הישראליות באירופה 10/11- 2:2 להפועל ת"א בליון

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Maccabi Diamond, ‏22/6/10.

1. Ariel Member

ההצלחה בעונה החולפת של זלצבורג בליגה האירופית, בטח בבית יחד עם יריבות מסדר גודל כמו לאציו וויאריאל, היא הדוגמה הטובה ביותר להתייחסות שאותן קבוצות מהדרג הבכיר מעניקות למפעל. היות והמענקים על השתתפות בליגת האלופות הם פי 3 מהשתתפות בליגה האירופית (וזה עוד ללא נתון של מכירת כרטיסים, שמכפיל בכמעט פי 2 את העסק), אותם מועדונים מעדיפים להשקיע את את כל כוחם ומרצם במשחקי הליגה בכדי להשיג שם את הכרטיס שמקנה זכות להשתתף במפעל היוקרתי, ובליגה האירופית לתת צ'אנס למחליפים.

באשר לזלצבורג 2010- הזדמן לי לצפות במשחק אחד שלה העונה- במשחק הראשון של הסיבוב הקודם מול אומוניה ניקוסיה בהר הגעש הירוק ב-ג'י אס פי (1:1). לחלוטין לא הזכירה את אותה קבוצה מתרפסת של העונה שעברה. זארטה שהגיע הקיץ(תחילה, הייתי בטוח שזה ההוא מלאציו) הוא מציאה מארץ המציאות עבורה. שחקן מוכשר מאוד שיעשה עוד הרבה צרות להפועל.

הפועל זכתה ביתרון עצום מעצם העובדה שתזכה לארח את הגומלין, מעבר לקבוצה האיכותית והמגובשת שיש לרשותה עוד מהעונה החולפת.

2. Yaniv "Rey de Copas hay uno solo"

4-0 לכם .

3. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

איך 2:0 להם זה גמור? איך?! מאיפה אתה מקליד את השטויות האלה כל פעם מחדש?

הפסיכולוגיות ההפוכות שלך פשוט מצוצות מהאצבע ולא רק שהן לא "עוזרות" הן באות נגדך כל הזמן...תחכה ותראה מה יהיה במשחק במקום לבלבל בשכל, בטח כשזה נוגע לקבוצה שלך. כמו שזלצבורג יכולה לנצח, כך גם הפועל, והכל אפשרי כולל ניצחון של הפועל על זלצבורג באותה תוצאה של חיפה וכולל ניצחון של זלצבורג בשחזור המשחקים שלה בליגה האירופאית, הכל יכול לקרות ולדעתי שני המאמנים לא יודעים איך לאכול את היריבה, גם גוטמן וגם סטיבנס.

אם כשלה קורוניה הפסידה 1:4 למילאן השחקנים לא חשבו שזה גמור, אז למה ש-2:0 יהיה גמור?

מי אמר בכלל שזלצבורג פייבוריטים מול הפועל? אולי בכלל הפועל היא זו שפייבוריטית? למה כי לזלצבורג יש קונצרן שמבזבז לה כסף על ימין ועל שמאל זה אומר שהיא יותר טובה או פייבוריטית? להפועל יש בלם שהיה קרוב מאוד לליל, שוער שמסי לא הצליח להכניע אותו, לדעתי היחידי חוץ מז'וליו סזאר שעושה את זה, ורמוט, שכטר ובן סהר, שבקשר לשניים הראשונים נתנו עונה ענקית, אז מה הופך את זלצבורג עם כל הכבוד לפייבוריטית? כי המשחק אצלה? אז מה. הגומלין בבלומפילד עם 700 מעלות חום, ומגרש יותר ביתי מהרד בול ארינה.

בתאכלס למרות שזה די 50/50 היתרון שייך להפועל כרגע בגלל שהגומלין בבלומפילד.

נערך לאחרונה ב: ‏18/8/10
  4. riquelme1 Member

האמת שאין לי תחושה טובה לגבי המשחק היום, זלצבורג התחזקה מהעונה שעברה, והיא לא פריארית בכלל.

אבל האמת שלא בגלל הזה, הפועל לא מרשימה אותי עד עכשיו, לפחות לא כמו בעונה שעברה, הפועל חלשהי ותר מהקבוצה ששיחקה נגד וינה באוסטריה בניצחון 3-0. אז היה את נאטכו שנתן תצוגה מהסרטים, את ווצ'בניץ' הסרבי.

הקבוצה לא הביאה מחליף טוב באמצע, הצרפתי שרכשו נירא כמו שחקן מאוד פרווה, בהתקפה הפציעה שלה ללה משמעותי מאוד, למרות שלא היה מיועד להרכב, ללה תמיד היה שם שצריך, כבש את השערים החשובים, והוא אחד שיודע לעלות מהספסל ולכבוש, עכשיו אין חלוץ מסוגו בספסל וזה בעיה.

תיקו עם שערים ואני מרוצה.

5. c_web Member

אל תשכחו שזלצבורג בלי נילסה, צ'יומר, דה סילבה והשוער הראשון שלה. להפועל אין חיסורים (למעט לאלה שהוא לא שחקן הרכב), והנתונים האלה ישחקו לטובת האדומים.
    למרות זאת לדעתי זלצבורג בביתה פייבוריטית (לא במפגש, רק למשחק הערב). הפועל ידועה כקבוצת חוץ לא חזקה במיוחד באירופה, אבל אני חושב שהפועל יכולה לתת שער בכל משחק וחשוב מאוד שהיא תעשה זאת. אני מאמין שזלצבורג תנצח 2-1.

6. שגיא Guest

הפועל תל אביב כבר פירקה נציגה אוסטרית, גם בחוץ, בעונה שעברה.

כך או כך, אין ספק שהעימות הזה שקול ויכול ללכת לכאן או לכאן. אני חושב שהפועל תל אביב לא נופלת מהאוסטרים ובהחלט יכולה לצאת עם תוצאה טובה הערב שתשאיר מקום לאופטימיות בבולמפילד.

7. Don Joan Roman Member

אני מקווה שלא ימחקו לי את ההודעה(וגם אם כן אני אבין) אבל אני חייב לכתוב את זה

יאללה זלצבורג תנו להם כנפיים ישר לליגה האירופית ותתקנו את העוול משנה שעברה.

http://bwog.net/uploads/300red_bull_energy_drink.Xxx

וכן אני יודע שהפועל יבעטו בהם קיבנימאט.

8. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

כוסעמק איזה סמרטוטים הזלצבורג האלו, עוכרי ישראל.

9. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא ייאמן איך שכטר מצליח בכל פעם לצלול ולקבל פנדל. יש מגע וזה מה שמספיק בשביל שכטר כדי ליפול. לי ברור ששכטר לא מופל, אבל יש מגע וזה מה שחשוב במקרים האלה. יש מספיק שופטים שקונים את ההצגות האלו, אני מכיר שחקן דומה בהולנד שמשחק בקבוצה שלי שעושה את ההצגות האלו בדיוק כמו שכטר. לא ספורטיבי, אבל יעיל לאללה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

10. Don Joan Roman Member

אני בחיים לא אצליח להבין איך כולם מקבלים פנדלים שאין בהם שום טעם וריח ורק אנחנו מבקיעים שערים חוקיים ופוסלים לנו, בחיי שזה משגע אותי יותר מהכל.

11. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין לנו DNA אירופאי...
    אם היה פנדל או לא היה פנדל זה לא אמור לעניין את אנשי ואוהדי הפועל ת"א, השער נכנס והם בדרך לליגת האלופות, כל השאר היסטוריה(ושגיא כהן כ"כ אידיוט שהוא לא רואה ששכטר דוחף את עצמו לדשא).

יאללה וודקה רדבול!

12. Don Joan Roman Member

ברור שלא, זו סתם הערה.

בינתיים נראה שזלצבורג היא קבוצה פיזית שיודעת להניע כדור אבל כשהיא מגיעה קדימה היא מאוד לא מדוייקת, כשהיא כן היא מגיעה לאזורים המסוכנים בקלות, יותר דיוק ואני בטוח שהם יצליחו לנצח אבל אם הם לא יכבשו את השיוויון ומהר ויהיו מדוייקים הפועל תדפוק להם עוד גול והם יוכלו לשתות רדבולים וודקות אבל זה לא יעזור להם.

עריכה: והנה 1:1 גול ענק של פוקריבאץ', אבל עדיין אני בדעתי שהאדומים ינצחו.

נערך לאחרונה ב: ‏19/8/10
  13. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

ממשחק ממשחק בן סהר מתגלה אולי לא כפלופ אבל ציפיות גדולות יש בו והוא לא מבטיח שום דבר מזה.

והנה גול שטותי.. חבל כל כך חבל

14. riquelme1 Member

לא יאמן, פורום ישראלי ואני מרגיש כאן כמו בפורום אנטישמי.

גועל נפש, איך המנהלים לא מוחקים את הרפש שיש כאן?

15. Don Joan Roman Member

רפש? מה אסור לי לקוות שהפועל תפסיד?