הישראליות באירופה - עונת 2018/19

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י alexshw, ‏21/5/18.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Jakur משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏12/2/13
    הודעות:
    2,535
    לייקים שהתקבלו:
    852
    מין:
    זכר
    משחק מוקש למכבי, איצטדיון מאוד ביתי עם צפי ל15,000 משוגעים בראש סרבים - רק לא לקבל גול בדקות הפתיחה (או בכלל בכל 90 הדקות :))
    ההתלבטות כרגע היא בין ברסקי ההגנתי למיכה היצירתי, לדעתי מיכה מתאים יותר גם כי הסרבים ירצו לתקוף יותר ודווקא עם מיכה בהרכב יהיה אפשר לעקוץ
     
    EuropeGuy אוהב/ת את זה.
  2. גלץ Member

    הצטרף ב:
    ‏8/7/17
    הודעות:
    5,312
    לייקים שהתקבלו:
    1,074
    מין:
    זכר
    מסכים לא יהיה פשוט למכבי. סרבים ביתיים.
     
  3. Sarek Member

    הצטרף ב:
    ‏18/12/06
    הודעות:
    980
    לייקים שהתקבלו:
    848
    https://serving.photos.photobox.com/02743574370ae1fd77f2cebe3c9807e029da1277341d6df189a74e561e82f903a5693fd6.Xxx

    שעה: 22:15.

    שידור: ספורט 1 / HD.

    שופט: סרגיי טסינקביץ' (https://www.uefa.com/imgml/flags/18x18/BLR.Xxx בלארוס).

    אצטדיון: קאפלאקריקאוולור, הפנרפיורדור, איסלנד.
    http://rotter.net/User_files/forum/5b620e7c0c279e01.Xxx
    הקאפלאקריקי הוא אצטדיונה הביתי של קבוצת FH, והוא משמש גם את הנבחרות הלאומיות של איסלנד בחלק ממשחקיהן. האצטדיון כולל כ-6,450 מקומות, מתוכם כ-3,050 מקומות ישיבה, כאשר קיימות תוכניות להגדיל את מספר מקומות הישיבה. האצטדיון הוקם בשנת 1973, ועבר לאחרונה שיפוץ בשנת 2011. הוא חלק מקומפלקס ספורט הכולל אולם שמארח בעיקר משחקי כדוריד (בין השאר אירח את אליפות העולם בכדוריד בשנת 1995) ואירועים תרבותיים נוספים. הפנרפיורדור היא עיירת נמל הממוקמת על החוף הדרום-מערבי של איסלנד. מדובר בישוב השלישי בגודלו באיסלנד מבחינת מספר תושבים (כ-28,000).


    מזג אוויר: מעונן, 11 מעלות.
    https://ssl.gstatic.com/onebox/weather/64/cloudy.Xxx

    רקע לקראת המשחק:
    המשחק בנקודות:
    • פ.ה. הפנרפיורדור, שסיימה במקום השלישי בליגה האיסלנדית בעונה הקודמת, מארחת את מחזיקת הגביע הישראלי, הפועל חיפה (שסיימה במקום הרביעי בליגה). המשחק בשבוע שעבר היה הראשון בין שתי הקבוצות.
    • הפנרפיורדור החלה את דרכה בסיבוב המוק' הראשון, אז ניצחה את לאהחטי הפינית, שסיימה במקום הרביעי בליגה המקומית - 3-0 (בסיכום). חיפה העפילה אוטומטית לסיבוב המוק' השני בשל הזכייה בגביע.
    • פ.ה. מעולם לא פגשה יריבה ישראלית במסגרת המפעלים האירופאיים, כשגם הפועל חיפה מעולם לא נתקלה ביריבה איסלנדית.
    • המפסידה בסיכום שני המשחקים תודח מאירופה. המנצחת תפגוש את אטאלנטה (מקום 7 באיטליה) או את סראייבו (מקום 3 בבוסניה והרצגובינה) בסיבוב המוק' השלישי של המפעל. המשחק הראשון ביניהן, שהתקיים באיטליה, הסתיים בתיקו 2-2.


    סיקור מלא:

    https://www.uefa.com/imgml/TP/teams/logos/140x140/59329.Xxx

    FH האיסלנדית הגיעה בשבוע שעבר לאצטדיון סמי עופר במטרה ברורה אחת - להעביר את ההכרעה לאיסלנד. למרות הפתיחה הטובה של הקבוצה הביתית, ולמרות שהיא לא נראתה טוב ברוב שלבי המשחק, היא עמדה במשימתה, והשיגה תוצאה בהחלט טובה לקבוצת חוץ - 1-1. לאחר מחצית מאופסת, אדי גומס העלה את האורחים ליתרון בדקה ה-53'. הבעיה בחוליית ההתקפה של חיפה ניכרה לעין, וקלינגר החליט להשתמש בשירותיו של הרכש החדש ת'נאסיס פאפאזוגלו, שהצליח לכבוש את שער השוויון בדקה ה-65'. מבחינת האיסלנדים, המצב הנוכחי מהווה הזדמנות לא רעה להעפיל לשלב הבא על חשבונה של הקבוצה הישראלית.

    פימלייקאפלאג הפנרפיורדור היא ככל הנראה אחת הקבוצות המוצלחות בכדורגל האיסלנדי מאז תחילת שנות האלפיים, לאחר שזכתה בשמונה אליפויות, שני גביעים ועוד שישה גביעי ליגה. ההישגים המקומיים כמובן הובילו להשתתפויות תכופות במפעלים האירופאיים, על אף שההצלחה עד עתה לא הייתה משמעותית.

    הקבוצה הוקמה בשנת 1929 כקבוצת התעמלות, ובהמשך החלה להתמחות גם בענפי ספורט נוספים. ב-1979 העפילה לראשונה לליגה הבכירה בכדורגל, ועד לתחילת שנות האלפיים התנדנדה בין הליגה הראשונה לליגה השנייה. המאה ה-21 סימלה נקודת מפנה בהיסטוריה של האיסלנדים עם הישגים רבים בזירה המקומית.

    הפנרפיורדור החלה את דרכה בסיבוב המוק' הראשון, שם פגשה את לאהחטי הפינית, שסיימה במקום הרביעי בליגה המקומית. משחק החוץ שהתקיים בפינלנד הסתיים בניצחון 3-0 לאיסלנדים, משערים של האלדור אורי ביורנסון, סטיבן לנון ורובי קרופורד. הגומלין הסתיים בתיקו 0-0, שהבטיח העפלה לסיבוב המוק' השני.

    http://sport1images.maariv.co.il/image/upload/f_auto,fl_lossy/t_ArticleControlTransformaionFaceDetect/628734.Xxx

    בדומה לליגות רבות באירופה, עונת 2017 בליגה האיסלנדית הסתיימה כבר ב-30 בספטמבר 2017, לפני כמעט שנה, ורק כעת פ.ה. זוכה לקצור את הפירות באירופה. הקבוצה האיסלנדית סיימה במקום השלישי כאמור, עם 35 נקודות והפרש שערים של 8+ (33 שערי זכות לעומת 25 שערי חובה). היא הייתה רחוקה 15 נקודות מהאלופה ואלור. מלך השערים שלה היה סטיבן לנון הסקוטי, שכבש 15 שערים (מקום 2 בליגה). לנון היה שייך בעבר לריינג'רס (אם כי בעיקר הושאל ממנה לקבוצות אחרות), שיחק בדאנדוק ואף נמנה על סגל הנבחרת הצעירה של המדינה. הוא עבר להפנרפיורדור ב-2014. בגביע הלאומי, פ.ה. הגיעה עד לגמר, שם הפסידה לאי.ב.ו. מוסטמאנאאיאר.

    עונת 2018 בליגה האיסלנדית נמצאת כבר בעיצומה, ופ.ה. מדורגת כעת במקום החמישי אחרי 14 מחזורים, עם 22 נקודות (הפרש שערים - 2+, 23 שערי זכות ו-21 שערי חובה), כשהיא מרוחקת 7 נקודות מהמוליכה ואלור ושש נקודות ממיקום שמוביל לאירופה. גם הפעם סטיבן לנון מוביל את טבלת הכובשים של הקבוצה, עם 8 שערים בסה"כ (מדורג במקום השלישי בליגה). בגביע, פ.ה. תתמודד בחודש אוגוסט נגד סטיארנן במסגרת חצי הגמר. במחזור האחרון בליגה, שהתקיים לפני שלושה ימים, פ.ה. ניצחה 1-0 את פיילניר (קרופורד כבש את השער לזכותה).

    מתחילת שנות האלפיים הקבוצה משתתפת כמעט באופן קבוע במפעלים האירופאיים, בעיקר הודות לשמונה זכיות באליפות המקומית. בעונה הקודמת פ.ה. הצליחה לנצח את ויקינגור בסיבוב המוק' השני של ליגת האלופות והעפילה לסיבוב המוק' השלישי, שם פגשה את מאריבור. למרות היריבה הקשה, ההתמודדות הסתיימה בניצחון 2-0 (בסיכום) לקבוצה הסלובנית, שהמשיכה לצמד המשחקים נגד הפועל ב"ש. הפנרפיורדור המשיכה לשלב הפלייאוף של הליגה האירופית, שם נכנעה לבראגה הפורטוגלית 5-3 (בסיכום). ההגעה לשלב הפלייאוף של הליגה האירופית נחשבת לנקודת השיא של הקבוצה במפעלים של אופ"א, כשגם ב-2013/14 היא הגיעה להישג דומה, אז הודחה נגד חנק הבלגית. בעונת 2016/17 היא הודחה כבר בסיבוב המוק' השני של ליגת האלופות, לאחר שהפסידה לדאנדוק האירית. בעונה שלפני כן היא ניצחה את ס.י.ק. הפינית בסיבוב המוק' הראשון של הליגה האירופית, אך הודחה בסיבוב המוק' השני לאינטר באקו.

    מאמנה של הקבוצה האיסלנדית הוא אולאפור קריסטיאנסון בן ה-50. קריסטיאנסון שיחק בעבר בקבוצה בין השנים 1995-1985 ונחשב לאחד מכוכביה. בהמשך שיחק גם בק.ר., ששיחקה כזכור נגד מכבי ת"א, ואף באורהוס הדנית. המאמן האיסלנדי שיחק גם בשורות הנבחרת הלאומית, בין השנים 1996-1990. לאחר ששימש כעוזר המאמן באורהוס, המשיך בקריירת האימון במספר קבוצות באיסלנד (הוביל את בריידאבליק לאליפות היסטורית ב-2010), אך גם בשתי קבוצות דניות - נורשאלנד וראנדרס. הוא מונה לאחרונה למאמנה של הפנרפיורדור.

    http://images.one.co.il/images/d/dmain/ms/gg1356768.Xxx

    בהתאם לאתר Transfermarket, שווי הסגל של הקבוצה האיסלנדית עומד על כ-4.03 מיליון יורו (ממוצע - 149 אלף יורו לשחקן), לעומת כ-6.58 מיליון יורו אצל הפועל חיפה (ממוצע - 274 אלף יורו לשחקן).


    https://www.uefa.com/imgml/TP/teams/logos/140x140/60573.Xxx

    המשחק בשבוע שעבר היה מרגש במיוחד עבור הכרישים. הפעם האחרונה שבה הקבוצה החיפאית התמודדה באירופה הייתה בשנת 2001, במסגרת האינטרטוטו. היא ניצחה 5-0 (בסיכום) את ט.ו.מ.ק. האסטונית בסיבוב הראשון, בטרם הפסידה 3-0 (בסיכום) לדינמו מינסק. לפני כן היא הגיעה לסיבוב השני של גביע אופ"א בעונת 1999/00, אז הודחה נגד אייאקס. החיפאים אומנם פתחו טוב את המשחק נגד האיסלנדים, אך בסופו של דבר לא הצליחו לממש את היתרון במגרש וסיימו בתיקו 1-1 מסוכן, שבהחלט עשוי להוביל להדחתם.

    השחקנים של קלינגר שבו ארצה ונדרשו להתמודד כבר יומיים לאחר מכן על התואר הראשון של העונה, במפגש "אלוף האלופים" נגד האלופה הפועל באר-שבע. למרות הקושי, חיפה הצליחה להפתיע ולנצח בפנדלים, לאחר שהמשחק הסתיים בתיקו 1-1 (תמאש כבש לזכות חיפה, דילמוני הוסיף שער עצמי) - ניצחון שהבטיח זכייה בתואר וגם העפלה לחצי גמר גביע הטוטו.

    http://sport1images.maariv.co.il/image/upload/f_auto,fl_lossy/t_ArticleControlTransformaionFaceDetect/628720.Xxx

    חיפה העפילה כזכור למפעל לאחר שניצחה 3-1 (לאחר הארכה) את בית"ר ירושלים במסגרת גמר גביע המדינה. היא סיימה את העונה במקום הרביעי, עם 62 נקודות (הפרש שערים - 9+, 48 שערי זכות לעומת 39 שערי חובה), כשהיא רחוקה 18 נקודות מהאלופה באר-שבע. לפני ההתמודדות בשבוע שעבר הקבוצה קיימה שלושה משחקי הכנה. היא סיימה בתיקו 1-1 עם זולטה וארחם (שער של ראדו גינסארי), הפסידה 3-1 לקלאב ברוז' (שער של עדן בן בסט) וכן הפסידה 2-0 לאוסטנדה.

    המנצחת בסיכום שני המשחקים תפגוש את אטאלנטה (מקום 7 באיטליה) או את סראייבו (מקום 3 בבוסניה והרצגובינה) בסיבוב המוק' השלישי של המפעל (2-2 במשחק הראשון, הגומלין יתקיים היום בשעה 21:15). המשחק הראשון יתקיים באיסלנד/ישראל, ב-9 באוגוסט, ואילו הגומלין יתקיים באיטליה/בוסניה והרצגובינה ב-16 באוגוסט.

    מבחינת הסגל, גבריאל תמאש שב מעונש ההרחקה וצפוי לחזור לעמדת הבלם, לצידו של ניסו קפילוטו. המגנים צפויים להיות חן דילמוני ודור מלול, כשנראה כי קיימת התלבטות בין רסמוס חוסטדט לבין ריסטו מיטרבסקי. מקסים פלקושצ'נקו, גל אראל וגילי ורמוט צפויים להיות מוצבים בקישור. בנוסף, אלי אלבז צפוי לרדת לספסל, כשמי שצפוי להחליפו הוא פאפאזוגלו, שכבש את השער לפני שבוע. כ-100 אוהדים אדומים צפויים ללוות את הקבוצה במשחקה באיסלנד.

    http://sport1images.maariv.co.il/image/upload/f_auto,fl_lossy/t_ArticleControlTransformaionFaceDetect/628682.Xxx

    קלינגר התייחס להתמודדות: "במהלך היום עסקנו בעיקר בלאושש את השחקנים מהטיסות (השחקנים והצוות הגיעו בארבע טיסות שונות). האימון הערב היה מצויין ובקצב טוב. אנחנו יודעים ש-FH יותר אינטנסיביים בבית שלהם. נצטרך לשחק חכם על תוצאה, ולהיות סבלניים. הגומלין יהיה יותר קשה כי מזג האוויר הזה טוב יותר עבורם. אנחנו מאוד רוצים מאוד לעבור שלב ונעשה הכל בשביל זה".

    יואב כץ, הבעלים של הפועל חיפה, התייחס גם כן למשחק הצפוי: "מזג האוויר צפוי להיות קר ולא פשוט, תנאים שאנחנו לא רגילים אליהם מול הקבוצה הביתית. אני סומך על כל אחד ואחד מהשחקנים שידעו לעשות את העבודה על הצד הטוב ביותר. עשינו עונה גדולה בכל המובנים ואנחנו צריכים לעבור שלב כדי להמשיך במומנטום הזה".


    הרכבים משוערים:
    https://www.uefa.com/imgml/TP/teams/logos/32x32/59329.Xxx גונאר נילסן, וידאר ארי יונסון, אדי גומס, רניקו קלארק, היורטור ולגארדסון, דויד וידארסון, גודמונדור קריסטיאנסון, ברנדור אנדריקסון, סטיבן לנון, יאקופ תומסן, אטלי גודנאסון
    http://www.uefa.com/imgml/TP/teams/logos/32x32/60573.Xxx ארנסטס שטקוס, דור מלול, גבריאל תמאש, ניסו קפילוטו, חן דילמוני, רסמוס חוסטדט, גל אראל, מקסים פלקושצ'נקו, ראדו גינסארי, גילי ורמוט, ת'נאסיס פאפאזוגלו.


     
    EuropeGuy אוהב/ת את זה.
  4. Sarek Member

    הצטרף ב:
    ‏18/12/06
    הודעות:
    980
    לייקים שהתקבלו:
    848
    לפי האתר של ספורט 1, המשחק של הפועל חיפה ישודר בספורט 1 / HD, ונכון לרגע זה לא ידוע על שידור למשחקה של מכבי ת"א.
     
  5. EuropeGuy Member

    הצטרף ב:
    ‏25/10/12
    הודעות:
    2,607
    לייקים שהתקבלו:
    981
    מקווה כמו תמיד להצלחה של הישראליות באירופה, שני משחקים יחסית שיוויוניים, חבל רק שהם מתקיימים באותה שעה.
     
  6. גלץ Member

    הצטרף ב:
    ‏8/7/17
    הודעות:
    5,312
    לייקים שהתקבלו:
    1,074
    מין:
    זכר
    בשבוע שעבר סובוטיקה מהמקום השלישי בסרביה ניצחה בבית שלה את ספרטה פראג 2:0. צריך להיזהר מאוד שם, בטוח שהאווירה תהיה ביתית והסרבים יבואו לתקוף בדקות הראשונות.
    מקווה שמכבי יגיעו טוב למשחק הזה ולא זחוחים בגלל התוצאה מהמשחק הקודם. לספוג שער מוקדם יהיה רע מאוד.
     
  7. גלץ Member

    הצטרף ב:
    ‏8/7/17
    הודעות:
    5,312
    לייקים שהתקבלו:
    1,074
    מין:
    זכר
    הפועל חיפה לא תעלה לצערי. מאמין שזה ייגמר במשחק שווה כוחות, משעמם וללא שערים.
    לא זוכר הרבה מקרים שקבוצות ישראליות הראו אופי בגומלין במשחק חוץ אחרי תוצאה רעה במשחק הבית.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏2/8/18
  8. Sarek Member

    הצטרף ב:
    ‏18/12/06
    הודעות:
    980
    לייקים שהתקבלו:
    848
    https://i.imgur.com/Fw2stjQ.Xxx ​
     
    נערך לאחרונה ב: ‏2/8/18
  9. Sarek Member

    הצטרף ב:
    ‏18/12/06
    הודעות:
    980
    לייקים שהתקבלו:
    848
    https://i.imgur.com/h5BoEra.Xxx ​
     
    נערך לאחרונה ב: ‏2/8/18
  10. Sarek Member

    הצטרף ב:
    ‏18/12/06
    הודעות:
    980
    לייקים שהתקבלו:
    848
    נקבעה יריבתה של הפועל באר-שבע בסיבוב המוק' השלישי של הליגה האירופית (מסלול אלופות):

    https://i.imgur.com/QpSxQG3.Xxx

    https://www.uefa.com/imgml/TP/teams/logos/140x140/59340.Xxx https://www.uefa.com/imgml/TP/teams/logos/140x140/50118.Xxx
    אפואל
    (אלופת קפריסין)

    הפועל באר-שבע תפגוש את אפואל (אלופת קפריסין) בסיבוב המוקדמות השלישי (מסלול אלופות). המשחק הראשון יתקיים בישראל, ב-9 באוגוסט, ואילו הגומלין יתקיים בקפריסין ב-16 באוגוסט.

    אפואל פגשה את פלורה טאלין, אלופת אסטוניה, בסיבוב המוק' השני (מסלול אלופות), וניצחה אותה 5-2 (בסיכום). המשחק הראשון ביניהן הסתיים בניצחון 5-0 ביתי לאפואל (שערים של יוהאן טבארס 25', לוקאס סוזה 44', נונו מוראיש 47'(פ), רולנד שאלאי 73' ודלאטורה 78'), והגומלין הסתיים בהפסד 2-0.

    לפני כן היא הפסידה 3-2 (בסיכום) לסודובה (אלופת ליטא) בסיבוב המוק' הראשון של ליגת האלופות.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏2/8/18
  11. South Boy Member

    הצטרף ב:
    ‏13/7/12
    הודעות:
    6,833
    לייקים שהתקבלו:
    3,336
    מספר 18 של ראדניצקי פטר גרביץ' שיחק בעברו תקופה קצרה בהפועל באר שבע.
    בהצלחה:)
     
  12. Mahranlala Member

    הצטרף ב:
    ‏7/12/17
    הודעות:
    2,011
    לייקים שהתקבלו:
    791
    מין:
    זכר
    בשונה מהעונות הקודמות - אין פגרה בין הסיבוב השלישי לפליאוף.
    מה שאומר - הגרלת הפליאוף של הליגה האירופאית - כבר ביום שני הקרוב.
    בפליאוף האירופאית עבור האלופות יש 16 קבוצות.

    10 קבוצות הם הקבוצות שיעלו מהסיבוב השלישי ואלו הן:
    1. המנצחת בין לודוגורץ/זרינסקי מוסטר.
    2. המנצחת בין לגיה ורשה נגד דודנלאג'.
    3. המנצחת בין קלוז' לאלקשראנט
    4. HJK נגד לובליאנה.
    5. שריף נגד ואלור.
    6.קורק סיטי נגד רוזנבורג.
    7.ספרטק יורמלה נגד סודובה
    8. דה ניו סטיינס נגד מיידטלנד
    9. ב"ש נגד אפועל
    10.טורפדו כוסתיאי נגד קוקסי.

    6 קבוצות- המודחות של השלב הבא בליגת האלופות:
    סלטיק/א.א.ק , זלצוברג/שקנדיה, כוכב אדום בלגרד/ספרטק טברנה, קראבג'/באטה, אסטנה/זאגרב ומאלמו/וידי ההונגרית.


    ההגרלה, עובדת כך:
    6 המודחות מליגת האלופות VS 6 הקבוצות שיעלו מהסיבוב השלישי.
    4 קבוצות הנותרות - הגרלה חופשית.
    בשל העובדה כי יש 6 מול 6 לדעתי לא תהיה חלוקה לבתים.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏3/8/18
    לירן אוהב/ת את זה.
  13. Scouser Member

    הצטרף ב:
    ‏19/3/16
    הודעות:
    5,083
    לייקים שהתקבלו:
    4,649
    1-0 מזליקי בטירוף למכבי. כנראה שהם יעשו את העבודה.

    אם הפועל חיפה איכשהו תעלה (ולא נראה לי כי ההגנה שלה טיילת), זה יהיה מביך מאוד מאוד מול אטאלנטה.

    עריכה: 2-0 מכבי, עטר. תם הטקס.
     
  14. ייא Member

    הצטרף ב:
    ‏28/5/10
    הודעות:
    4,703
    לייקים שהתקבלו:
    815
    מין:
    זכר
    פני דילמוני כפני ההגנה בכדורגל הישראלי. אם חיפה עולה - הישג ענק. הם לא קולטים שבלתיפ לכבוש בהגבהות דביליות מול ויקינגים? גם בארץ שיחרו לידיים שלהם בהגבהות האלה והגול בר בקרקע. מעריך הפסד2-1 או 1-0.
     
  15. Sarek Member

    הצטרף ב:
    ‏18/12/06
    הודעות:
    980
    לייקים שהתקבלו:
    848
    נקבעה יריבתה האפשרית של הפועל חיפה בסיבוב המוק' השלישי:

    https://i.imgur.com/QpSxQG3.Xxx

    https://www.uefa.com/imgml/TP/teams/logos/140x140/52816.Xxx
    אטאלנטה
    (מקום 7 באיטליה)

    המנצחת בסיכום שני המשחקים בין הפועל חיפה לפ.ה. הפנרפיורדור תפגוש את אטאלנטה (מקום 7 באיטליה) בסיבוב המוקדמות השלישי. המשחק הראשון יתקיים בישראל/איסלנד, ב-9 באוגוסט, ואילו הגומלין יתקיים באיטליה ב-16 באוגוסט.

    אטאלנטה פגשה את סראייבו, מקום 3 בבוסניה והרצגובינה, בסיבוב המוק' השני, וניצחה אותה 10-2 (בסיכום). המשחק הראשון ביניהן הסתיים בתיקו 2-2 ביתי (שערים של רפאל טולוי בדקה ה-11' וג'יאנלוקה מנצ'יני בדקה ה-45+3'), ואילו בגומלין שהתקיים בסראייבו היא ניצחה 8-0 (צמד של חוסה לואיס פאלומינו בדקה ה-5' וה-39', צמד של אלחנדרו גומס בדקה ה-15' ו-28', שער של אנדראה מסיילו בדקה ה-18' ושלושער של מוסא בארו בדקה ה-51', 70' וה-87').

    אטאלנטה העפילה באופן אוטומטי לסיבוב המוק' השני.
     
    Mahranlala אוהב/ת את זה.
מצב נושא:
הנושא נעול.