הישראליות באירופה 10/11- 2:2 להפועל ת"א בליון

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Maccabi Diamond, ‏22/6/10.

1. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני דווקא מאמין שכן יאשרו ואם לא, הסיכוי היחידי של הפועל למלא את רמת גן זה אם יהיו קבוצות גדולות בהגרלה...ברצלונה תמלא את רמת גן, יונייטד, ריאל, ארסנל וכו' ימלאו את ר"ג...

2. לירן מנהל כללי מנהל כללי

רמת גן יהיה מלא, מינימום כמעט מלא.

לא יודע, בלומפילד בעייתי מאוד, לא רואה איך פותרים שם את עניין החניות לדוגמא.

הפועל ת"א מעדיפה הצלחה על כסף, לכן היא נאבקת כדי לאשר את בלומפילד.

3. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

ההצלחה לא קשורה למגרש, ההצלחה קשורה להגרלה. בהגרלה נוחה מאוד! אפשר להפתיע גם בבלומפילד וגם ברמת גן. בהגרלה קשה לא יעזור בית דין ההפסדים יגיעו גם בבלומפילד וגם ברמת גן, אבל לחלום מותר, בגלל זה אנחנו משחקים כדורגל...

נערך לאחרונה ב: ‏19/8/10
  4. לירן מנהל כללי מנהל כללי

ברור שהרבה תלוי בהגרלה.

אבל להצלחה בהחלט יש קשר למגרש, הפועל ת"א מרגישה בבית בבלומפילד, לא ברמת גן, הקהל יבוא לידי ביטוי הרבה יותר בבלומפילד, לא ברמת גן. בבלומפילד סיכויי ההצלחה של הפועל ת"א מול כל יריבה יעלו בהרבה.

5. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אף קבוצה לא מרגישה בבית ברמת גן ולעולם לא תרגיש, גם מכבי מרגישה בבית בבלומפילד...

שוב, אני לא מאמין שהסיכויים של הפועל מול ארסנל לדוגמא שונים אם המשחק ברמת גן או בלומפילד...אבל מול באזל אז ברור שיש יתרון לבלומפילד, אבל מה לעשות שלא כל היריבות זה באזל?

6. לירן מנהל כללי מנהל כללי

עומר מה יש לך תגיד לי?

אתה לא חושב שיהיה טוב יותר להפועל ת"א לארח בבלומפילד מאשר ברמת גן...? מול כל יריבה, חד משמעית יהיה עדיף, מבחינה מקצועית כמובן.

אם אתה לא חושבף שבאופן כולל, לא צריך לתת דוגמאות, בסך הכל, יש השפעה למגרש הביתי, אתה חי בחתיכת סרט.

ועובדה שאנשי הפועל ת"א מנסים לאשר את בלומפילד למרות שברור לכולם ששם הם ירוויחו הרבה הרבה פחות כסף.

7. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אמרתי: מול קבוצות דרג 1 אין חשיבות לבלומפילד, מול קבוצות דרג 3 יש...אבל בהתחשב בעובדה שזו פעם ראשונה שהפועל בבתים ולא פעם שניה או שלישית והבעלים זרקו כמעט 60 מיליון שקל, עדיף בשבילם לפחות להחזיר הכל ובפעם הבאה כבר לחשוב יותר על הצד המקצועי...לטעמי לפחות. לפני שחושבים פה מקצועית הקבוצות הישראליות צריכות לחשוב כלכלית, זה בריא יותר בראיה לעוד 5 שנים קדימה...בטח כשבעלים באים ועוזבים אז עדיף שהכסף הזה ייכנס ישירות לקופת המועדון לעתיד מאשר שפתאום יום אחד לא יודע אם יקרה משהו והכל ייפול כמו מגדל ק'לפים כי זה יכול לקרות אתה יודע...

8. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אוקיי, זו כבר החלטה של ראשי האדומים, והם כנראה מעדיפים להגביר את סיכויי ההצלחה מאשר להרוויח יותר כסף.

אבל שוב, לא רואה את בלומפילד מואשר על ידי אופ"א, הלוואי שאני טועה.

9. REAL MADRID Member

בone מפרסמים עכשיו שהפועל ת"א הזמינה 20 אלף כיפות לגומלין. צעד מגוחך לטעמי, אם שכטר היה מוציא תפילין? כפייה? כובע נוצות אינדיאני? היו מזמינים 20 אלף כאלה?. מה שאופוריה יכולה לעשות...

10. eran levy Member

בלומפילד יאושר? איפה יקימו אוהל עיתונות? ברחבה של 'הנשיקה הצרפתית'? איפה יחנו כולם? יהפכו את הפארק לחניון? תהיו ריאלים, בלומפילד זה לא אצטדיון רציני. לגביע אופ"א זה מספיק, אבל בגביע אופ"א יש אצטדיונים גרועים יותר מבלומפילד. זה אצטדיון שכונתי בסה"כ, בכל הקשור לאירופה. הפועל ת"א תהיה חייבת יום אחד לעזוב או לבנות עליו אחד חדש. התקדמות באירופה זה לא רק רכש וסגל, זה גם מתקן.

11. WellNeverDie Member

אגב הכיפות, למה הוא לעזאזל קיבל צהוב? בגלל שהפגין מחאה דתית בחגיגת שער (זה אסור על פי החוקה, אני יודע). זה בדיוק כמו לעשות צלב על הגוף, לנשק שרשרת וכדומה.

12. Raulito Madridista

אני משוכנע שבמכבי קונים פחות או יותר את אותה תוצאה ממשחק החוץ מהשלב הקודם - הפסד בהפרש של שער אחד כאשר הקבוצה כובשת את שער החוץ. העניין הוא שלטעמי למכבי יהיה הפעם קשה עוד יותר, ולא בגלל פערי איכות בין פריס סן ז'רמן לבין אולימפיאקוס(אני לא מתמצא יותר מידי בשתי הקבוצות) - אלא משום שהפעם מכבי לא תהנה ממשחק ללא קהל של יריבתה והצרפתים, שכנראה גם מודעים לכישלונות האחרונים של הכדורגל שלהם מול ישראל - והם יגיעו לעבוד ולא לנוח. יוסי מזרחי עולה עם הרכב הגנתי וזה נכון וזה בסדר, רק שלטעמי משחק עם שלושה בלמים מזמין לחץ גדול ויגרום לצרפתים לשלוט על המגרש - אני תמיד אומר שעדיף מערך של שלושה קשרים אחוריים מאשר מערך של שלושה בלמים. מכבי זקוקה ליום טוב של יצחקי בדומה למה שהיה נגד אולימפיאקוס, וגם מדוניאין יהיה חשוב מאוד.

13. קרלס פויול5 Member

באמת אידיוטי, זה בדיוק כמו לעשות צלב או שמוסלמי ישתחווה.

14. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני חושב שהרכב שלושת הבלמים נובע רק בגלל הפציעה של ניבאלדו, אני לא חושב שבצדק רוצים שיהיה רק סטרול וקפילוטו או סטרול וסבן שזה נכון, כשאפשר שיהיה את פאביצ'ביץ' עם עוד 2 שמישהו מהם משחק את השחקן החופשי בהגנה. מצד שני זה טוב כי זה אומר שהמגנים יכולים ללכת קדימה...

15. eran levy Member

זה ממש לא כמו להצטלב. ראית מונדיאל לאחרונה? חצי מהשחקנים מצטלבים לפני, אחרי ובמהלך משחק. ושרשרת???? נו, בחייאת...
    לא ראינו למה הוא קיבל צהוב, אפשר רק להניח.