הישראליות באירופה 10/11- 2:2 להפועל ת"א בליון

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Maccabi Diamond, ‏22/6/10.

1. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

עם כל הכבוד, קשה לי לראות את מכבי עוברת, בואו נזכור שזו לא אקטובה, אלא אולימפיאקוס, קבוצה שאוכלת את מכבי, חיפה והפועל בלי מלח לארוחת בוקר, צהריים וערב, אבל עדיין מדובר במשחק אחד בוט הכל יכול לקרות. הבעיה של מכבי היא שהיא קבוצה לא מחוברת, ואולימפיאקוס למרות שגם היא לא בדיוק מחוברת, יש לה שחקנים הרבה יותר טובים פשוט, אם מכבי תעבור זה יהיה הישג ענקי והפתעה בקנה מידה אירופאי לכל דבר.

בסופו של דבר אני מאמין שיצחקי וקולאוטי יפתחו את המשחק בחוד כי מכבי חייבת להבקיע. במשחק הראשון מכבי הובילה עד דק 60 1:0 אבל בסך הכל עמדה טוב על המגרש ולא מי יודע מה יזמה, אבל הגנתית היתה מצוינת אין ספק שההרחקה שינתה את המשחק כי אם לא היא, אין ספק שמכבי במקרה הגרוע מסיימת בתיקו אם לא מנצחת.

נערך לאחרונה ב: ‏4/8/10
  2. EO11 בפה אליל היכל התהילה

אז כל הקבוצה שלכם זה באדיר?

אני מאמין שרוזנבורג,זלצבורג ופרטיזן הן הגרלות שעדיף להימנע מהן,לובץ' וזאגרב זה כבר סיפור אחר ואם הפועל תקבל אחת מהן קשה לי לראות אותה לא עוברת.

3. הפועל_כפר_סבא Member

בתור פטריוט אני מאוד אשמח לקבל את רוזנבורג, יש לנו חשבון לא סגור איתם.\ ולהגיד שכדאי להימנע מהם זה שטות, קבוצה הרבה יותר חלשה מהשוד שהיא עשתה לחיפה בר"ג ב-2004.

4. שער 7 Member

מצד אחד, צריך לזכור שהפועל עברה כבר 2 קבוצות סקנדינביות וניצחה אותן בחוץ (גטבורג ו- AIK סולנה).
    מצד שני, כשליגת האלופות מוטלת על הכף, אני לא מוכן לקבל שום קבוצה סקנדינבית.

נ.ב. : והיא לא עשתה לחיפה שום שוד. כדורגל משחקים 94 דקות (ו- 2 הפסקות חשמל, כמו במשחק ההוא)

5. alexshw Member

ביכולת שהם הציגו מול אקטובה, הם לא עוברים.
    גם בעונה שעברה, אם תשימו לב, מכבי חיפה הרימה את רמת המשחק שלה באופן ניכר.
    לדעתי מול רוב היריבות בפליי אוף צריך לשחק כדורגל יותר ממחצית אחת מתוך 4.

נערך לאחרונה ב: ‏5/8/10
  6. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

זאת לא רק דעתך.

אין שום ספק שהמשחק של הפועל מול ז'זל' ומול אקטובה לא יספיק בפלייאוף. אבל בפלייאוף הפועל לא תצטרך לפצח בונקרים, היא תוכל לשחק את הכדורגל שלה משום שסביר להניח שישחקו מולה פתוח - וזה היתרון.

7. EO11 בפה אליל היכל התהילה

יכול להיות שרוזנבורג לא תהיה אפשרות בכלל,קופנהאגן כרגע בחוץ.

8. alexshw Member

קופנהאגן עלו לבסוף.

9. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

למה נראה לך שקבוצות בפלייאוף לא יבואו לסגור בבלומפילד? ההבדל הוא שאם יהיה מדובר ברוזנבורג לצורך העניין סביר להניח שלא נראה גולים מצחיקים כמו השלושה שראינו אתמול, זאת אומרת שהפועל תצטרך הרבה מחשבה. מה שכן ראינו אתמול זה שאם גילי ורמוט לא ייכנס לעניינים להפועל תהיה בעיה קשה, כי בניגוד לאקטובה, רוזנבורג, זלצבורג הן קבוצות שיודעות להניע כדור וגם יבואו לתקוף ולא לבעוט מ-36 מטרים כל כדור כמו האנסומבה הזה מאתמול...אקטובה עם כל הכבוד זה לא זה, גם בני יהודה היתה מסוגלת לעבור אותה בצמד משחקים.

היריבות של הפועל בוודאות הן:

פרטיזן בלגרד (ניצחה 1:5 בסיכום)
    ז'ילינה (המוכרת לנו אבל מאז מכבי היא רק משתפרת והיתה פעמיים בשלב הבתים באופ"א ועכשיו בפלייאוף) שניצחה 1:3 את ליטקס לובץ' הבולגרית ו-2:4 בסיכום - זו אותה קבוצה שהפסידה לאלופת מלטה 1:0 כן?
    רד בול זלצבורג עשתה 1:1 בקפריסין ומובילה במחצית 3:0, קשה לי לראות אותה מקבלת 3 מאומוניה.
    רוזנבורג שנמצאת ב-0:0 מול איק סולנה כרגע, השוודים עסוקים בליגה, וגם ככה כדי שהיא תהיה מדורגת ספרטה פראג צריכה לקבל 3 שערים מלך פוזנאן ובדקה 60 היא מובילה 1:0 בפולין ו-2:0 בסיכום.
    שריף טיראספול או דינאמו זאגרב 1:1 בקרואטיה אחרי 1:1 במולדובה כרגע הארכה.

נערך לאחרונה ב: ‏5/8/10
  10. EO11 בפה אליל היכל התהילה

אבל לובץ' בפיגור 3-1 כמה דקות לסיום...רוזנבורג כנראה מדורגת.

11. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

כדי שרוזנבורג לא תהיה מדורגת היא צריכה כמובן לא להפסיד ושספרטה פראג תפסיד בהפרש של 2 שערים ללך פוזנאן, עכשיו דקה 62 בפולין, 0:1 לספרטה פראג (0:2 בסיכום)

12. ייא Member

אין שום הפתעות.
    כל הגרלה פרט לרוזנ/זלצבורג ואפשר לעלות במאמץ סביר

13. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

גם פרטיזן זה לא קל.

בואו נגיד את זה ככה: ז'ילינה/דינאמו זאגרב/שריף ובהפועל עם יכולת מול אקטובה עוברת שלב. קבוצות מעבר לזה והיכולת הזאת יכולה לא להספיק.

14. Raulito Madridista

בגדול, התחזית שלי לקראת מחר היא - מכבי חיפה מנצחת גם את המשחק השני ועוברת הלאה, ומכבי ת"א מסיימת בתיקו ומודחת מאירופה בשלב מוקדם.

סביר להניח שדינמו מינסק תשחק אחרת בבית, היא תשלח יותר שחקנים קדימה וזה יקל על מכבי חיפה שיודעת לעשות התקפות מתפרצות קטלניות. אני מאמין שגם אחוז ניצול המצבים מול השער יהיה גבוה יותר. חיפה קבוצה הרבה יותר איכותית וגם אם היא תספוג(קאנוטו צריך להשתפר וסביר להניח שהרמה שהציג במשחק הקודם לא משקפת את יכולתו) - היא תדע להחזיר. גולת הכותרת במכבי חיפה הייתה אמורה להיות שילובו של תומר חמד בהרכב הראשון, הוא כנראה הרשים באימונים ולא רק בגביע הטוטו ואלישע חשב לתת לו צ'אנס - אלא שגולסה יפתח בהרכב במקומו. מצד אחד חיפה תשתדרג כי לגולסה יש קסם ברגליים והקישור יהיה יותר איכותי, מצד שני חמד היה ראוי לצ'אנס אחרי שהרשים במשחק נגד עכו ובכלל בכל האימונים. נראה שהכי קל לאלישע לוותר על חמד.

מכבי בהחלט יכולה להבקיע מול אולימפיאקוס, אך היוונים לא ישחקו הפעם בזלזול ובכל-מקרה הם עדיפים. אין טעם לשחק באותו מערך כמו במשחק החוץ, הייתי מוותר על רוני גפני ומעביר את זיו לעמדת המגן, כדי להכניס עוד כוח התקפי - בוזגלו או אבידור. על יצחקי וקולאוטי מדברים הרבה אך מדוניאנין הוא השחקן הכי מרשים במכבי עד עתה ובקבוצה לא יתנגדו לאיזו בומבה שלו מרחוק שאולי תפתח עבורם את הדרך לשלב הבא. הקהל יטריף את שחקני מכבי אך עדיין מדובר בקבוצה חדשה כך שלא בטוח שיהיו הרבה מצבים. הדיוק של קולאוטי יהיה חשוב.

15. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

דור אני מסכים איתך בנוגע להרכב אבל מצד שני בוא תזכור שאולימפיאקוס, יש לה כל כך הרבה כלים שזה לא כזה פשוט לשנות הרכב, הרי אם מכבי תשנה הרכב ובדקה 10 תקבל איזה מתפרצת ותספוג (כמובן שאז יגידו למה שינו את ההרכב) אז זה מפוצץ את כל התוכניות שוב ואז אתה יודע אי אפשר ללכת יותר התקפי מזה כי זה יגמר בתבוסה.