יכול להיות אבל לדרוש על שחקן שעוד לא עשה שום דבר בכדורגל ומשחק בקבוצה מליגה שנייה מליון שקל זה מוגזם ואין שום קבוצה נורמלית שתשלם עליו את הסכום הזה ( וברור שיש בעלי קבוצות כמו טביב וגולדהאר שמסוגלים גם לתת עליו כזה סכום אם הם רוצים ) לכמה שנים הוא חתום באשקלון?
לפודי יש את הפוטנציאל להיות שחקן טוב הוא מהיר מאוד ויש לו טכניקה הבעיטה והמסירה שלו דורשת שיפור הוא הגיע אלינו שנה שעברה וברגע שקיבל את ההזדמנות (בערך בינואר) הוא כבש 9 שערים השנה הוא נראה פחות טוב אבל הפוטנציאל עדיין קיים
ניצחון אחד בלבד בשבעת המשחקים אחרונים זה מוגזם, לנצח את העגלות מהשווארמה רק פעם אחת בשבעה משחקים זה גם מוגזם(כולל גביע הטוטו). אוי ואבוי למכבי הרצליה אם היא לא תנצח היום.
לא קצת מוגזם מצד פרוספר אזגי לבוא לדרבי של הרצליה בזמן שיש משחק של אשקלון? http://images.one.co.il/images/ONE/Originals775/gg1039895.Xxx ( וכן, אני יודע שהתמונה לא מהמשחק היום ) למה מכבי הרצליה לא משחקת בצהוב בדרבי?
הרבה שאלו את זה היום. גם הפועל לא שיחקה באדום זה נתן הרגשה מוזרה. משחק טוב מאוד של הרצליה ביחס לעונה. אבי חי מקבל בשבועות האחרונים מקום בהרכב ולאט לאט מתחיל להחזיר על המגרש. הפועל במצב קשה מאוד.
מבחינת הפועל זה משחק חוץ וזה מתקבל על הדעת אבל מכבי הרצליה מארחת דרבי, אם יש משחק לעלות בו בצהוב זה זה.
מסכים איתך. מה שכן אין צבע ברור למדים של הקבוצה ולא ברור ע"פ מה זה נקבע. שבוע אחד הם משחקים בצהוב אחרי זה בכחול ואז בלבן... כל הזמן משתנה ולא ברור למה.
כיף לנצח, כיף לנצח דרבי. אם נשחק כמו ששיחקנו במחצית השנייה היום בכל המשחקים יהיה בסדר. בשבוע הבא הולך להיות "טיפה" יותר קשה מהיום.
משחק ענק של אשקלוןןןןן...היה יכול בשקט להיגמר בתוצאה גבוהה יותר... מה שכן אני חחייב להוריד את הכובע בפני 100-150 האוהדים שהגיעו למרות המזג אוויר הסוערר הזה לאצטדיון בקור מקפיא ועדדו במשך כל המשחק... בנוסף חייב לציין שאונגר השחקן המצטיין באשקלון, זאת תהיה הטעות הכי גדולה לשחרר אותו אפילו שזה בתמורה לצגאי ואסור...למרות שלפי מה שהבנתי אונגר לא כל כך מתלהב לעזוב והוא רוצה להישאר באשקלון ובאשקלון ינסו לעשות הכל כדיי שצגאי ואסור יגיעו מבלי לשחרר את אונגר
קרייזי בלו.. ה-45% שייכים לקבוצה.. שבעצם שייכת לאזגי! אזגי היה בדרבי של הרצליה? זה מטר מהבית שלו ואני כבר לא מופתע מכל מהלך שהבן-אדם הזה יעשה.. אבל לך תדע.. אולי הוא עוקב אחרי ידין זריס או תום מונד חח ולאוהד הפועל אשקלון... אתה בטוח שהיינו באותו משחק?!?! נכון ניצחון גדול.. אבל בקלות זה היה יכול להיות הפוך אם סלמי לא היה מחמיץ מול שער ריק. גם אחרי שהם צימקו ממש נכנסו ללחץ וכמעט הגיע השני.. לא צריך להתלהב יותר מדי! היו איזה 100 אוהדים.. אבל מי עודד בכלל? למרות שהעבירו אותנו ליציע הכבוד המקורה כולם חיפשו איך לא להירטב.. אחרי כל גול היה עידוד לחצי דקה וזהו.. אני מקווה שצגאי יעמוד על שלו ולא יגיע. אונגר חד משמעית השחקן הישראלי הכי טוב בליגה! שלושה בישולים ומשחק מצויין ובכלל בתקוםפה האחרונה! גם אני יודע שרוצים להביא את צגאי ואסור מבלי לשחרר אותו אבל אין לזה סיכוי.. נס ציונה בחיים לא תסכים!