הישראליות באירופה - עונת 2018/19

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י alexshw, ‏21/5/18.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. סמואל אטו Member

אחד השחקנים הכי דומיננטים בליגה.

2. yedidel Member

אני אוהב את הזכרון הקצר. גם לגבי בין ביטון וגם לגבי צדק.
    שניהם ברוב ה3 שנים האחרונות היו הכי טובים בארץ בעמדתם, אבל זה תמיד כיף להסתכל על חודש-חודשיים אחרונים ולקטול

Sir Alex Ferguson ו-Noam77 אוהבים את זה.
  3. וסרמיליה Member

בישל יותר שערים מבן ביטון,כבש יותר שערים מבן ביטון וגם שיחק פחות מבן ביטון ?

4. וסרמיליה Member

3 שנים האחרונות?
    זאת בדיוק הבעיה ששיר צדק לא שיחק כ-ל העונה הקודמת .
    זה שהוא בלם מצויין וצריכים לשלב אותו בהדרגה זה ברור .
    וזה שהיו חייבים למצוא לו תחליף לתחילת העונה כי הוא חלוד ולא שיחק שנה שלמה זה עוד יותר ברור .
    גם בן ביטון מגן טוב שחייב לחזור לעצמו, מה לעשות ששנה שעברה ותחילת העונה הוא נראה חלש מאוד?
    בגלל זה לפני שלוש שנים עשינו קמפיין מכובד והשנה קיבלנו חמישייה .

5. yedidel Member

ברור ששיר צדק לא יחזור תוך שבועיים לכושר.
    אבל אני זוכר שגם תחילת עונה שעברה ירדו עליו בגדול, כי באמת הוא לא היה טוב במוקדמות. זה הופך אותו לשחקן גרוע? שנתיים רצופות לפני זה הוא היה הבלם הישראלי הכי טוב בליגה.
    בן ביטון זה בכלל מצחיק. הוא חלש בדיוק 2 מפגשים מול זאגרב שקשה לציין איזשהו שחקן מולם

Sir Alex Ferguson אוהב/ת את זה.
  6. גלץ Member

שיר צדק טוב לליגה. באירופה אני זוכר ממנו רק פאשלות.

סמואל אטו אוהב/ת את זה.
  7. וסרמיליה Member

אז אתה מסכים איתי שהיתה טעות לבנות על שיר צדק?
    אתה טוען שבן ביטון היה טוב עונה שעברה?מתי?
    לרגע לא אמרתי ששיר צדק בלם גרוע .

8. yedidel Member

מסכים לגבי צדק. היה צריך להיכנס לכושר בהדרגה.
    ביטון היה מעולה שנה שעברה אחרי שחזר מהפציעה בנבחרת.

9. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

תזכר בצמד המפגשים מול אולמפיאקוס, היה מצטיין בשניהם כשבגומלין הוא כבש את השער שהעלה אותנו לשלב הבא.
    צדק בשתי האליפויות הראשונות היה הבלם הישראלי הכי טוב בליגה ומהבולטים אצלנו.
    העונה הוא חלש, אפילו יותר מהשאר, אבל זה לגיטימי אחרי עונה בלי כדורגל.
    לטווח הארוך אני רגוע לחלוטין איתו ועם בן ביטון, הם לא יהיו הבעיה שלנו בהמשך הדרך...

Noam77 אוהב/ת את זה.
  10. סיונרה Member

הגדלתם גם את הסיכוי לגביע הטוטו עכשיו, לא יודע אם אפשר לקרוא לזה הדרך הנכונה.

11. alexshw Member

כבר הודחו משם [emoji16]

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

12. גלץ Member

@Sir Alex Ferguson נגד אולימפיאקוס וזהו בערך, גם אתה אומר את זה.
    במילים אחרות אתה מסכים איתי שבאירופה עדיף זר במקומו.

13. סיונרה Member

צדק נראה העונה בדיוק כמו שנראה בעונה שעברה בתקופה המקבילה, עושה רושם שהשנה בחוץ לא ממש הפריעה לו.

Love Is Red, גלץ, alexshw ומשתמש נוסף אוהבים את זה.
  14. yedidel Member

זה פשוט -
    צדק הוביל ויכול להוביל הגנה של אליפות בישראל.
    צדק באירופה ליד בלם ברמה גבוהה כמו ויטור יכול להשלים הגנה מעולה כמו שהיה נגד אולימפיאקוס, אינטר, סהותהמפטון וסלטיק בבית (שויטור שיחק).

אגב - בלם מוביל עושה פלאים למי שלידו. גם קפילוטו בלי תמאש מתאים לאשקלון וליד תמאש רץ בצמרת עם הפועל חיפה.

הכל יחסי. בכל מקרה אם הוא חוזר לכושר של 16/17 לא רואה ישראלי יותר טוב ממנו בליגה (או בכלל בהתחשב שאין בלמים ליגיונרים) .

Love Is Red, South Boy ו-Sir Alex Ferguson אוהבים את זה.
  15. Sarek Member

https://i.imgur.com/QpSxQG3.Xxx
    הליגה האירופית - עונת 2018-19

סיבוב המוקדמות השני
    המסע של הפועל באר-שבע בליגת האלופות הסתיים ביום שלישי, לאחר שהפסידה 7-2 (בסיכום) לדינמו זאגרב. כעת האלופה הישראלית תמשיך את דרכה בסיבוב המוק' השלישי של הליגה האירופית (מסלול אלופות), והיום היא תגלה מי תהיה יריבתה - אפואל (אלופת קפריסין) או פלורה טאלין (אלופת אסטוניה), לאחר שהמשחק הראשון ביניהן הסתיים בניצחון 5-0 לקבוצה הקפריסאית. לאחר מכן, מכבי ת"א והפועל חיפה ינסו להעפיל אף הן לסיבוב הבא.

סגנית האלופה, מכבי ת"א, תהיה הראשונה לשחק נגד ראדניצ'קי ניש, שסיימה במקום ה-3 בסרביה (22:00). הצהובים מגיעים לאחר שהשיגו מקדמה יפה בבית, עם הניצחון 2-0, וכעת הם ירצו להשלים את המשימה בסרביה. כזכור, מכבי העפילה לסיבוב המוק' השני לאחר שניצחה 2-1 (בסיכום) את פרנצווארוש, שסיימה במקום השני בהונגריה בעונה הקודמת. המנצחת בסיכום שני המשחקים תפגוש את פיוניק (מקום 5 בארמניה), שניצחה את טובול קוסטאנאי (מקום 5 בקזחסטן), בסיבוב המוק' השני.

הקבוצה השנייה שתשחק היא הפועל חיפה, מחזיקת הגביע הישראלי שסיימה במקום הרביעי בליגה, שתפגוש למשחק הגומלין את פ.ה. הפנרפיורדור האיסלנדית, שסיימה במקום השלישי בליגה המקומית (22:15). המשחק הראשון הסתיים בתיקו 1-1, והמנצחת בסיכום שני המשחקים תפגוש את אטאלנטה (מקום 7 באיטליה) או את סראייבו (מקום 3 בבוסניה והרצגובינה) בסיבוב המוק' השלישי של המפעל. המשחק הראשון הסתיים בתיקו 2-2.

https://serving.photos.photobox.com/1493137536ba72d9a2a5dc29de25af310212561725694de5481cfecbfd61cac2ec8fef7f.Xxx

שעה: 22:00.

שידור: לא ידוע.

שופט: ראדו פטרסקו (https://www.uefa.com/imgml/flags/18x18/ROU.Xxx רומניה).

אצטדיון: צ'איר, ניש, סרביה.
    http://rotter.net/User_files/forum/5b620ef90f7e0e96.Xxx
    אצטדיון צ'איר הממוקם בעיר ניש משמש כאצטדיונה הביתי של ראדניצ'קי וכולל 18,151 מקומות ישיבה. האצטדיון הוקם בשנת 1963, אך עבר שיפוץ בין השנים 2011-12 (בעלות של כ-10 מיליון יורו), שאפשר לו לארח משחקים במסגרת המפעלים האירופאיים. האצטדיון הוא חלק מקומפלקס ספורט שלם, הכולל בין השאר בריכת שחייה ואולם מקורה. העיר ניש היא העיר השלישית בגודלה בסרביה, וכוללת כ-187,000 תושבים. העיר משמשת כבירת מחוז נישאבה במדינה.

מזג אוויר: מעונן חלקית, 23 מעלות.
    https://ssl.gstatic.com/onebox/weather/64/partly_cloudy.Xxx
    רקע לקראת המשחק:
    המשחק בנקודות:
    • ראדניצ'קי ניש, שסיימה במקום השלישי בסרביה בעונה הקודמת, מארחת את מכבי תל-אביב, סגנית האלופה הישראלית, במסגרת משחק הגומלין של סיבוב המוק' השני בליגה האירופית. המשחק בשבוע שעבר היה הראשון בין שתי הקבוצות (שתיהן נפגשו בשנת 1959 למשחק ידידות, שהסתיים בניצחון 2-0 לצהובים).
    • המשחק הראשון הסתיים בניצחון 2-0 לצהובים.
    • ראדניצ'קי מעולם לא פגשה יריבה ישראלית, כשגם עבור מכבי זה המפגש הראשון נגד יריבה סרבית.
    • ראדניצ'קי ניש העפילה לסיבוב המוק' השני לאחר שניצחה 5-0 (בסיכום) את גזירה יונייטד, שסיימה במקום השלישי במלטה, בסיבוב המוק' הראשון. מכבי העפילה לאחר שניצחה 2-1 (בסיכום) את פרנצווארוש, סגנית האלופה ההונגרית.
    • הסרבים הגיעו לחצי גמר גביע אופ"א ב-1982.
    • המפסידה בסיכום שני המשחקים תודח מאירופה. המנצחת בסיכום שני המשחקים תפגוש את פיוניק (מקום 5 בארמניה) בסיבוב המוק' השלישי, לאחר שהיא ניצחה 2-2 (בסיכום, העפילה בשל יתרון שערי חוץ) את טובול קוסטאנאי (מקום 5 בקזחסטן).

סיקור מלא:

https://www.uefa.com/imgml/TP/teams/logos/140x140/52734.Xxx
    ראדניצ'קי שבה לזירה האירופית אחרי היעדרות של 35 שנה (המשחק האחרון שלה באירופה היה בגביע אופ"א של עונת 1983/84, אז הודחה נגד היידוק ספליט), ולאחר שדילגה בקלות על גזירה יונייטד המלטזית בסיבוב המוק' הראשון (5-0 בסיכום), היא ציפתה למפגש קשה נגד היריבה מתל אביב. המשחק בנתניה הסתיים בניצחון 2-0 מוצדק של הקבוצה הישראלית, ששלטה במשחק והפגינה עליונות על היריבה הסרבית. וידאר קיארטנסון כבש את שני השערים, בדקה ה-51' ומפנדל בדקה ה-69'. כעת בניש יקוו להציג משחק איכותי יותר במגרש הביתי ולהפתיע את יריבתם מישראל.

אם לא די בהפסד למכבי ביום חמישי, ראדניצ'קי נדרשה להתייצב ביום ראשון למשחק ליגה קשה במיוחד, נגד האלופה הכוכב האדום בחוץ, משחק שהסתיים כצפוי בהפסד 2-0. במחזור הראשון היא ניצחה 3-1 את פרולטר נובי סאד, כשכובשי השערים היו מרקיץ' וניקודייביץ' (צמד). ראדניצ'קי מדורגת כעת במקום החמישי, עם 3 נקודות.

ראדניצ'קי ("הפועלים" - רמז על שייכותה לתנועת העבודה במהלך המחצית הראשונה של המאה העשרים) הוקמה בשנת 1923 והצליחה מאוד בעבר הן בכדורגל היוגוסלבי והן בכדורגל הסרבי, אך לא ניתן לבצע השוואה בין הישגיה שלה לבין ההישגים של הקבוצות הגדולות בכדורגל הסרבי. למועדון מהעיר ניש אין תארים כלל (גביע או אליפות), אך בעונה האחרונה הקבוצה סיימה במיקום הגבוה ביותר שלה מאז שנת 1981 - המקום השלישי. שלושה שחקנים הגיעו לישראל מהקבוצה הסרבית בעשור האחרון - בויאן שראנוב (מכבי חיפה), סאשה סטוינוביץ' (הפועל חיפה) ופטר גרביץ' (הפועל ב"ש).

תקופת השיא של הקבוצה הייתה ככל הנראה בתחילת שנות השמונים, אז העפילה שלוש פעמים לגביע אופ"א והגיעה להישגים נאים בהחלט. בעונת 1980/81 הודחה בסיבוב השלישי נגד א.ז. אלקמאר ההולנדית, ובעונת 1981/82 הגיעה להישג השיא שלה - חצי הגמר, אז הפסידה להמבורג החזקה. בפעם האחרונה שבה התמודדה באירופה סיימה בסיבוב השלישי (עונת 1983/84), לאחר שהודחה נגד היידוק ספליט. לאחר "תור הזהב" הזה, החלה התדרדרות שנעצרה רק בליגה השלישית, אך בעונת 2011/12 הקבוצה הצליחה לשוב לזירה המרכזית של הכדורגל הסרבי וכעת גם לאירופה.

http://fkradnickinis.rs/wp-content/uploads/2018/07/vs-makabi-1-809x400.Xxx
    ראדניצ'קי פתחה כאמור את מוקדמות הליגה האירופית בצמד משחקים נגד גזירה יונייטד ממלטה, שסיימה במקום השלישי בליגה המקומית. המשחק הראשון שהתקיים בסרביה הסתיים בניצחון 4-0 למקומיים, עם שערים של פאנקוב, האסקיץ' (צמד) ומרקיץ'. הגומלין במלטה הסתיים בניצחון 1-0 לראדניצ'קי (שער של פאנקוב).

מאמנה של ראדניצ'קי הוא ננאד ללאטוביץ' בן ה-40. ללאטוביץ' שיחק בעבר בכוכב האדום בלגרד, שחטאר דונצק ובוולפסבורג. את קריירת האימון בילה במועדונים מקומיים, בכוכב האדום, בוויבודינה, בנבחרת סרביה הצעירה, צ'וקאריצ'קי ועוד. לראדניצ'קי הצטרף ממש לאחרונה, לאחר שבעונה הקודמת נרשמה תחלופת מאמנים משמעותית במועדון.

ראדניצ'קי סיימה את העונה הקודמת במקום השלישי, עם 37 נקודות (הפרש שערים - 12+, 63 שערי זכות לעומת 51 שערי חובה), כשהיא מרוחקת 23 נקודות מהאלופה הכוכב האדום בלגרד. מלך השערים שלה היה מילאן פאבקוב שכבש 23 שערים (דורג במקום השני בליגה). פאבקוב שב בתחילת העונה הנוכחית לכוכב האדום לאחר שהושאל לקבוצה מניש, ולכן לא נוטל חלק במפגשים נגד מכבי. בגביע, ראדניצ'קי הפסידה כבר בסיבוב הראשון. בהתאם לאתר Transfermarket, שווי הסגל של הקבוצה הסרבית עומד על כ-7.85 מיליון יורו (ממוצע - 245 אלף יורו לשחקן), לעומת כ-20.58 מיליון יורו אצל מכבי תל-אביב (ממוצע - 709 אלף יורו לשחקן).

המאמן ננאד ללאטוביץ' התייחס למשחק במסיבת העיתונאים: "ביום ראשון סבלתי מוירוס בבטן ולא יכולתי לתפקד למשך יומיים לאור המלצת הרופא. אני בסדר עכשיו ואוכל להוביל את הקבוצה באחד המשחקים החשובים ביותר שלה בשנים האחרונות. במשחק הקודם יכולתם לראות עד כמה מכבי היא קבוצה חזקה ורצינית. זו קבוצה מאומנת שיודעת מה לעשות עם הכדור. הם היו טובים יותר במשחק הראשון, ומגיעים עם יתרון טוב להתמודדות הנוכחית, אם כי נבוא עם רצון לעשות הפתעה. אני מאמין בקבוצה שלי ואני יודע שאנחנו מסוגלים לזה. אני חושב שהמשחק בצ'איר יהיה שונה לחלוטין מהמשחק שהיה בתל אביב (נתניה), גם בגלל מזג האוויר וגם בגלל הרבה נסיבות אחרות. אני מצפה לתמיכה גדולה מהקהל ולאצטדיון מלא שיוכל לדחוף אותנו. ליריבה שלנו יש 40 תארים, תקציב של 50 מיליון והיא ניצחה 2-0, אבל כל עוד יש סיכוי, אנחנו מאמינים בנסים - זה מה שביקשתי מהשחקנים שלי - שיאמינו".

http://fkradnickinis.rs/wp-content/uploads/2018/08/press-pred-makabi-809x400.Xxx

המאמן הוסיף: "אנחנו יודעים שיהיה קשה מחר, אנחנו יודעים שמכבי תחכה להעניש אותנו על כל טעות. במחצית הראשונה בתל אביב הצלחנו לשמור, אבל קשה להיות מרוכזים במשך 90 דקות כשהיריבה לא מפסיקה לתקוף אותך. אנחנו מגיעים הפעם בצורה חיובית יותר גם מבחינת הסגל. ניקולה אקסנטייביץ' שב מהשעייה ויוכל לפתוח בהרכב. כמו כן, נרמין האסקיץ' וג'ורג'ה צרנומרקוביץ' שבו לאימונים, כשהמשמעות היא שהפעם אוכל להציב את ההרכב החזק ביותר שלי, פרט לסינישה באביץ' שייעדר לתקופה ארוכה. אנחנו אופטימיים ומאמינים שאנחנו מסוגלים לעשות זאת, למרות שאנחנו מכבדים את מכבי".

דושאן מיצ'יץ' התייחס אף הוא למשחק: "אני רוצה לברך את היריבה על הניצחון במשחק הראשון. האמת היא שהם היו פשוט טובים יותר, אבל אנחנו שיחקנו בתנאים שלא אפשרו לנו ליצור איזושהי התנגדות. היה קשה מאוד להסתגל לטמפרטורה וללחות. אנחנו בטוחים בניצחון שלנו. כאשר הקהל יראה את הלחימה שלנו הוא ייתן לנו אנרגיה שתוכל לסייע לנו".

ניקולה אקסנטייביץ' שצפוי לפתוח הפעם בהרכב, אמר: "אנחנו מצפים למשחק קשה, אנחנו צריכים להבקיע מספר שערים, אבל האצטדיון המלא יעזור לנו. שיחקנו טוב ביום ראשון נגד הכוכב האדום, ואנחנו לא חוששים מאף קבוצה. אני חושב שנצליח לעבור. זה לא היה פשוט עבורי לראות את החברים שלי בטלוויזיה לפני שבוע, חבל לי שלא יכולתי לעודד אותם. אני אתן 100% מעצמי".

https://www.uefa.com/imgml/TP/teams/logos/140x140/57477.Xxx

מכבי מגיעה למפגש נגד הסרבים כשהיא בהחלט יכולה להיות מעודדת מהיכולת במשחקים האחרונים, ובפרט מהמשחק הקודם נגד הסרבים. עם זאת, הצהובים בהחלט דרוכים ומצפים למשחק לא פשוט בניש. לאחר המשחק הראשון, מכבי פתחה את העונה גם בזירה המקומית והצליחה לנצח 1-0 את בית"ר ירושלים במסגרת גביע הטוטו (שער של שוינפלד בדקה ה-56'), ניצחון שהעלה אותה לחצי הגמר במפעל השלישי בחשיבותו.

המנצחת בסיכום שני המשחקים תפגוש את פיוניק (מקום 5 בארמניה) בסיבוב המוק' השלישי, לאחר שהיא ניצחה 2-2 (בסיכום, העפילה בשל יתרון שערי חוץ) את טובול קוסטאנאי (מקום 5 בקזחסטן). המשחק הראשון יתקיים בארמניה, ב-9 באוגוסט (אם כי יתכן שהמשחק יוקדם ליום שלישי), ואילו הגומלין יתקיים בישראל/סרביה ב-16 באוגוסט. טובול ניצחה 2-1 בקזחסטן (רוסלן קוריאן כבש לזכות פיוניק בדקה ה-90'), ואילו הגומלין הסתיים בניצחון 1-0 לפיוניק, משער של מוחמד קונאטה בדקה ה-82'.

מכבי תל-אביב פתחה את עונת 2018/19 עם צמד משחקים לא פשוט נגד פרנצווארוש, שסיימה במקום השני בליגה ההונגרית. משחק החוץ היה מאוזן, והסתיים בתיקו 1-1 (אלירן עטר הצליח ממש ברגע האחרון להשוות את התוצאה). בגומלין, אלירן עטר קבע את תוצאת המשחק עם שער בדקה ה-45+1'. לפני כן היא ערכה שני משחקי הכנה לקראת המפגש נגד ההונגרים בסיבוב הקודם. היא פתחה עם תיקו 1-1 נגד ארקה גדיניה הפולנית (שער של עטר), ולאחר מכן המשיכה עם ניצחון 4-0 על ביטוביה ביטוב מהליגה השנייה (קיארטנסון, שכטר, ריקן וגולסה הבקיעו לטובת הצהובים).

https://static.maccabi-tlv.co.il/wp-content/uploads/2018/08/MTA_20180801073601b2358bb9624c2d74890993be62e70171.Xxx

מכבי מגיעה כזכור לטורניר לאחר שבשלוש העונות האחרונות (מאז עונת "צוק איתן") העפילה לשלב בתים אירופי כלשהו, והיא בהחלט תקווה להצלחה גם העונה. בשנה שעברה היא עשתה את כל הדרך מסיבוב המוק' הראשון עד לשלב הבתים - היא ניצחה 5-0 את טיראנה, 5-1 את ק.ר. האיסלנדית, 2-0 את פאניוניוס ו-3-2 את אלטאך, לפני ששובצה בבית יחד עם ויאריאל, אסטנה וסלביה פראג. הצהובים סיימו במקום הרביעי המאכזב, והודחו. את העונה הקודמת בליגת העל היא סיימה במקום השני, כשהיא מרוחקת תשע נקודות מהאלופה הפועל באר-שבע. מכבי סיימה עם 71 נקודות, והפרש שערים 27+ (60 שערי זכות לעומת 33 שערי חובה). ההישג בליגה הוביל לכך שמכבי העפילה לסיבוב המוק' הראשון של הליגה האירופית.

נראה כי מבחינת הסגל צפויים מספר שינויים מצידו של איביץ'. ראשית, עומר אצילי צבר שני כרטיסים צהובים בשבוע שעבר ולכן מורחק מההתמודדות הנוכחית. בנוסף, אבי ריקן פצוע ולא יוכל גם כן לסייע לקבוצה. מי שצפויים לפתוח הם דור פרץ וארון שוינפלד, שאף כבש במסגרת גביע הטוטו. אפשרות נוספת היא שדור מיכה יפתח על חשבונו של שוינפלד, כשגם דן גלזר בתמונת ההרכב.

המאמן ולדימיר איביץ' התייחס למשחק נגד הסרבים: "זו תהיה אולי הפעם השנייה שלי פה. אני יודע על האווירה הטובה שיש כאן, מחר צפויים להגיע יותר מ-15,000 צופים כי עבור הקבוצה הזו זה לא משהו רגיל לשחק במפעלים האירופאיים. אני מאמין שהשחקנים שלנו יידעו איך להסתגל ויעשו כמיטב יכולתם כדי לנצח במשחק". על השחקנים החסרים, אמר: "השחקנים שייעדרו חשובים לנו, אבל יש לנו סגל רחב. יש לנו שחקנים שיכולים להחליף אותם ואני מאמין בשחקנים שיש לי כאן ואני בטוח שהם יתנו את המיטב".

https://static.maccabi-tlv.co.il/wp-content/uploads/2018/08/MTA_201808010542232fd61da724e4fc8b5a0e96ce37bc35ca-819x460.Xxx

המאמן הוסיף: "המחצית הראשונה במשחק כבר מאחורינו, ועכשיו אנחנו במחצית השנייה. אנחנו צריכים לעבוד חזק ולהכין את עצמנו לקראת תנאים שונים. אני מבין שמחר המשטח לא יהיה במצב טוב כמו אצלנו בבית, אולי הכל יהיה מעט איטי יותר והדשא לא יהיה באותו גובה. נתאמן היום כדי להסתגל כמה שיותר מהר על מנת לנצח במשחק".

פרדראג ראיקוביץ' התייחס אף הוא להתמודדות הצפויה: "אני מודה שזה קצת מרגש להגיע לפה עם קבוצה אורחת אבל זה חלק מהכדורגל ואני מתכונן למשחק. אני מקצוען ואני חייב להיות מרוכז. אני יודע שהדקות הראשונות בטוח יהיו קשות לנו, ההתלהבות של הקהל תדחוף אותם כך שאנחנו צריכים להיות חכמים ורגועים בדקות האלה".

הרכבים משוערים:

https://www.uefa.com/imgml/TP/teams/logos/32x32/52734.Xxx מלאדן ז'יבקוביץ', ניקולה אקסנטייביץ', רדובאן פאנקוב, טאראס בונדרנקו, אנדריאה מיאיילוביץ', דושאן מיצ'יץ', ריוטה נומה, ניקולה סטנקוביץ', אלכסנדר סטניסבלייביץ', פטאר גרביץ', מרקו מרקיץ'.
    http://www.uefa.com/imgml/TP/teams/logos/32x32/57477.Xxx פרדראג ראיקוביץ', אלי דסה, איתן טיבי, ז'איר אמאדור, אנריק סבוריט, דור פרץ, רוסלן ברסקי, אייל גולסה, ארון שוינפלד, אלירן עטר, וידאר קיארטנסון.

נערך לאחרונה ב: ‏2/8/18
    EuropeGuy אוהב/ת את זה.
מצב נושא:
הנושא נעול.