דיון התקשורת הרשמי לעונת 10/11

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Number 8, ‏9/7/10.

1. Number 8 Member

שי, קודם כל תקרא את הכל, אחר כך תגיב.
    לא ידעתי שבני יהודה משחקת שני משחקים תוך יומיים... בכל מקרה, גם אתה וגם נווה התבלבלתם וגם בילבלתם אותי ואת כולם.
    במחזור הבא מכבי ת"א נגד מכבי נתניה ולא נגד בני יהודה, וזה מה שגרם לכל הבילבול, תקרא גם כמה הודעות לפני כן.

נערך לאחרונה ב: ‏11/3/11
  2. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

ואם תקרא אתה הודעות לפני כן תראה שספארו תיקן אותי עוד אתמול בערב וההודעה נערכה מעט זמן אחרי שפורסמה.. לא יודע איך הוא העתיק הדביק עם הטעות.. לא משנה, עכשיו הכל מובן ואני מקווה ש"כולם" סולחים לי על הבלבול.

3. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

פעם ראשונה ולצערי לא אחרונה העונה שאני שומע את השידור הבזיוני של רדיו תל אביב. לא מצליחים לתקשר, לא מבינים מה קורה, והשיא נשבר ששמעו עכשיו שמתקשרים אלייהם מהסקייפ.

הא והאות של הגול מגעיל, בקוש שומעים, אבל לפחות הורידו את החסות המעצבנת הזאת.

4. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

מישהו מכיר איך קוראים לשיר/מנגינה של פרסומת ערוץ הספורט לחודש מרץ?

5. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://www.uefa.com/MultimediaFiles/Photo/uefaorg/Supporters/01/60/70/09/1607009_w2.Xxx

האם זה שי גולומב במרכז?

6. Yaniv "Rey de Copas hay uno solo"

7. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

הקטע של שגיב פרידמן עם שגריר אנגליה באולפן ליגת האלופות פשוט היה קטע גאוני http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

8. danielone Member

כתבה שפורסמה היום בגלובס. ואני חייב לפרסם אותה פה, טאלנטים, תוכניות אולפן מושקעות, יותר ויותר תכני HD. רמונט כללי. ניעור אבק. מה שתחרות עם הערוץ החדש והמצ'וקמק מבית ONE גרמה לערוץ הספורט ■ וצ'רלטון? הם עדיין תקועים 5 שנים אחורה, סופרים את הימים לקראת ההתנתקות ההמונית בקיץ כתב טל וולק
    אין דבר שיותר קשה לי מלפרגן לערוץ ספורט ישראלי בטלוויזיה. עם השנים זה הפך קשה יותר אפילו מלפרגן לספורטאי ישראלי או לנבחרת הלאומית. לא משנה אם זה עניין של אופי, או אם זה נובע מיחסי העבודה מול הגופים האלו - שנוטים לאכול לך את הראש בצורה לא סבירה אם כתבת לטובת המתחרה, או נגדם, וכו' וכו'.
    אבל לצערי הרב אני נאלץ למצוא את עצמי בשבועות האחרונים יושב יותר ויותר מול ערוץ הספורט - ונהנה מרגעים טלוויזיוניים.
    מי שצופה בערוצי הספורט הישראלים על שלל גווניהם בחודשיים האחרונים לא יכול שלא לשים לב למה שעובר ערוץ הספורט: גיוס טאלנטים כמו ג'ובאני רוסו, שמעון גרשון ואפילו גילי מוסינזון; רמונט משמעותי בעיקר בדסק הכדורסל ובספורט האולימפי; תוכניות המגזין שעברו מתיחת פנים; התווספות התוכנית "מתמסרים" (קופמן); טיפול עמוק בכדורגל הישראלי דרך התוכניות "ליגה משלנו", "שער השבת" ו"קבלת שבת" - למרות שהערוץ לא מחזיק בזכויות של הליגה; ואפילו רכישת תכנים כמו הליגה לנוער בכדורגל או הליגה הצרפתית.
    תוסיפו לזה גם את מהפכת ה-HD שעובר הערוץ. רוב תוכניות האולפן, כולל חדשות הספורט, משודרות גם בספורט5 HD; הערוץ שומר כאסטרטגיה על כל תכני ה-HD מהזכויות שהוא מוכר לגורם שלישי (מכבי ת"א לערוץ 10 או משחקי ליגת אלופות לערוץ 10) או מצליח לשים יד על זכויות HD שלערוצי הברודקאסט אין פלטפורמה לשדר אותן (נבחרת ישראל בכדורגל). כל זה יצר ערוץ HD מלא בתוכן אמיתי וחי שמעורר מחשבה שנייה לגבי אלו שעדיין שוקלים את הכדאיות הכלכלית. ואם זה לא מספיק, לאחרונה החלו גם בדיקות וניסויים של הערוץ לשילוב תכני תלת-ממד.
    אה, דבר אחרון: היכולת לחשוב מחוץ לקופסה. התוכנית "בובה של לילה", ראיתם? למען האמת הייתי סקפטי מאוד עם ההעלאה של התוכנית הזו, גרסה של חרצופים ספורטיבית. אבל שוב, לדאבוני הרב, מצאתי את עצמי רואה את התוכנית, מקליט וצופה בה שוב. ומי שלא ראה, פשוט חייב את זה לעצמו.
    עד כאן שלב המחמאות שעלה לי בדם ובצמרמורות קרות.
    בערוץ הספורט לא יודו כמובן שהסיבה העיקרית היא התחרות מצד ערוץ הטלוויזיה החדש של ONE, ויעדיפו לשייך את העניין למעבר לאולפנים החדשים בהרצליה, שאפשרו התארגנות לוגיסטית נוחה יותר. אבל בואו ניתן את הקרדיט בכל זאת לעליית המתחרים שהביאו לניעור האבק. היה אפשר לכתוב לאורך שנים על זליגת תכנים וכו' וכו', אבל בסופו של דבר מתברר שכל מה שהיה חסר כאן היא תחרות טובה ואלטרנטיבות. הפראבדה על זליגת התכנים לערוצים בתשלום נעלמה פתאום כלא היתה לאור שטף התוכניות החדשות שמצאו באופן טבעי, הפלא ופלא, את מקומן דווקא בערוצי הבסיס.
    במועצת הכבלים והלוויין צודקים כשלוקחים לעצמם חלק מהקרדיט להתעוררות בערוץ הספורט. ערוץ הספורט יצא למלחמת חורמה ציבורית על העלאת הערוץ החדש של ONE, והצליח לגרום למועצת הכבלים חשש אמיתי מההשלכות של העלאת ערוץ חדש שעשוי לבוא לידי ביטוי בהעלאת מחירי התכנים, או לרדידות תוכן של הערוץ החדש לאור הקשר שלו לאתר הגליצ'ים. אבל בסופו של דבר התברר שבשוק תקשורת הספורט הישראלי אפוף האינטרסים, כל מה שהיה צריך הוא ערוץ חינמי מצ'וקמק (ו-ONE הוא בהחלט ערוץ מצ'וקמק).
    על רקע הרנסנס שעובר ערוץ הספורט שמתבטא דווקא באמצעות יותר ויותר תוכניות אולפן והפקות שלא קשורות לשידור משחקים, אי אפשר שלא להסתכל על הצלע השלישית - חברת צ'רלטון. צ'רלטון יכולים להסתכל לאחור ולגלות שהם נמצאים בדיוק באותה נקודה שהיו בה לפני 5 שנים. ערוץ שמשדר משחקים בשידור חי, וניזון מליגה אנגלית וזן נכחד של חובבי משחקים שוליים מהליגה ישראלית.
    הבעיה העיקרית של צ'רלטון היא חוסר היכולת להפנים את השינויים הטכנולוגיים שעבר צופה הספורט בשנים האחרונות. בעיקר הצופה הישראלי שצריך לבחור על מה לשים את הכסף מבין שלל ערוצי הספורט בישראל. העובדה שרוב השידורים של צ'רלטון הם שידורים חו"ליים, ולאור הפריצות שקיימת בעידן הסטרימינג באינטרנט - יותר ויותר אנשים מוצאים את עצמם חיים יפה מאוד עם שידורי סטרימינג אינטרנטיים של משחקים.
    כך שדווקא העובדה שצ'רלטון נהנתה לאורך השנים מחוסר רגולציה כמעט מוחלט, הביאה אותה לזנוח לחלוטין את הרעיון (אם היה להם כזה) של תוכניות אקסטרה או הפקות אולפן. ובהיעדר תכנים נוספים אטרקטיביים, צ'רלטון יכולים כבר עכשיו לחשב לאחור את החודשים שנותרו עד לסוף עונת הכדורגל, חודשיים וחצי מהיום, אז ייקחו להם חלק נכבד מאוהדי הכדורגל פגרה לחודשיים-שלושה גם מצ'רלטון באמצעות שיחת טלפון קצרה עם נציג שירות.

9. zloof1 Member

היום בשעה 14:00 לפתוח ערוץ 11

הרבה כיף הרבה אוהדים!

10. danielone Member

רון קופמן אמר "נתניהו חלאה" - והושעה מערוץ הספורט לאור התבטאות זו ושורה של התבטאויות אחרות של המגיש באחרונה, הודיע ערוץ הספורט לקופמן כי לא יופיע היום בתוכנית "יציע העיתונות"

נערך לאחרונה ב: ‏17/3/11
  11. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

היום ביציע העיתונות לא תראו את רון קופמן. למה? הקוף הושעה מערוץ הספורט (ככל הנראה למשך 7 ימים) בגלל שכינה את נתניהו "חלאה" באחת מהתכניות האחרונות, וכמובן על עוד כמה התבטאויות לא מחמיאות שלא קשורות לספורט אלא בעיקר לפוליטיקה המקומית.

12. לא מצאתי כינוי Member

זה אכן פורסם בגלובס... http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000631099

כל פעם אותו דבר מצחיק, משעים אותו לתקופת זמן קצרה, הוא חוזר מתנצל בקטנה ואחר כך חוזר לסורו..., הם סתם מנסים להרגיע את הרוחות ואחרי זה נותנים לו לחזור להתנהגות שלו, הוא כל הרייטינג שלהם.

13. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

יציע העיתונות בלי קופמן זה כמו סיר בלי מכסה, בור בלי תחתית, גיטרה בלי מיתרים ומעל הכל,
    כמו העונה השלישית של האח הגדול ללא ליהיא. יהיה מוזר לצפות בתכנית.
    אם היו משעים אותו על כל מילת גנאי שזרק לעבר היושבים בממשלה, הוא לא היה חוזר לערוץ הספורט, מעניין איך יתנהל כשיחזור, ספק אם יתעדן.

14. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

עכשיו תדחוף לכל חור את הבהמה הזאת?
    "סה"כ לאו מסי הזכיר לי במשחק אתמול נורא את ליהיא גרינר, שניהם אנשים אופטימיים, מפיצי שמחה, צדיקים בני צדיקים וגאונים בתחומם".

15. alexshw Member

זוהי תוכנית בידור לכל דבר. אפילו תוכנית סאטירה.
    בשום אופן לא תוכנית ספורט וככה צריך להתייחס אליה.