הנציגים שלנו בחו"ל

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י rainman, ‏18/5/07.

1. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

למי איכפת מגיא אסולין?! עד שאני לא רואה אותו משחק בנבחרת ישראל ומצהיר שישחק רק בנבחרת ישראל מבחינתי הוא כמו זר...נכון הוא בחר לעזוב את המדינה בשביל להתקדם ובצדק אבל המינימום שמצפים משחקן זה לשמור אמונים למדינה בה גדל וממה שאני שומע בזמן האחרון הוא אמור לקבל אזרחות ספרדית ולפי מה שהבנתי גם אבא שלו רוצה שהוא ישחק בנבחרת ספרד...

עכשיו עצם העודה שיש לנו 3 שחקנים בליגה הבלגית, מה הסיכוי שישדרו משחק או שניים מהליגה שמה? ברדה וטועמה משחקים בקבוצות צמרת שיאבקו בוודאות על האליפות ביחד עם אנדרלכט וברוז'...גנט קבוצת אמצע טבלה כזו...

נערך לאחרונה ב: ‏29/6/07
  2. תומר22 Member

אל תדאג. בטח כבר מתנהלים מאבקים בין צ'רלטון לערוץ הספורט על החבילה הבלגית, שתשודר כמובן בתשלום.

3. aviran780 Member

מה גיא אסולין יכול לשחק בנבחרת ספרד?

אבל הוא ישראלי לכל דבר גם אם יתנו לו אזרחות ספרדית ואני מאמין שהוא ישמור אמונים למולדת

4. Maccabi_Haifa Member

הבעלים של סטאנטרד מציג את טועמה והחולצה החדשה

http://www.standard.be/images/news/toama.Xxx

5. King Kenny Member

בן סהר צפוי לעבור בהשאלה לק.פ.ר מליגת המשנה באנגליה למשך חצי שנה

אני חושב שזה טוב מאוד לקריירה של בן סהר, במקום להתייבש על הספסל של צ'לסי הוא ישחק בהרכב של קבוצה מליגת המשנה. ככה הוא יחזור לצ'לסי עם יותר ביטחון בדיוק שיצטרכו אותו, בגלל שהשחקנים האפריקאים יוצאים לאליפות אפריקה.

6. M_T_A Member

בן סהר לא יתפוס את המקום של דרוגבה כ"כ מהר כשהוא ילך לאליפות אפריקה כי יש את פיזארו, אבל בהחלט יש מצב שהוא יהיה ברוטציה. תלוי גם באיך הוא ישחק בק.פ.ר.

7. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

בן סהר כנראה יושאל לצרלטון[לא הערוץ].

אבל החדשה המעניינת מגיעה דווקא מכדורגל החופים,מתברר שהיה נציג של ספרטה פראג
    באליפות האחרונה והוא התלהב מצחי אילוז וביקש ממנו להכין קלטת על מנת שהוא יוכל לנסות להביא
    אותו לספרטה פראג.

8. M_T_A Member

נו אז?.. היה לו מזל אז מה? לכל שחקן כדורגל יש מזל כלשהו, הרי יש מלא כאלה שהיו יכולים להיות שחקנים אבל לא זכו להזדמנות.
    אוואט הוכיח ב3 שנים האחרונות בראסינג ובעיקר השנה בדפורטיבון שהוא שוער ענק. שוער שספג פחות מקסיאס עד לשלבים האחרונים של העונה כלפניו משחקת הגנה הרבה פחות טובה מההגנה של קסיאס זה דבר שאי אשר להתעלם ממנו. בספרד הוא זוכה להארכה עצומהאבל בארץ משום מה הוא עדיין אנדרייטד מטורף.
    הוא בהחלט אחד שיכול להופיע על בסיס קבוע בין הקורות של קבוצה מהדרג הראשון באירופה

9. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

על הקטע הזה של המזל אפשר לשחק חזק מאוד.
    אם קסיאס היה נולד ישראלי אולי הוא לא היה באירופה
    אם ולדז היה נולד למשל בצרפת הוא היה שוער בליגה הצרפתית עד היום
    אם ואם..אוואט כרגע שוער מוערך מאוד באירופה,כנראה מוערך באירופה יותר ממה שמוערך בארץ
    והוא שוער טוב מאוד שלצערנו את תהליך ההבשלה שלו ואת הירידה לפני עלייה שלו עשה אצלנו.

10. ברברה Member

היום טל בן חיים יתארח בתוכנית של מה קשור,
    זאת אומנם לא תוכנית ספורט ולא ידברו שם בצורה רצינית אבל אני מניח שהוא יתבטא בעניין המעבר לצ'לסי ועל זה שהוא צפוי לבלות הרבה זמן על הספסל.

11. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

12. ירוק עד המוות Member

13. odedsaidon Member

צודק ב100 אחוז!
    אני לא מבין בכלל מה ההתעסקות הזאת בגיא אסולין, הוא רוצה לשחק בנבחרת ספרד, וזה צריך למחוק אותו בישראל לפי דעתי.
    הוא עשה בשכל שהוא בחר לשחק שם, ואני ממליץ על זה לכל כדורגלן צעיר, אבל אם הוא ככה מסובב את הגב למדינה אז שיהיה לו הרבה בהצלחה ושילך לחפש את החברים שלו, כי הוא ממש לא מעניין אותי.

נערך לאחרונה ב: ‏3/7/07
  14. פרנצ'סקו טוטי Member

חבר'ה על תישכחו אספניול מציעה ליניב עזרן מקבוצת מ.ס. אשדוד ליצטרף עליהם מידית!
    על תישכחו שאספניול סגנית מחזיקת גביע אוופא
    בכל מיקרה לדעתי הוא עדיין לא בשל לשחק בליגה הספרדית
    הוא צריך לעבור קודם לקבוצה גדולה בארץ! שמשחקת באירופה!
    ורק לאחר מכן לצאת לאירופה בשל יותר!

15. Thierry 14 Henry Member

יניב עזרן עדיין לא בשל למועדון כמו אספניול, הוא עוד ילד, חסר ניסיון, הוא צריך עוד קצת להשתפשף במ.ס אשדוד.
    לדעתי לצאת לקבוצה גדולה בארץ שמשחקת באירופה, זה לגמרי מיותר, מ.ס אשדוד מספיקה בשבילו. גם שם הוא צובר ניסיון.