אבוטבול עושה דבר נכון מבחינתו. שנה הבאה בהפועל הולכים להיות 5 שחקנים כולל אבוטבול במרכז הקישור (באדיר, אבדי, סרור ונתאכו). אבוטבול יודע שבמצב כזה אבאדי ובאדיר מועדפים על פניו, הסיכויים שהוא יראה דשא יותר מספסל קלושים ואני מקווה מאוד בשבילו שהוא ישתחרר מהפועל שתעשה כמו לרמוט וטועמה חיים קשים.
אני בעד,כל עוד זה לא בתשלום אני כבר רואה את ערוץ הספורט הגנבים אומרים שזה לא חלק מהחבילה הרגילה או את חראלטון רצים ולוקחים על זה עוד כסף.
שוערה הישראלי של דפורטיבו של קורוניה,דודו אוואט,מחוזר כבר במשך שבועיים על ידי באיירן מינכן הגרמנית. באיירן,שבשנה החולפת איכזבה וסיימה רק במקום הרביעי,תשתתף בעונה הבאה בגביע אופא ותרוץ על האליפות אחרי שצורפו מספר שחקנים משמעותיים לשורותיה. לדעתי,זו התקדמות מקצועית אדירה אבל משהו אומר לי שזה לא יצא על הפועל. מה דעתכם?
דודו אוואט שוער מצויין ואת האמת אני בכלל לא מופתע כי הוא מתאים לשחק ברמות האלה. אם הוא יגיע לבאיירן, זה תהיה קפיצה משמעותית מאוד עבורו שעד עכשיו הוא שיחק בקבוצות בינוניות. מאחל לו שיצליח שם ויביא כבוד לישראל. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx
לבאיירן יש שוער צעיר ומצוין בשם רנסינג שלאט לאט הופך ליורשו של קאן. קאן כמובן כבר לא ילד ואין לו עוד הרבה זמן לשחק. את האמת, באיירן צריכה עוד שוער ואוואט יכול להיות רעיון לא רע, אבל אני במקומו נשאר שוער ראשון בספרד ולא הולך להתייבש על הספסל בגרמניה.
צאו מזה, עוד ספין של אופירה. לבאיירן יש בתור שוער ראשון את אולי, ובתור שוער שני את מיכאל רנסינג הצעיר המעולה. למה שאוואט יסכים להיות שוער שלישי בבאיירן אם הוא אחד השוערים הטובים בליגה הספרדית?
במידה ובאמת יהיו שלושה שחקנים ישראלים בליגה הבלגית, יתפתח קרב בין צ'רלטון לערוץ הספורט על השידורים משם. וזה יהיה בתשלום, מכיוון שהליגה הבלגית לא שודרה כאן לפני כן(שודרה בתחילת ימיו של הערוץ, אבל הם לא סופרים את זה - כמו הקופה אמריקה). בלי קשר, אני מקווה שהשחקנים הישראלים ימשיכו לצאת לליגות כמו הבלגית וההולנדית. רק כך נוכל להתקדם. אי אפשר ישר לקפוץ לליגות הגבוהות. ואוואט בבאיירן??? אני מפסיק ללכת למשחקי כדורגל אם קורה כזה דבר... זו ממש בדיחה.
די נו באמת... אני לא אכנס לנושא השחוק הזה עכשיו, אבל אוואט זה השחקן עם הכי הרבה מזל בכדורגל הישראלי של שנות האלפיים. אם לא הפציעה של דוידוביץ', אוואט היה משחק בליגה השנייה(הרי הפועל חיפה ירדה וכל הקבוצות הבכירות היו תפוסות עם שוערים) ולא בליגת האלופות. וגם הדרכון הצרפתי לא מזיק, בלעדיו הוא לא היה מגיע לאירופה בשום מצב.
כנראה. לא מכיר את השחקן הזה, הידע שלי בכדורגל גרמני כפי ששאתם רואים שואף לאפס. שישאר בדפורטיבו, טוב לו שם, הוא מאוד מוערך שם.
כנראה. לא מכיר את השחקן הזה, הידע שלי בכדורגל גרמני כפי ששאתם רואים שואף לאפס. שישאר בדפורטיבו, טוב לו שם, מעריכים אותו מאוד שם.
מישהו אמר שהוא לא שוער טוב?הוא שוער טוב אבל לא לקבוצה ברמה של באיירן. כשיש לך שוערים כמו קאן ורנסינג בקבוצה,איזה כבר סיכוי יש לו לשחק?