הנציגים שלנו בחו"ל

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י rainman, ‏18/5/07.

1. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

אם אני לא טועה סבן אמור לחתום כעת בקריית שמונה לא?

2. Engonga Member

3. Spanish Weapon Member

יש גאווה קטנה בלב למראית הידיעה הזאת.
    שמח בשביל טל בן חיים , גם בשביל ההגשמה המקצועית וגם בשביל ההגשמה הפיננסית.
    טל בן חיים עוד יקבל את ההזדמנויות שלו כדי לפרוץ להרכב הראשון,אין לי ספק בזה, אני מקווה שהוא
    ישכיל לנצל את אותן הזדמנויות ולכבוש את עולמו.

בן חיים הוא דוגמא לשחקן שהלך כנגד כל הקלישאות של "השחקן הישראלי חלש פיזית ממקבילו האירופאי
    הממוצע" ולקח את עצמו בידיים מבחינת הכושר ובניית הגוף , היום הוא בנוי כמו חיה רעה רק בזכות
    הנחישות והרצון שלו להצליח ולהתקדם.

4. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

על איזו הגשמה מקצועית אתה מדבר? עם כל הכבוד לבן חיים הוא לא טרי וגם לא קרבליו ואלכס, שלושת הבלמים הטובים בעולם, ואם לא הטובים בעולם אז מבין הטובים . מבחינה כספית אין ספק שהוא ייתקדם ובענק, אבל מבחינה מקצועית? לדעתי הוא עשה טעות גדולה מאוד עם המעבר הזה, וכעת ההתקדמות הענקית שהוא עשה בתקופה האחרונה רק תיעצר. על מנת להתקדם אתה צריך לשחק וכמה שיותר, וכאשר אתה מחליף רביעי קשה מאוד מאוד להתקדם.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏15/6/07
  5. Spanish Weapon Member

קבוצה לא משלמת לשחקן 60 אלף ליש"ט לשבוע כדי שיהיה כרוטציה רביעית לבלמים.
    צ'לסי יכולה הייתה להביא בלם במחיר הרבה הרבה יותר זול עם פוטנציאל גבוה ומספיק בשביל
    בלם רביעי.
    תחשוב על זה.

6. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

אין כאן על מה לחשוב.
    אני מבטיח לך שהשלושה בלמים שיהיו לפניו מרוויחים פי 3 או 4 יותר ממנו. אני לא רואה את בן חיים תופס את מקומו לא של טרי וגם לא של קרבליו ואלכס, שמידה ולא היה מגיע לצ'לסי היו לא מעט קבוצות שהתעניינו בו. בן חיים ללא ספק השתדרג כלכלית, אך מקצועית ממש לא. אתה צריך לזכור שבלמים הם עמדות שלא מחליפים כל משחק שני-שלישי כדי לבצע רוטציה, כמו ביתר העמדות על המגרש. הם ישחקן את רוב משחקי הקבוצה, והערכה האישית שלי היא שבמידה ולא תהיה פציעה רצינית לאחד הבלמים הוא לא צפוי לשחק יותר מ 10 משחקים העונה.

7. מילובאן 23 מירוסביץ' Member

כנראה שהוא בדרך לשם אבל זה לא סופי.

צ'לסי דרך אגב קיבלה אותו בחינם אחרי שסיים חוזה של 3 שנים בבולטון, ואחרי התקופה המוצלחת הזאת לדעתי זה לא מפתיע שהוא קיבל חוזה כזה גדול. בן חיים אחד הבלמים הטובים באנגליה. אולי אם הוא היה עולה כסף הם היו מורידים לו בחזוה. בכל מקרה ניוקאסל הייתה משווה כל מחיר שצ'לסי הייתה משלמת עליו, אבל כנראה שהרצון לזכות בתארים הוביל אותו לצ'לסי.

8. Number 8 Member

ישנם סיכויים לא גדולים שאלכס לא יגיע לצ'לסי בסופו של דבר ואז בן חיים יהפוך לבלם מליף ראשון, אבל לא צריך לתלות בסיכויים אלה תקוות. אם אלכס יגיע, בן חיים יהפוך לבלם רביעי. הרי ברור שמוריניו יעדיף את אלכס, הבלם שהצעיד את איינדהובן להצלחה. עם כל הכבוד לבן חיים ויש המון כבוד, שלושת הבלמים שלפניו יותר טובים ואפילו בן חיים יודיע כיום שהגעתו לצ'לסי היא בתור בלם רביעי, אבל עם רצינות והשקעה באימונים, מוריניו ישים לב ויעריך אותו יותר.

אם הגעתו של אלכס תתרחש, בן חיים ישחק במשחקי קרלינג קאפ, משחק חסר חשיבות בשלב הבתים של ליגת האלופות ובסיבובים הראשון של הגביע. טל יבלה הרבה זמן על הספסל, אבל שלא יתלונן כי הוא בחר זאת.

בפני טל עמדו שתי הצעות, אחת מצ'לסי ואחת מניקאסל. בצ'לסי ירוויח 60 אלף ליש"ט ובניוקאסל 40 אלף ליש"ט, בגדול, בתמונה הכוללת, הסכומים בערך אותו דבר אבל בן חיים העדיף יותר כסף מאשר לשחק יותר כי בניוקאסל היה תחת ביג סאם ובעקבות זאת היה בלם פותח, גג מחליף. למרות זאת, בן חיים העדיף לבחור בכסף הגדול וביוקרה.

לצ'לסי היו בעונה שעברה הרבה בעיות של בלמים, לדוגמא אסיין נאלץ לשחק כבלם\ דבר שגרם לצרות. השנה, יש לצ'לסי שני בלמים קרובים ברמה גבוהה ושני בלמים מחליפים מצוינים(אם אלכס אכן יגיע, ועדיין אם לא, בן חיים מספיק טוב). החלטה מצוינת.

9. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

סביר להניח שטל בן-חיים יהיה כמחליף ראשון לבלמים, משום הבעיות שיש עם האשרת עבודה של אלכס, ולכן צ'לסי החתימות את בן-חיים.

גם כמחליף ראשון טל לא צפוי לראות הרבה דשא, אבל הוא צפוי לקבל מספיק כסף לכל החיים, שזה גם חשוב - מבחינתו האישית כמובן. [:

נערך לאחרונה ב: ‏15/6/07
  10. Number 8 Member

אי אפשר לדעת ובגלל זה צ'לסי החתימה אותו ולא לקחה סיכונים. יכול להיות שאחד הבלמים יפצע בתחילת העונה, ויכול לקרות מצב ששניהם יהיו בריאים ושלמים לאורך כל העונה. בדברים כאלה לא לוקחים סיכון.

ד"א, בן חיים מקבל שקל לשניה..

11. Raulito Madridista

יותר מדיי דברים להגיד על העיסקה הזו, אין, הישג מדהים לכדורגלן ישראלי, טל-בן חיים היה בלם נהדר, התבלט מעל הליגה, אבל בניגוד לבלמים אחרים שעשו את זה שנים רבות כמו עופר טלקר בשיאו, אלון חרזי בשיאו, שמעון גרשון ואריק בנאדו, הוא הצליח להגיע לחו"ל. הוא היה צריך מזל וסוכנים נוכנים והכל יצא לפועל.
    בולטון לאט לאט השתדרגה והפכה לקבוצה מסוכנת מאוד בפריימרליג, קבוצה שהגיעה לגביע אופ"א. בן-חיים התקדם מאוד והוא ללא ספק מסודר מבחינת הכסף גם שייגמור לשחק. מדהים איך שהוא הגיע לאחת מהקבוצות הטובות בעולם, אני לא זוכר יותר מדיי מקרים כאלו שכדורגן ישראלי מצליח עד כדי כך.
    הראו פעם אחת בתוכנית בערוץ 10 של עמנואל רוזן אם אני לא טועה, למה כדורגלנים ישראלים לא מצליחים. הראו את סדר היום של בן-חיים לעומת דוד רביבו. רואים שבן-חיים מעבר למבנה הגוף שלו והתכונות הטובות שלו כבלם, הוא גם משקיע עד הסוף ויש תוצאות שמשקיעים
    שאני שמעתי בהתחלה שצ'לסי מעוניינת בו אני צחקתי, לא ייאמן עד לאן זה הגיע.
    אני מאחל לו בהצלחה ומאוד גאה בו, רק שיישחזר את היכולת שלו מהפריימרליג, בנבחרת.
    http://images.one.co.il/images/d/dmain/nz/gg755862.Xxx
    תמונה יפה של אתר ONE.

12. Paolo Maldini שחקן ותיקים

2 שחקנים בצ'לסי, כוכב בווסטהאם ואחד השוערים הטובים ביותר בליגה הספרדית.

חבר'ה, התקדמנו.

13. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

ולכן זה לא צפוי.
    אתה לא צופה פציעה - אם היא תהיה, בן-חיים 'ירוויח'.

14. מילובאן 23 מירוסביץ' Member

בן סהר כנראה יושאל בשנה הבאה לקבוצה בליגה השנייה כדי לצבור דקות משחק.

15. Number 8 Member

סהר ככל הנראה יושאל לפומפי. סהר יחזור עם יותר ניסיון ומוטביציה ועד מהרה יקבל ממשחק למשחק יותר דקות. באמת התקדמנו.