דיון התקשורת הרשמי לעונת 10/11

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Number 8, ‏9/7/10.

1. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

עדיין לא פורסם המועד, מקווה שהמשחקים (גם בקריית אליעזר וגם בבלומפילד) ישוחקו במקביל, ההיגיון אומר שזה מה שיהיה.

נערך לאחרונה ב: ‏7/5/11
  2. Igi Member

אז יאללה שיודיעו כבר, זה מידע קריטי..

3. danielone Member

טוב בסדר, יודיעו. מה אתה לחוץ?

4. Igi Member

אם אני מגיב ככה, כנראה שיש סיבה לא?!?

חשוב מבחינת הזמנת הכרטיסים כי אם זה בשבת אין סיכוי שאוכל להגיע וחבל סתם להזמין.

נערך לאחרונה ב: ‏8/5/11
  5. danielone Member

טוב בסדר לא ידעתי,
    לא מבין, את ההחלטה לשדר את ק"ש חיפה, למרות! שזה כנראה יהיה משחק האליפות, אני חושב שהדרבי עדיף, מכמה סיבות,

6. WellNeverDie Member

סיבות כמו?
    לא חסרים אוהדי חיפה שלא יזכו להיות בקריית אליעזר ויוכלו לראות את המשחק בערוץ 1. משחק אליפות זה משחק אליפות, אין סיבה שלא יהיה משחק מרכזי. אוהדי התל-אביביות יסתדרו גם בלי המשחק המרכזי, אני מקווה שהם יסתדרו.

7. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

danielone - משחק אליפות תמיד יבוא לפני כל משחק, לא משנה כמה גדול יהיה. החלטה נכונה ואמיצה של הערוץ הראשון.

8. danielone Member

בית"ר ירושלים נגד הפועל אשקלון שבת 17:00 ספורט 2.
    הפועל ר"ג נגד בני סכנין שבת 17:00
    הפועל פ"ת נגד מ,ס אשדוד שבת 17:00
    מכבי נתניה נגד בני יהודה ת"א שבת 19:30 ספורט 1.
    הפועל ת"א נגד מכבי ת"א שבת 19:30 ספורט 2.
    המשחק המרכזי מכבי חיפה נגד הפועל ק"ש שני 20:45 ערוץ 11.
    תוקן נווה.

9. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

^ המשחק של בית"ר ואשקלון מתחיל ב5 יחד עם שני משחקי הפלייאוף התחתון הנוספים. שוב, החלטה טיפשית לשדר דווקא את המשחק של בית"ר, באמת שבשלבים כאלה גם לאוהדי בית"ר לא אכפת אם ישדרו אותם או לא ולכן המשחק של אשדוד-פ"ת צריך להיות משודר, משחק של 2 קבוצות שעדיין במאבק הירידה!

לגבי המשחק המרכזי - החלטה אמיצה? מה אמיץ בה בדיוק? זה משחק אליפות!

המשחק ביום שני בגלל שבמוצ"ש יש שידור של האירווזיון וזו גם הסיבה שלמרות ההבטחה של ההתאחדות לקיים את שני המחזורים האחרונים בשעה אחידה, זה לא יקרה.

בטוקבקים כרגיל משתלחים בלוזון אבל אני דווקא מגבה את ההחלטה. אם היה סיכוי להפועל לעלות למקום ראשון, המשחקים היו חייבים להיות באותה שעה. במצב הנוכחי המיקום של מכבי חיפה לא תלוי בהפועל תל אביב ולכן בסדר שמקיימים את המשחקים לא במקביל. ה"באסה" היחידה מצד אוהדי חיפה יכולה להיות אם הפועל ת"א תפסיד בדרבי, מה שיבטיח להם את האליפות עוד לפני המשחק בשני.

10. Igi Member

זה לא משחק אליפות, זה משחק שיכול להיות משחק אליפות... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

11. Don Joan Roman Member

אני מסכים איתך, במיוחד כשבית"ר משחקת משחק בית, לדעתי המשחק המשודר היה צריך להיות זה שבין אשדוד לפ"ת, מה שכן אם לא ישדרו את סכנין-בית"ר אפשר לשרוף את הערוצים האלה כי זה אכבר משחק.

12. Number 8 Member

אמנם הדרבי הוא המשחק הכי מעניין מבחינת הכל, אבל אין מה לעשות, המשחק של מכבי חיפה יכול להיות משחק אליפות וביחד עם זה גם האירוויזיון משודר, אז צריך לקבל את זה.
    דווקא יש בזה גם לא מעט יתרונות. אם הפועל תנצח בדרבי אז הפער יירד לנקודה ומכבי חיפה תגיע למשחק ביום שני כשהיא חייב לנצח, אחרת הפועל תתקרב אליה עד לנקודה כשיישאר מחזור אחד לסיום, ואם הפועל לא תנצח אז המשחק של מכבי חיפה יהיה משחק על האליפות שאפילו תיקו יספיק לה. כך או כך, יש מתח ועניין רב.

13. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

14. שגיא Guest

האיש גאון. אין דברים כאלה.

15. הרצליה Member

אני מחזיק בדיעה הזאת כבר די הרבה זמן אבל השידור של המשחק הראשון אתמול גרם לי גם להגיב על זה.
    אלון מזרחי הוא הפרשן הטוב ביותר בארץ,נקודה.
    מאוד מעצבן אותי לראות שאת איציק זוהר שלידו אפילו דני נוימן נשמע כמו גאון כדורגל דוחפים בכל חור ולאלון מזרחי נותנים רק משחקי ליגה לאומית, הגיע הזמן שיחליפו בינהם כבר(לא שאני רוצה לשמוע את זוהר בליגה הלאומית, שיעיפו אותו לגמרי.)

והנה תוך כדי התגובה שלי רון קופמן קורא לאיחוד בשרון, שיתעסק בקבוצה המפורקת שלו מרמת גן קודם שלא ידחוף את האף שלו איפה שלא צריך.