לפי מה שהבנתי, בשביל לצפות ב3D, מספיק ממיר HD, אבל חובה טלוויזיה מיוחדת של 3D, שכמו שכתבתי כמעט ולא נמכרת בארץ כרגע.
כתבתי שלמרות שיש לי טלוויזית HD אני רואה את הערוץ ואמרתי שאין לי את המשקפיים, למרות שגם אם יהיו לי אני מאמין שלא אצליח לראות. אז כן, אני יודע שצריך את הטלוויזיה המיוחדת אבל עדיין השארתי לעצמי צ'אנס לראות את זה גם בלי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx
טלוויזיות תלת מימד כן נמכרות בארץ רק שהמחירים שלהם הם עדיין מאוד גבוהים. יש דגם מסוים בפיליפס של 7 אלף ש"ח שצריך להוסיף עוד כמעט 1000 שקל ואתה מקבל ערכה מיוחד לתלת מימד. את כל זה אני אומר בתור אחד שעובד ברשת חשמל,ופרסומות אני לא יעשה,רק יכול להגיד שתחכו עוד קצת והתלת מימד ירדו במחירים שלהם. ומי שרוצה משהו איכותי יכול לקנות LED
דיברתם פה בקשר לבובה של לילה, ולא יצא לי לכתוב, למען האמת צפיתי בתוכנית בשידור חוזר, והתוכנית מצחיקה פחות או יותר לא גרמה לי הרבה לצחוק אבל סבבה, אבל קטע אחד קרא אותי מצחוק, הקטע שהם מדברים אם דני דבורין, ושוקו עושה לו תודה דני, אז דני עושה לו ערב טוב, שוקו וכעת נעבור ושבועעעעעעעע טווווווווובבב. :aaarofl: זה היה חזק, בתור מי שהיה שומע בעבר שירים ושערים, באמת דני דבורין אומר את זה, באמת שזה הצחיק אותי יותר מכל האבי לוזון ושליימה ואוחנה, רק שיוסיפו עוד קצת עם דני דבורין, חשבתי על זה קצת ויש המון דברים שהם משפטים אופייניים לדני. " וכמו שאנחנו אומרים תמיד זה לא נגמר עד שזה לא נגמר" או שהוא כל הזמן אומר דברים שהיו לפני 50 ו60 שנה אתם יודעים, בקיצור שהימצאו משהו, באמת שזה חזק.
בספורט 2 ישדרו את שני משחקי הפלייאוף העליון בשבת, אבל במקום לנסות לפנות מקום או לפחות פריצות למשחקה של בית"ר (או לכל משחק אחר בפלייאוף התחתון) ישדרו את השעמומון בקריית אליעזר, הפועל חיפה מול הפועל באר שבע.
מה?! איזו החלטה מטומטמת. זה המשחק האחרון, מבין כל משחקי המחזור, ששווה שידור. 17:55 מכבי תל אביב-עירוני קריית שמונה, עם פריצות לאליפות אירופה בג'ודו. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx
בחרו את הגול של המדינה <a></a><a></a><a></a>http://www.mynet.co.il/articles/0,7340,L-4056058,00.html<a></a><a></a><a></a> חסרה שם ברשימה הבומבה של ביצ'ניץ' לרשת של אוברוב ב - 1997. ומה הם שמים את השער של זהבי בטדי? חשבתי זה השער שלו מליון. איפה הגולים של יוס'קה מול מכבי ת"א, מול אשדוד, מול הפועל פ"ת? הצבעתי כמובן לרובן.
העיקר הם שמו את הגול של זהבי וברור שהוא גם יזכה בגלל שזה הכי רלוונטי...כל פעם שאני רואה אותו אני מקבל חררה על הגול שקבע סופית את העונה הכי לא ספורטיבית בתולדות הכדורגל הישראלי(יחד עם העונה הנוכחית ובתקווה שלא תכלול את העונה הבאה). וחבל שאין את הגול של בניון מול הצהובים, הרבה יותר יפה מחלק שם: <a></a>http://www.youtube.com/watch?v=r4SZJjXf0ho<a></a> בכל מקרה, אחרי התלבטות בין עטר לעטר, בחרתי באלירן.
חסרים כ"כ הרבה גולים שאי אפשר בכלל לספור אבל הבחירה שלי היא כמובן במלך הבלתי מעורער של הכדורגל הישראלי: אליהו אוחנה.
בשבוע הבא כל המשחקים יערכו ביום שבת, לוח השידורים יום שבת 30/4/11, מכבי נתניה נגד הפועל ק"ש 16:50 שידור ספורט 2. בית"ר ירושלים נגד הפועל פ"ת 17:20 שידור ספורט 1 בני יהודה נגד מכבי ת"א 19:15 שידור ספורט 2. והמשחק המרכזי מכבי חיפה נגד הפועל ת"א 21:00 שידור ישיר ערוץ1. שאר המשחקים הפועל חיפה נגד מכבי פ"ת 17:20 הפועל ב"ש - הפועל עכו, בני סכנין - מ.ס. אשדוד, בנ סכנין - מ.ס. אשדוד 19:00.
כל המשחקים ביום שבת כי יום ראשון ושני זה יום השואה. אותו דבר יהיה גם שבוע אחר כך בגלל שיש את יום הזיכרון לחללי צה"ל ויום העצמאות.