הישראליות באירופה - עונת 2018/19

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י alexshw, ‏21/5/18.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. DRORIKO Member

ועוד איך חרטט, אמר במתחממים שב״ש פיבוריטים בגלל שזאגרב החליפו הרבה שחקנים, כאילו שזה משהו חדש אצל הקרואטים

2. גלץ Member

וואלה מתאים לו באמת הופתעתי ששתק

3. Raulito Madridista

אני לא מכיר את הקריירה של השוער של באר-שבע, אבל הוא לא שיחק מאז נובמבר לפי מה שקראתי והיום ב-'ידיעות' כתבו אמנם שאא"ק אתונה זה אחלה שם לקורות החיים אבל הוא לא היה שוער ראשון זמן רב. אבל הנתון של אורי קופר מחזק את העליבות של באר-שבע, מעבר לשוער: 11 בעיטות למסגרת מתוך 14 בעיטות - אחוזים גבוהים מדי, נוחות, היו הרבה מרווחים והגנה מאוד-מאוד רכה. צדק לא היה נראה רע ככה מאז המשחק נגד איטליה בנבחרת.
    חבר שאוהב כדורגל שמח לאידה של באר-שבע בגלל מה שעשו לחיימוב כביכול, אלא שגם מכבי עשו את זה והשם 'השוער הצעיר הטוב בעולם' עשה להם את זה, וההבדל שחואן פאבלו קיבל בעיטה בתחת כשהיה מעט מאוד זמן עבורו למצוא קבוצה ראויה.

אגב אני לרגע לא חשבתי שבאר-שבע תשיג אתמול משהו יותר משער חוץ, שיערתי שתפסיד. כמובן שלא בצורה כזו כלומר בהתפרקות טוטאלית.

de Middenweg אוהב/ת את זה.
  4. סמואל אטו Member

אני שמח שכתבת את זה כי אני לא ראיתי את המשחק, אבל לאחר צפייה בתקציר(נכון, זה רק תקציר) מתקבל הרושם שההגנה של ב"ש הייתה מפורקת לחלוטין. עמידה הגנתית של חבר'ה מהשכונה.

נ.ב.
    אפילו כשהשוער שומט, אין שום תגובה או התנפלות על הכדור. עומדים ומסתכלים.

EuropeGuy ו-oFiRzZz אוהבים את זה.
  5. עידן444 Member

ועדיין, גם אם היו שם קנאברו ונסטה- אני לא בטוח שזה היה עוזר כשהשוער מבשל לשחקנים היריבה שערים קלים.

6. LFC-Gerrard1 Member

ועדיין הוא לא אמור לחטוף אף אחד מחמשת השערים הללו.
    זה שההגנה של באר שבע נראתה כמו חרא זה עניין לכשעצמו, אבל זה לא מוריד מאומה מתצוגת הבלהות של אנסטיס.
    באמת, באמת שאני עוצר לפחות שניים מהכדורים האלה...

7. סמואל אטו Member

אתה לא טועה, אתה פשוט מתרכז רק בשוער.
    יכול להיות שעם משחק יותר טוב של ב"ש בהגנה השוער היה נחשף לפחות סיטואציות כאלו.

LFC-Gerrard1 אוהב/ת את זה.
  8. גלץ Member

חברים זה בדיוק הסיבה שאומרים שהעבודה של שוער היא כפוית טובה. כמה אפשר לקבל כדורים למסגרת ולעצור. אם שוער ביום חלש לפחות שיהיו לידו סוסים שרצים ומתנפלים על המתקיפים (וברור שהשוער לא נקי כאן אבל אי אפשר להתלונן על שחקן אחד כשארבעה שחקנים אחריו לא מכפים עליו כמו שצריך).

de Middenweg אוהב/ת את זה.
  9. hbs7 Member

בכר ברכש שלו הוא זה שבחר להמשיך להסתמך על קשר מוגבל ולא טוב כמו אייבינדר, על חלוץ רע כמו שהר ולהמשיך להיות תלוי לחלוטין בשחקן שנושק ל34 כשהמחליף שלו הוא זריהן.
    לא ברור מה עבר עליו הקיץ, לא שיפר במילימטר את הקבוצה הלא טובה שהייתה פה בעונה הקודמת.

de Middenweg ו-EuropeGuy אוהבים את זה.
  10. Telkiyski Member

אין לי בעיה עם הרכש של ב"ש בגזרת הישראלים, הביאו את מה שיש ומה שאפשרי מבחינתם (רק מה אתה עולה עם חן עזרא במשחק כזה)?

הבעיה היא כמובן בזרים.
    מה אתה מביא את סטו הזה בכלל?
    ההימור על השוער הריח לא טוב כבר ביום שחתם. אם הוא שוער כזה טוב, למה הוא היה שוער שני של אאק עונה שלמה?

איפה חלוץ זר תותח?

וזהו בערך האמת.

11. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

מספיק להזכיר את מכבי תל אביב בכל הודעה, זה כבר על אוטומט אצלך.
    עובדתית, לקחנו 3 אליפויות, כשאת השתיים האחרונות חגגנו במשחק מול היריבה הישירה הרבה לפני סוף העונה.
    עובדתית, בשנתיים האחרונות גם עשינו שלב בתים של ליגה אירופאית ובמרחק של שער משלב הבתים של ליגת האלופות עם תוצאות נפלאות מול קבוצות כמו אולמפיאקוס, אינטר, סאות'המפטון, לודוגורץ' ואחרות.
    בשלוש השנים האחרונות הייתה כאן שושלת, הייתה כאן קבוצה שהייתה איכותית בפער מכל יתר הקבוצות, ולכן זה לא מפתיע אותי שבכל האתרים היו לא רק מבקרים את ההפסד אלא גם מקדישים אין ספור כתבות להתנגח בנו, להזכיר לנו מפלות מהעבר ופשוט מנסים לסחוט מהמצב כמה שיותר דברי ביקורת עלינו.
    זה לא היה קורה אם היינו קבוצה נחמדה, איזה הפועל חיפה או בני יהודה, אבל כשזאת קבוצה שהרבה כבר מחכים לה בפינה לאור ההצלחה שלה אז כולם מנצלים את התבוסה כדי להתנגח בנו.

12. סיונרה Member

לא יודע על מה אתם מדברים לגביי צדק, הוא היה גרוע באותה מידה בעונה שעברהבאירופה.

Sent from my SM-J710F using Tapatalk

גלץ, EuropeGuy ו-DRORIKO אוהבים את זה.
  13. EO11 בפה אליל היכל התהילה

אם כבר שנה שעברה, אני חושב שהמשחק של ב"ש בבולגריה היה לא פחות גרוע מאתמול. ההבדל? השוער והמזל.

עידן444, גלץ, EuropeGuy ומשתמש נוסף אוהבים את זה.
  14. alexshw Member

וגם בעונה שעברה צדק היה כבר חלש במשחקים שהספיק לשחק. ככה שחזרתו מהשעיה זו לא איזה בשורה חדשה.

15. DRORIKO Member

אמת. לא הבנתי את כל אלה שדיברו על ההרחקה שלו בתור "מכה קשה לבאר שבע", טהאא ואלחמיד לא פחות טובים, או יותר נכון לא יותר גרועים. הפציעה של ויטור לעומת זאת זה כבר סיפור אחר....

גלץ אוהב/ת את זה.
מצב נושא:
הנושא נעול.