הישראליות באירופה 10/11- 2:2 להפועל ת"א בליון

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Maccabi Diamond, ‏22/6/10.

1. SeRgInHo Member

הפועל תהיה בהגרלה בקבוצת הדירוג השלישי. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx

2. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

בסופו של דבר הפועל עולה בצדק, אבל היום ראינו כמה שהתקפת זלצבורג עקרה.

כל הכבוד להפועל. הקבוצה השלישית בתולדות ליגת האלופות, מי ייתן ותסיים כמו מכבי חיפה והקמפיין האחרון שלה.

3. Yotam Member

1-1 , כל הכבוד להפועל ת"א מזל טוב, שתקבל הגרלה קשה !

4. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

הפועל בקבוצת האיכות הרביעית וכנראה מאוד שהיא תישאר שם.

5. riquelme1 Member

שיחיו הקנאים, ויסבלו.

משחק רע של הפועל, שחייבת לזרוק מהר את הפח אשפה רומן רוקי, להביא עוד 2-3 שחקנים, אבל בדחיפות.

ליגת אלופות, מגיע להם!

6. matanmo Member

אוהדי הפועל ת"א שרים "אוי אוי אוי ליגת אלופות"
    חשבתי שזה עלוב לשיר שיר למפעל, לא?

7. לירן מנהל כללי מנהל כללי

משחק קסטטרופלי של הפועל ת"א, משחק שצריך להדליק כמה נורות אזהרה לאלי גוטמן. ללא איתי שכטר (וללה שמחוץ לתמונה בקרוב) אין להפועל ת"א כלים ראויים בהתקפה, הפועל ת"א חייבת להוסיף שחקן אחד להתקפה.

הפועל ת"א זה דה סילבה-ורמוט-שכטר. ורמוט היום מכלום היה יכול לכבוש שער אחד, חוץ ממנו לא היה מה לתת לאדומים בהתקפה. בהגנה דה סילבה היה אדיר, אם לא הוא זאראטה היום חוגג עם שלושער והפועל ת"א, באמת בלם גדול והוא בהחלט רשום עיקרי על ליגת האלופות.

ערן זהבי מדהים, שחקן של מאני טיים.

ליגת האלופות של הפועל ת"א, מגיע להם.

8. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

הפועל תל אביב הייתה פחות טובה מזלצבורג במשחק, אבל ברמה המנטלית היא הייתה בדרגה אחת מעל לאוסטרים וזה מה שגרם לה לא להיכנס למשבר אחרי השער העצמי האומלל שהאשמים בו היו דדי בן דיין ווינסנט אניימה.
    אביחי ידין, דגלס דה סילבה וערן זהבי היו הטובים ביותר בשורות הפועל תל אביב. המגינים היו בינוניים ואני חושב שהפועל תל אביב צריכה להביא מחליפים לשניהם. זה לא יספיק מול קבוצות טובות יותר.

9. alexshw Member

לזלצבורג לא היה שום סיכוי לעבור האמת.
    הפועל ת"א שיחקה נגד עצמה.
    לבעלים של זלצבורג אין שום מושג בכדורגל.
    ב - 50 מליון יורו הם בנו קבוצה שלא לוקחת בארץ אליפות, במקום קבוצה שתתמודד על הפליי אוף של ליגת האלופות.

הפועל ת"א בשתי דרגות מעליהם, כמו שמכבי חיפה הוכיחה בעונה שעברה.

10. c_web Member

ישש ישש ישש! עשו לי התקף לב לקראת הסוף, אם היו אומרים לי שבדקה ה - 80 "יכבש שער בדקה ה 92" הייתי סוגר את הטלוויזיה והולך לישון. איזה בונקר מפחיד זה היה... הכל היה כתוב שנקבל שער מאוסטרים בתוספת הזמן כמו כל הפעמים הקודמות.

משחק ביזיוני של הפועל, אין מילה אחרת, אבל מי זוכר את זה עכשיו! ליגת אלופות!!!

11. guyholl Member

זלצבורג כזאת קבוצת פח. דקה 80, הם צריכים שער בשביל לעלות, והם עושים טובה שעוברים את החצי. אם הייתי אוהד הקבוצה הייתי מתבייש.

מזל טוב להפועל. הם אומנם 2 רמות מעל זלצבורג, אך קשה לי להגיד שהגיע להם לעלות אחרי שהם קיבלו את האליפות ואת הכרטיס לליגת האלופות מלוזון. לפחות שיביאו איזה קבוצת טופ קלאס לארץ.

12. Don Joan Roman Member

דווקא היום רד בול זלצבורג הוכיחה עד כמה פתאטית, עלובה וחסרת יכולת היא, במשחק הכי גרוע של הפועל מאז שגוטמן הגיע הם הגיעו למצב בעיטה אחד וגם אותו שלחו לעננים, קבוצה כ"כ חלשה עם תקציב כ"כ גדול לא ראיתי אף פעם(ואני רואה כדורגל הרבה שנים) פשוט קבוצה של כלום.

ועדיין מזל טוב ענק להפועל תל אביב כי מגיע לה ובצדק לעלות לליגת האלופות, הם קבוצה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה יותר טובה מהאוסטרים שימשיכו לשחק בליגה האירופאית מול קבוצות שלא סופרות את הטורניר, ינצחו אותם שמה, ישקיעו עוד עשרה מיליון יורו ושוב יעופו ברגע שתעמוד מולם קבוצה שתתייחס ברצינות.
    נ.ב ערן זהבי הפך לשחקן מאני טיים איכותי ביותר, הוא אמנם פחות טוב משכטר וורמוט אבל לא פחות חשוב מהם, גול גדול שלו.

נערך לאחרונה ב: ‏25/8/10
  13. WellNeverDie Member

שיביאו את יונייטד ומדריד ואני אהיה מסופק. סעמק, זלצבורג לוזרים. הפועל בתצוגה בזיונית.

14. riquelme1 Member

כן, תמשיכו לעשות מלצבורג קבוצת פח, אלופת אוסטריה שנתיים ברציפות האם הליגה האוסטרית היא ליגה ברמה של פחים, אולי? אבל זלצבורג הוכיחה גם באירופה בעונה שעברה שהיא רחוקה מלהיות פח, אבל כמובן כל קבוצה ישראלית שמנצחת הקבוצה שנגדה פח, גם אולמפייקוס, גם זלצבורג, גם המבורג.

בכל מקרה, שנתיים ברצף יש לנו קבוצה באלופות, ואנ אומר עכשיו כמו גוטמן: ''גאה שקבוצה מהליגה של לוזון מגיעה לליגת האלופות''.

הכדורגל שלנו בהתקדמות עצומה.

15. Don Joan Roman Member

אולימפיאקוס והמבורג לא פח ולא נעליים(אולימפיאקוס זילזלה במכבי אבל יש לה שחקנים מצויינים והמבורג שהפועל ניצחה אותה לא באמת רצתה את המשחק הזה אףא חד לא טען שהם קבוצות פח) אבל האוסטרים הם בהחלט כן, מספיק לראות שהם כל הזמן משחקים לרוחב, לא רצים, אין להם יכולת מסירה בסיסית, הם לא יודעים לעשות לחץ, הם פשוט קבוצה חלשה ולאוסטרים צריך להיות עצוב מאוד שזו האלופה שלהם, אפילו מקום שביעי בליגת לוזון היא לא לוקחת, חוץ מתקציב אין שם כלום.