הישראליות באירופה 10/11- 2:2 להפועל ת"א בליון

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Maccabi Diamond, ‏22/6/10.

1. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

אמרתי שהם לא טובים ולא מוצלחים? רק אמרתי שאני לא רוצה בהצלחה שלהם כמו שהם לא רוצים בהצלחה של הקבוצה שלי, לגיטימי.

2. לירן מנהל כללי מנהל כללי

חבר'ה, אין שום בעיה עם זה שיש פה שנאה אדירה להפועל ת"א, אין שום בעיה עם הרצון לראות אותם מפסידים, זה בסדר גמור, זה חלק מהספורט במדינה שלנו, ואין שום בעיה גם לכתוב על זה.
    אבל כל דיון משחקים, לחזור על אותו רעיון, בלי להוסיף שום דבר בקשר למשחק, זה כבר לא מעניין, כולנו יודעים מי שונא, כולנו יודעים מי רוצה לראות מה, אמרתם, חרשתם, אתם משעממים ולא מוסיפים.
    בהנחה שלהפועל ת"א תהיה עונה ארוכה באירופה, יהיו פה הרבה דיונים שלה, ואם השנאה זה הדבר היחיד שיש לכותבים לומר.. שוב ושוב, אז לא בבית ספרנו ומהפעם הבאה תגובות כאלו לא יחיו פה יותר מדי. מילא, להוסיף משהו בקשר למשחק, ניחא.

בקשר למשחק, חסר להפועל ת"א לפשל, הבנתי שכנראה שכטר לא פותח, ללא ספק מכה מבחינת הפועל ת"א, אבל זו מכה שהם צריכים להתגבר עליה אם הם שואפים להיות קבוצה לגיטמית בליגת האלופות. לגילי ורמוט יש את כל הכלים ברגליים לנצל מרווחים, ואני מקווה שיהיו כאלה כי האוסטרים אמורים לחפש ניצחון בכל הכח, וכאמור גם 1-0 לא יספיק להם. אין שום סיבה שהפועל ת"א לא תעבור.

3. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

לירן, מי שלקח את הדיון לנושא הזה, כמו כל דיון, אלו אוהדי הפועל, שישר כשמישהו אמר שהמשחק הולך לטובתם/פייבוריטים/פרוטוקול (שזה המצב בתאכלס הערב) הם יצאו על נגד כל העולם בטענה שהם שונאים הפועל ובלה בלה בלה.

4. kfiros Member

אין ספק שהחיסרון של שכטר מגיע בעיתוי רע מאוד.. במיוחד כשאין להפועל תל אביב תחליף ראוי בהתקפה (ומרעי עם כל הכבוד לא עונה על ההגדרה!).
    בכל מקרה יש להפועל תל אביב הרכב מספיק חזק וחוליית הגנה נהדרת שצריכים לבלום את האוסטרים בהצלחה.

נותר רק לראות באיו טקטיקה יבחר גוטמן. אישית אני חושב שהפועל תל אביב חייבת לשחק התקפי ולאיים נונ-סטופ כשברקע גם היתרון הענק של אירוח בבלומפילד ולא לחשוב על לשמור על היתרון בעודף הסתגרות כמו שגוטמן כבר נקט כמה פעמים בעבר..

5. שגיא Guest

הבעיה הערב עשויה לבוא אם הפועל תל אביב איכשהו לא תצליח להיכנס למשחק. בעיה שאין לה בספסל שחקן שיכול לעשות את השינוי. שכטר במצבו אני לא בטוח שיכול בכלל לשחק, ושבחון גם כן לא יהיה ככה שאין ממש שחקן שיכול לעלות מהספסל ולעשות שינוי, ובגלל זה היא צריכה לפתור חזק ולא להיגרר לפיגור.

6. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

שכטר לא בהרכב, וזה סופי.

נערך לאחרונה ב: ‏25/8/10
  7. alexshw Member

לפי אתר UEFA הוא כן.

8. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

לפי המערכת בערוץ הספורט ופשכה שנמצא במגרש, הוא לא.

ויקטור מרעי פותח.

(למי שלא הבין אני כותב לכם מהמערכת)

9. איגור .פ. Member

איתי שכטר בהרכב ,לטעמי אנחנו לא יודעים הכל ,אני חושב אבל שגוטמן הצליח במלחמה הפסיכולוגית לפני המשחק.

10. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אלי גוטמן ניסה לעשות תרגיל עם הצבתו של שכטר בהרכב שנמסר לאופ"א ואחרי זה הוצאתו ולשים אותו בסגל, ובסוף אופ"א זרקה את איתי שכטר מהסגל...

אבל כמו שאמרתי לכם כבר קודם, שכטר לא בהרכב, רועי גורדנה מחליף אותו.

אךךךך חבל שהוא לא היה בסגל והיה מקבל לשחק ואז היה הפסד טכני 3:0...

11. איגור .פ. Member

באמת חבל שלא שיחק היה יכול להעיף את תל אביב מאירופה

12. alexshw Member

חשבתי שההרכב שמפורסם באתר כשעה לפני המשחק, הוא לא מחייב באמת את המאמן להרכיב בסופו של דבר את ה - 11 הללו.

13. kfiros Member

איזה טמטום! הפועל תל אביב נהגה בביטחון מופרז כששמה את שכטר הפצוע ב11.
    לפחות היו שמים את שכטר בסגל בלי להסתכן יותר מדי ומקסימום מעלים אותו במחצית השנייה.

עכשיו הפועל תל אביב תשחק עם מרעי בהתקפה והחלוץ המחליף שעל הספסל- גורדנה! כן כן ככה נראית ההתקפה של הפועל תל אביב במשחק החשוב בהסטוריה של המועדון. חבל מאוד...

14. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

פדיחה גדולה של אלי גוטמן. אין לי ספק שהוא לא ידע על העניין הזה עם אופ"א...

15. Igi Member

לא הבנתי... מה סיר אלי גוטמן ניסה לעשות? 'להפתיע' ולשים את שכטר בהרכב ב-11 הרשמיים,להוריד אותו לספסל בעוד 'הפתעה' וכתוצאה מכך אופ"א העיפו את ליידי-בוי מהסגל?