זה היה שלמה שרף ותאמין לי שלא זה מה שגרם להתלהטות היצרים אלא נבלת האדם המסוממת עם המשרוקית ונבלת האדם שקוראת לעצמו "שחקן כדורגל" בן סהר שחנק אוהד וסימן עם אצבע משולשת.
אני ראיתי בכל התקצירים דווקא את דסה, רוני לוי, אמסלם, קורנפיין ושאר הבבונים שלכם קופצים על אלי חכמון ולא נותנים לו לצאת מהמגרש עם איומים פיזיים. אבל כמובן שאין מה להסתמך על וידאויים, כי כנאמר על ידי חכם עומר, וידאויים משקרים!
כמובן שהכוונה לשלמה,אין לי מושג למה כתבתי ברקוביץ' למרות שלשניהם יש אותו פה רק ששלמה תרח מזדקן ואייל נובוריש משועמם. אין לי העדפה מיוחדת בין שתי הקבוצות,לדעתי בית"ר קופחה,צדק גוטמן שאמר שטעויות שיפוט הן חלק ממשחק כדורגל.הכעס של ראשי ואוהדי בית"ר מובן אך אין הצדקה להתנפלות האינסטנטיבית על השופט.
תקנו אותי אם אני טועה, אבל היום (גמר גביע המלך הספרדי) זו הפעם הראשונה שצ'רלטון שולחת שדרים למשחק עצמו? אם כך, סוף סוף, שאפו להם. ועוד שאפו לספורט 5, שלא מסתפקים בשידור 3D חיצוני, כבר אתמול המשחק בין הפועל ת"א לבית"ר שודר ב3D. ואני נותן מחמאה, וספורט 1 גומלים בדיליי בין השדרים לתמונה בשידור הHD. את השטויות האלה תשאירו לערוץ 1, בטח ובטח לא במשחק כזה.
על מה שאפו,? הם מכרו את המשחק לערוץ 9 הרוסי, על מה שאפו.? לכמה אנשים בדיוק יש את הטלוויזיה הזאת? ואת הממיר הזה? ואת הערוץ הזה? (שעולה 50 שקלים נוספים,) כתבתה את זה ברצינות או בציניות?.
איזה ממיר? יש לי הוט ממיר רגיל ויש לי את הערוץ הזה. ואני חושב שהם מכרו כי אסור להם לשדר את הגמר בערוץ סגור. השאפו היה על זה שהם סוף סוף שלחו שדר למשחק, הם לא עושים את זה אף פעם. זה כמובן לא שאפו, זה היה דיי ציני. אני מעביר לערוץ 9 ואיזה איכות אלוהים שישמור..אבל בנתיים אין שם דיליי ואני לא מאמין שאני רואה את זה ולא את הHD.
למה אתה מערבב.? השורה הראשונה שכתבתי היה על השורה הראשונה שלך והשניה לשניה, הם מכרו את זה לערוץ 9 שזה ערוץ פתוח נכון, אבל אני הייתי מעדיך שישאירו את זה אצלם. בנוגע לרגולציה, שנה שעברה הם שידרו את הגמר של הליגה האירופית ואם אני לא טועה גם של הליגה הספרדית. אני לא זוכר. בנוגע ל3D צריך טלוויזיה מיוחדת שעולה בין 15,000 ל20,000. בנוסף ממיר HD, בנוסף את ערוצי הפרימיום, ובנוסף 50 שקלים ל3D מלבד המחיר על הלייב.
חחח..פעם ראשונה שאני שומע שיש באמת ערוץ 3D... מדהים איך התפתחנו. מעניין איך זה באמת לראות משחק כדורגל בטכנולוגייה כזאת.
למה אני מערבב? כי כתבת את זה לא ברור ולא הבנתי את זה נכון. קורה. אני לא יודע מה היה בדיוק. ברור שהגמר הזה יותר מעניין מגמר בשנה שעברה, ואולי ערוץ 9 הציע להם כסף (אם הם לא היו חייבים למכור) והם ידעו שאת המשחק הזה הם לא יוכלו למכור לערוצים אחרים, אז אמרו יאללה נלך על זה. לגבי ה3D-זה לא משנה את זה שאין קהל, בHD לקח להם זמן מרגע שהתחילו לשדר עד שהביאו ניידת שידור ועד שהיה שידור מקור HD ראשון. פה ישר משדרים ב3D וזה לא פשוט בכלל. אגב, לי יש את הערוץ הזה, עם טלוויזיית 1080P וממיר HD רגיל. אבל אין לי משקפיים וכנראה שגם אם אשים לא אראה את זה כמו שצריך. אני כבר כתבתי באשכול שאני לא חושב שהם צריכים להשקיע יותר מדיי ב3D הזה, אבל אם הם עושים את זה, למה לא? גם HD בהתחלה לא היה להרבה ועוד שנה תראה יותר ויותר בתים עם 3D כי המחירים ירדו. אוי השידור הזה פשוט בדיחה כל כך הורס את האווירה של המשחק http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/let_it_all_out.Xxx אבלל קלינגר :aaarse:
הקטע בשידור שהשדר בעברית הודיע שעכשיו נשמע עדכון ברוסית ועבר לשדר ברוסית שדיבר 20-30 שניות הזכיר לי את הערוץ הראשון בימים שהוא התחיל לשדר בקביעות משחקים מהליגה הבכירה בארץ לפני כ-20 שנה. גם אז היו עוברים במהלך השידור לעדכון בערבית...
עכשיו אתה מדבר לעניין, תראה לדעתי הם צריכים קודם לתת לשוק הזה לפרוץ, ואז להיכנס עליו הם הקדימו את המאוחר, ההוצאות על ערוץ כזה הם אסטרונומים, לכן הייתי מעדיף כמו שהתווכחנו על זה בעמודים הקודמים, שעדיף להשקיע בשידורים אבל כבר דשנו בעניין.