מ.ס אשדוד, הפועל פתח-תקווה, מכבי פתח-תקווה, בית"ר ירושלים, קרית-שמונה והפועל באר-שבע כבר רוצות אותו. לפי מה שאני יודע אלי מחפוד לא מתכוון לוותר עליו.. במיוחד אחרי כל השיחרורים, הפצועים, ולמעשה הוא החלוץ היחיד שלנו בנתיים. אני מאוד מאוד מקווה שהוא יסיים אצלנו את העונה ולאחר מכן יעבור לקבוצה גדולה. חלוץ ברמה מאוד גבוהה! יש לו כושר גופני מדהים.. רץ במשך 90 דקות.. שתי רגליים חזקות.. ובגדול אין ספק שראוי לליגה גבוהה יותר. אבל.. עם דגש גדול על האבל הזה.. הפועל פ"ת רוצה לשרוד בליגה וצריכה חלוץ מנוסה עם קבלות! מאוולי רק בן 22 ואני לא יודע אם הוא עדיין בנוי להגיע לקבוצה שרוצה לשרוד. לכל קבוצה בליגת העל שווה לקנות אותו (חתום אצלנו לשלוש שנים ו-55% מהכרטיס שלו שייך לאזגי) משתלם לה מהעונה הבאה...
תראה מה הדגשתי לך ותבין לבד. אם יש לאלי מחפוד דרך לעזור להפועל פ"ת הוא לא יחשוב פעמיים. לפי מה ששמעתי כבר נערכה איתו פגישה וזה בדרך להיסגר הפועל פ"ת צריכה חלוצים מנוסים אבל אין כאלה ומי שיש לא שווה הרבה בנתיים אין לנו חלוצים בכלל וכל מה שיבוא יהיה שווה זהב.
וואוו כל כך הרבה שחרורים באשקלון? אמייה טגה לא היה אחד השחקנים הטובים שלכם? (אם אני זוכר נכון הוא אפילו קיבל זימון מפרננדז לנבחרת בעונה שעברה חחחחחחחח) ואושרי גיטא - למה לא מאריך תחוזה? זה תמיד נראה בלאומית שבינואר קבוצות מחליפות חצי מהשחקנים
טגה ממילא לא רוצה לשחק באשקלון בגלל פרוספר וגם ככה הוא לוקח משכורת מאוד גבוהה. אושרי גיטא חתם בשנה שעברה עד ינואר העונה וגם הוא סבל מפרוספר ולא רוצה להמשיך. עומר שוורץ היה סביר אבל כנראה זה לא מספיק למחפוד (שיחרור תמוה בנתיים). שי פטלק לא מספק את הסחורה..
ינון ברדה שוחרר מראשל"צ ובדרך לנס-ציונה... ואגב.. מישהו יודע אם יש שידור של אחד המשחקים באתר של ספורט 5?
אתה באמת חושב שיש סיכוי כלשהו שהחולירות האלו ירחיקו עד הצפון/ירושלים כדי לשדר משחק מהליגה הלאומית באינטרנט?
אגב ערוץ הספורט לא ישדר את רעננה - הפועל רמת גן, הוא כמובן יישדר את הדרבי החם מאוד של הרצליה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/gives.Xxx
איזה הפסד מיותר פשוט לא להאמין! מחצית ראשונה ירושלים הייתה יותר טובה וסטויקיץ' כרגיל הציל אותנו.. אבל מחצית שנייה הם בקושי עברו את החצי והיו כמה החמצות שיותר קשה להחמיץ מאשר לכבוש.. קורות משקופים ומה לא... הכדור פשוט סירב להיכנס לרשת! ואז לקראת הסיום השופטת והקוונית לא ראו נגיעת יד ברורה מטר מהן ואיפשרו למשחק להמשיך... וככה ירושלים עקצה שער וגמרה עניין... ואלללה הקור בירושלים זה משהו מפחיד... אולי זה מסביר למה היו רק 300-400 אוהדים במגרש..
נבו מזרחי בסוף חתם בבית"ר ת"א/רמלה... ואלללה מפתיע! וגם עידן סרור צפוי לחתום שם... עקיבא מגרלשוילי מרמה"ש חתם ברענהה...
ממש לא צוחק אח שלו שיחק בתור ילד בבאר שבע ומאז שהתגייס לצבא לא שיחק בשום קבוצה הוא השתחרר לפני חודש ויחיאל ביקש שייתנו לו להיבחן. מהיכרות אישית איתו הוא שחקן טוב, אבל זה שהוא כבר 3 שנים לא משחק בשום מסגרת ולא חי חיים הכי ספורטיבים יכול להיות לרעתו. אני מאמין שהוא לא יוחתם שם בסוף...