראלים לא שיחקו. ליברפול קבוצתו החדשה של יוסי בניון ניצחה היום 3:0 את קרו אלכסנדרה מהליגה השלישית באנגליה. יוסי בניון לא שיחק היום, וכמוהו גם טורס וראיין באבל. משחקה הבא של ליברפול יהיה ביום שלישי נגד ורדר ברמן בגרמנית, ושם בניון צפוי לערוך את הופעת הבכורה שלו במדי ליברפול.
גילי ורמוט לא יכל לשחק כי הפועל לא שלחה את השיחרור שלו לפני המשחק הראשון - ככה שגנט לא הספיקה לרשום אותו. לגבי בלומשטיין אני בטוח שזה אותו סיפור.
צ'לסי ניצחה היום לפנות בוקר (ראשון) 2:1 את קבוצות קלוב אמריקה ממכסיקו. טל בן חיים פתח בהרכב ושיחק מחצית שלמה עד שהוחלף ע"י ריקרדו קראבליו. ביום שלישי ה-17/7 טל בן חיים וצ'לסי יפגשו את סגנית אלופת קוריאה, סמסונג בלוווינגס. ביום שבת ה-21/7 טל בן חיים וצ'לסי יפגשו למשחק ידידות את הלוס אנג'לס גאלקסי ודייויד בקהאם.
חלוץ מכבי ת"א עד לעונה האחרונה, רועי דיין בן ה-23, המריא לסקוטלנד, והחל היום להיבחן בקבוצת סנט מירן המקומית. אם דיין ירשים, הוא יחתום בקבוצה המשחקת בליגה הראשונה במדינה. החלוץ שסיים את חוזהו במכבי ת"א, מחזיק בדרכון צרפתי ולכן חופשי לחתום בקבוצה הסקוטית כשחקן מהאיחוד האירופאי.
:aaarofl: הגמל הזה? בסקוטלנד? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/hahaha.Xxx זה עשה לי את היום...
אני ממש לא מבין את השחצנות הזאת, על סמך מה אתה אומר שהליגה העלובה שלנו יותר טובה מהליגה הסקוטית? כמו שאתה אומר רינג'רס וסלטיק הם ברמה הרבה יותר גבוהה מכל הקבוצות בארץ ויקח הרבה מאוד זמן עד שהקבוצות בארץ יגיעו לרמה שלהם. חוץ משתי הגדולות יש לך את הארטס והירנביין שהם קבוצות לא רעות בכלל ובכלל הסקוטים הבינו שלהקטין את הליגה ל10 קבוצות בלבד ישפר את הרמה. אז אני לא מבין איך הגעתה לזה שהליגה שלנו יותר טובה משלהם? הנה הטבלה של אוא"פ שמדרגת את הליגות, נכון שרוב הנקודות שהליגה הסקוטית קיבלה הגיעו מסלטיק ורינג'רס אבל בכל זאת, הליגה שלנו מדורגת במקום ה19 בלבד בעוד שלהם מדורגת במקום ה10 עם 11 נקודות יותר(וזה הרבה) כאן
למה אתה מזלזל בליגה שלנו,עם עוד כמה משקיעים נוכל לעלות את הליגה שלנו שלב,ואני חושב שביתר מנצחת את סלטיק http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx .
אני לא יודע אם אתה ציני או לא בנוגע לסלטיק, אבל רק שתדע שסלטיק הגיעה לשמינית גמר ליגת האלופות והודחה בהארכה על ידי אלופת אירופה.
עזוב אותך, אני לא מבין בכלל את הזלזול בליגות לא מוכרות באירופה, אם תשים לב בטלקבקים באתרי הספורט הגדולים, בלגיה היא סתם ליגה ולא מובן למה הישראלים עברו לשם, כל הקבוצות מרומניה הונגריה וכדו' הם קבוצות דייגים... ולא חסר דוגמאות..