הליגה הלאומית 2011/12 - הפועל ר"ג שבה לליגת העל!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י הרצליה, ‏31/5/11.

1. הרצליה Member

פפפפפפפ כמה אוויר.
    יופי של ניצחון,שלישי ברציפות נגד הקבוצה הדוחה הזו.
    חייבת להיות המשכיות בשבוע הבא נגד בית"ר תל אביב/רמלה, חייבת!

2. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

הניצחון של הרצליה יצר היום צמרת מטורפת
    כשהרצליה צימקה את הפער מהפסגה ל3 ובני לוד שניצחה נדבקה להפועל רמת גן

ניצחונות של הפועל ירושלים, נצרת ורעננה יכול ליצור מצב שההפרש נקודות בין מקום 1-6 יהיה רק 2 נקודות!
    מדהים

נערך לאחרונה ב: ‏20/1/12
  3. Mr Mahamid Member

לגבי בייסו המאמן לא רצה אותו והוא העדיף את ראמי עאמר עליו, ובצדק ראמי טכני ופיזי יותר ואת זה הוא הוכיח היום, בייסה יש לו מקום בהרכב אך הוא לא מזמן חזר לאימונים משום שהיה בליבריה וחזר לפני כמה ימים..

לגבי הפסד היום! כפ"ס לא הגיע לה אפילו תיקו! השופט נתן להם ניצחון בהרחקה מוזרה לרוברט ארחיל ולמרות זאת שיחקנו יותר טוב וכפ"ס שיחקו באנקר! בושה לקבוצה כמו כפ"ס לשחק באנקר בבית נגד יריבה עם 10 שחקנים...

4. כפר סבא נשמה Member

מאיפה הגעתה להחלטה שכפר סבא שיחקה בונקר?
    אומנם במחצית הראשונה שיחקתם יותר טוב, במחצית השניה זה היה משהו אחר לגמרה ולא זזתם על המגרש.

5. הפועל_כפר_סבא Member

מחאמיד, הופתעתי מהתגובה שלך, לא מתאים לך לכתוב כל כך הרבה שטויות בהודעה אחת, כנראה שזה מתסכול..
    אז נכון, הפועל כפר סבא לא היתה במיטבה אתמול אבל להגיד ששיחקנו בונקר זו הגזמה פראית, רק ב-20 דקות בין השער השני לשלישי שיחקנו בצורה נסוגה אבל במצב שיוויון וברבע שעה האחרונה היינו יותר טובים מאום אל פאחם הסימפטית שבניגוד לקבוצות המסריחות בליגה הזאת לא באה לטנף את המגרש.
    אתמול הגיעו 1,000 איש למגרש כש-300 מתוכם הגיעו מאום אל פאחם שעודדו יפה עד השער השני שלנו אך התאדו ככל שחלף הזמן מאז.
    בקשר להרחקה, ארחיל דחף ללא סיבה את לירן ז'אן ולכן קיבל כרטיס צהוב שהיה השני שלו במשחק כשהשופט רק לאחר מספר שניות הבחין בכך, אם הוא היה יודע שלארחיל כבר יש צהוב אז סביר להניח שהיה מוותר לו.
    אגב, אחרי ההרחקה ארחיל ששיחק פה בתחילת העונה הראה עד כמה הוא שחקן קטן ועלוב כשבעט בהפגנתיות 2 כדורים לכיוון הקהל שלנו, שחקן מלוכלך!
    אני ממליץ לכם לצפות כאן בתקציר המשחק כי השערים אתמול היו ממש יפים!

הלאה, אחרי ההפסד היום של רעננה בדקה ה-94 ההפרש בינינו למקום השישי עומד על 5 נקודות בלבד כשבשבוע הבא אנחנו נוסעים ל'קרני' המקולל וניצחון שם יקרב אותנו עד 2 נקודות ממקום 6 כשעוד לא התחלנו לדבר על הקיזוז.
    אז למרות כל החרא (טראומת השנה שעברה, הבלגאן עם פ"ת בקיץ, גיא עזורי וההנהלה הבעייתית) עדיין יש לנו צ'אנס לעלות ליגה, הרמה בליגה הזאת על הפנים, מה שבטוח זה שמקום בפלייאוף העליון בטוח יש לנו, שבוע טוב!

6. Mr Mahamid Member

טוב אז תקבל ההפתעה הזאת..
    אני שצלמתי את התקציר הזה והייתי ביציע של הכפר סבאים והיה ברור שאני אוהד אום אל פאחם אך לא גליתי את זה מכוון כבוד לאנשים מסביב..אפילו לא קפצתי אחרי השער המדהים של אשרף סולימאן. אבל באמת משהו יפה להגיע למצב כזה- שאוהד קבוצה יריבה יושב ביציע של הקבוצה השנייה והקהל יקבל את זה.. דבר שני שהפחית עוצמת האכזבה זה שראיתי שיפור משמועתי בקישור שלנו, ראמי עאמר הוסיף הרבה סדר לקישור שלנו..

שבוע הבא נארח את עירוני בת-ים שניחנו אותה כבר פעמיים בליגה ובגביע המדינה, ולחוסר מזלה היא תגיע לאום אל פאחם אחרי הפסד שיחייב אותנו לנציח ואחרי שהתחזקנו בצורה טובה ורק עכשיו אנ יכול להגיד שיש לנו קבוצה משולמת שתגשים את המטרות שלנו..

7. הפועל_כפר_סבא Member

חבל מחאמיד.
    לא היית צריך לשבת ביציע שלנו ולהתאפק רק בגלל הרצון לצלם את המשחק, גם ככה יהיה מחר תקציר מלא בערוץ 33 ב-18:30 בתוכנית של ג'אודת עודה וגם בריאדה אל חמיסה.
    אגב, אסור אצלנו להכניס מצלמות וידאו ליציע, איך אישרו לך?

8. Mr Mahamid Member

אני הגעתי לאצטדיון באוטובוס של השחקנים, והיה איתי אחד החברים שקרובים לקבוצה.. נכנסתי ליציע דרך האצטדיון מבפנים וסתם העדפתי לשבת במרכז כך שאני אצלם את כל המגרש מזווית היותר טובה.. אבל לפני המשחק גליתי שזה יהיה היציע שלכם אבל אמרתי לא משנה שיהיה ולא עברתי ליציע השני..

אגב, אני עובד באתרים מקומיים ואני האחראי על אתר מכבי אום אל פאחם והדף הרשמי שלהם, ולהכין תקציר במהירות זה היה חשוב בשבילי..וגם אני בדרך הכנתי סרטון מדהים כולל האווירה באוטובוס, ראיינות עם כמה שחקנים, הירידה של השחקנים מהאוטובוס, האימונים לפני המשחק! אבל מחקתי את כל זה והשארתי רק התקציר כי אין טעם לכל אלה אחרי הפסד.. אם היינו מנצחים או לפחות מסיימים בתיקו היה אחלה של תקציר..

9. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

אם אתה מצלם את התקצירים שלכם באופן קבוע יהיה נחמד אם תעלה לפה אחרי כל משחק.

10. איתי שכן-טוב Member

הבלם גל מאיו מנס ציונה החל להיבחן בהפועל אשקלון... best מה יש לך להגיד עליו?
    מתאמנים גם יוסי תורג'מן מהפועל ב"ש.. טימור אביטן ממ.ס אשדוד ואלירן אפריאט ששייך לראשל"צ

11. Mr Mahamid Member

בסדר גמור http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx לא תמיד אני שמצלם אבל יהיה או אני או אחד שעובד איתי.. אבל כמעט תמיד יש תקצירים ואני יעלה לפה.. ואם רוצים לצפות בתקצירים ממשחקים קודמים יש לי ערוץ ביוטיוב בשם FAHEM73 תבקרו בה ויש שמה מלא סרטונים ותקצירים
    http://www.youtube.com/user/Fahem73?feature=guide

12. ראיין אדלי Member

מה עובר על מכבי ב"ש? כבר כמה פעמים שהם סופגים בדקות האחרונות, בכלל יש המון משחקים הזויים אצלם...
    בדקתי רק דקה 85 וראיתי 0-0, די שמחתי בשבילם למרות שהייתה לי תחושה שהם יספגו בדקות האחרונות, כמו תמיד

13. דניאלושקה Member

בת ים סוללים את דרכם לליגה א' דרום http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

14. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

כן כתבתי על זה בשבוע שעבר ולא הופתעתי ממה ששוב קרה היום. זה מה שקורה לקבוצה שמתנהלת באופן לא סדיר והשחקנים בה שובתים כל שני וחמישי.

מקווה שישתקמו בליגה א?, אבל כמן שזה נראה עכשיו יקח למועדון זמן לעמוד על הרגליים מחדש.

15. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

ואתה שמח?