דיון התקשורת הרשמי לעונת 10/11

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Number 8, ‏9/7/10.

1. riquelme1 Member

+1

באמת מביך, יש לעביר ביקורת, אבל יש גם דרך ויש צורה, בטח שאתה בטלוויזיה, אני לא יודע מה איתכם אני פשוט ישבתי והתביישתי, וגם שגיא כהן פשוט היה מובך מימנו, הבן אדם מדובר בשכונתיות, מאינטרסים, בצורה ברוטלית, גם עם הוא צודק בדברים שאומר(ברובם הוא לא צודק), הוא מדבר בצורה כל כך מחליאה.

בסיום המהדורה האתחדות הגיבה לו וכל כך שמחתי.

ערוץ הספורט חיביים להוריד אותו מהסך שלהם.

2. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

גם אני לא התלהבתי יותר מדיי מהתכנית האחרונה של 'בובה של לילה', הרבה מדיי בלאגן, עריכה חובבנית (רואים את שוקו מסמן לאסי לעלות על השולחן ואז הוא חוזר לדמות ואומר לו 'לא לא לא', מה הבעיה לצלם מישהו אחר בזמן הזה?) וגם לדעתי לא טוב שיש 2 חרצופים בפאנל, זה מצריך הרבה עריכה, וזה ממש בולט לעין. שליימה עדיף בהרבה על אבי לוזון וחרצוף של אוחנה מיותר.. החיקוי של אפי היה לא משהו.

מצד שני, שוקו אמר בסיום "אם תהיתם למה הכדורגל שלנו תקוע במדבר 40 שנה אז אני מקווה שסיפקנו לכם חלק מהתשובות" אז כנראה זה בכוונה נעשה בצורה כזו, כדי "להעביר את המסר".

אגב, שאפו לפרוספר אזגי ששיתף איתם פעולה. הוידאו פאפרצי איתו היה מצחיק.

3. guyholl Member

מה הוא אמר בדיוק?

4. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

המשחק של אשקלון ובית"ר ישודר בבלעדיות בסלולר ובאייפון, וכנראה יעשה את דרכו גם לאינטרנט.

ביום ראשון הקרוב לואיס פרננדז מתארח ב'בובה של לילה'.

5. ARSI Member

תהיה לו בובה או שהוא יגיע בעצמו עם המגן השמאלי שיתרגם לו את השאלות והדאחקות?

6. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

יגיע בעצמו ומאמין שיתרגמו לו באוזן את השאלות.

7. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

"בעל בית" ברבים, מפי שייע פיינגבוים: "בעל בתים"

8. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

המון המון אנשים אומרים בעל בתים במקום בעלי בית...

9. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

כמו עורך דינים במקום עורכי דין, מכיר.

10. danielone Member

דיבורים דיבורים... מי שזוכר לפני כמה שבועות דיברנו על זה, אבל עכשיו זה כבר רציני, בעוד קצת יותר מ10 ימים יעלה לאוויר ערוץ ספורט 5 3D, אני יודע שלרובכם זה נשמע מוזר ולא מובן, למה ערוץ הספורט משקיעים כל כך הרבה כסף בטכנולוגיה לקהל מצומצם מאוד? לי אין תשובה לשאלה הזאת, אני לא יודע כמה מנויים יהיה לזה עוד שנה למשל, אבל אני מעריך שבהחלט לא הרבה, מה שאני כן יכול להגיד לכם זה שלאחר חודש שהערוץ יהיה פתוח בחינם, הוא צפוי לעלות 50 שקל בחודש ככה שבאמת אני לא מבין כמה אנשים ישקיעו בקניית הטלוויזיה המיוחדת הזאת שעולה הרבה מאוד, ובממיר המיוחד בשביל לצפות בכמה משחקים מליגת האלופות או מהליגה הספרדית, נגיד ואייתם אומרים לי לערוץ הספורט יש מספר גדול של ליגות באירופה, מספר ענק של שידורים, וכאילו אין לו לאין להתקדם כי הלוח שלו מפוצץ בשידורים אז סבבה, אבל ערוץ כזה שבקושי יש לו שידורים, במקום להשקיע בזכויות שידור חדשים, זה מה שהוא עושה? לדעתי השוק הזה של התלת ממד יפרוץ לקראת מונדיאל 2014, אבל ימים יגידו מה המשמעות של המהלך המוקדם מדי הזה.

11. Yaniv "Rey de Copas hay uno solo"

מעט מאוד מנוים לדעתי, נכון לעכשיו (ואני מאמין לעוד הרבה זמן) ממיר ה3D אינו זמין לא ללקוחות הוט וגם לא ללקוחות יס.
    אגב, המחיר "הזול" ביותר שמצאתי לטלוויזיה 3D היא במחיר של 12,000 ש"ח הטלווזיה היא של חברת סמסונג.

12. danielone Member

כמו שכתבתי, לדעתי המוקדם ביותר שהטכנולוגיה הזאת תפרוץ יהיה לקראת מונדיאל 2014, אני בטוח שזה יעלה לערוץ הספורט הרבה מאוד כסף, אני לא יודע כמה פריירים יש שמוכנים לשלם בנוסף לערוצי התשלום שלהם תשלום נוסף ל3D, מעטים מאוד מיש יסכימו לשלם עוד 50 שקל, וכמו שאמרתה מחיר הטלוויזיות האלה הוא בין 10,000 ל15,000, מה כל כך בוער להם לעלות אותו כל כך מהר? בשביל הקלאסיקו?

13. alexshw Member

בואללה לא למדו לקח מהעונה שעברה וכבר ממהרים להמליך. האם המשחק בעכו היה משחק האליפות של חיפה? "משחק העונה שגמר אותי" ביחס להפועל ת"א.
    מה כאן לא ברור, יש קיזוז(ועוד לפניו שני משחקים קשים למכבי חיפה, כולל במגרש בו הקבוצה נוהגת להפסיד בשנים האחרונות). המצב בטבלה דומה מאוד לתקופה המקבילה בעונה שעברה.
    למה אי אפשר להתאפק?

נערך לאחרונה ב: ‏4/4/11
  14. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

איפה ראיתם שיש ערוץ ספורט5 3D? לינק?

15. Yaniv "Rey de Copas hay uno solo"