דיון התקשורת הרשמי לעונת 10/11

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Number 8, Jul 9, 2010.

1. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

"שילך לחופש" זה מה שדני נוימן אמר לשופט אחרי שקנדה בקושי ליטף את שחקן ביתר....

אחד השידורים הכי לא אובייקטיביים שראיתי בחיים...אין דברים כאלה, כל מהלך קטן הוא קובע דברים בלי לראות הילוכים חוזרים ובחלק לא קטן מהמקרים הוא טועה(יותר נכון ברוב המקרים) פשוט פרשן מגעיל

Last edited: Mar 7, 2011
  2. riquelme1 Member

הוא שונא הפועל בדם, זה כל שידור ככה. אין לך מה להיות מופתע, חוץ מיזה שההבנה שלו בכדור מביכה והוא פשוט פרשן מביך.

3. Fanatic Member

דני נוימן :aaa8:

ועכשיו ברצינות, אי אפשר לשמוע אותו. עדיף לשים על מיוט.

4. alexshw Member

אני לא מבין אתם מחפשים אובייקטיביות מצידו במשחקים של בית"ר?
    זה לא רק עניין שהמשחק נגד הפועל.

5. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

אבל זה פשוט גועלי איך שהוא צעק ישר "שיצא לחופש!" על ההחלטה של שמואלביץ' לא לשרוק לפנדל, ואחרי ההילוך החוזר אתה שומע אותו בבטחון וכל הילוך חוזר שהיה פתאום אתה שומע בטון של הקול שלו "וואלה, אולי לא היה כזה פנדל, אבל אני יצא טמבל אם אני ישנה עכשיו ת'החלטה שלי". וגם כמו שאמרו כאן שהוא קובע על נבדלים ופאולים לפני ההילוכים החוזרים.

מזל שהוא לא צרח "יייייישששששששששש" בגול של יבואה זה היה השיא. בקיצור חבל שהועדה הזאת לא החליטה שהוא לא צריך לשדר, היו חוסכים לכולנו עוגמת נפש. שיעיפו כבר את היצור המטומטם הזה איך כולם שונאים אותו ורק בערוץ 11 מרוצים זה לא ייאמן.

6. alexshw Member

זה דווקא מאוד יאמן.
    לבנאדם קשרים ענפים גם ברחוב הירושלמי, גם ברוממה וגם בכנסת.
    ברור לחלוטין שרק בגלל זה הוא פרשן. וממתי לערוץ ממלכתי אכפת מצופים?

7. Don Joan Roman Member

טוב קודם כל מצטער על התגובה הקודמת שלי שנמחקה בצדק זה היה בלהט הרגע אז מי שנפגע אני מתנצל
    אבל את זה לפחות מותר לי לומר

דני נוימן אהבת חיי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/1luvu.Xxx

ומי שלא טוב לו שפשוט ישים על מיוט.

8. riquelme1 Member

שלמה שרף: מיזה ליברפול, מי? יש להם רק את ג'רארד, אפילו רסקין וקופמן כבר צוחקים עליו, אנשים שהקשר שלהם לכדורגל הוא מקרי בהחלט.

ועוד שצוחקים עליו בתוכנית החדשה עם הדמות שלו, אפילו בערוץ שהוא עובד כבר צוחקים עליו.

שלמה, תעשה טובה לעצמך, תשב בבית ותראה כדורגל, כל מילה שהוא פולט זה פשוט בדיחה.

9. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

מעניין אותי איך היית מגיב עם יוסי אבוקסיס ושייע פייגנבוים היו משדרים משחקים בליגת העל של הפועל, והיו הכי לא אובייקטיבים בעולם.
    עזוב את זה שהוא טמבל ברמות שלא ראיתי עדיין.

"זה לא עבירה, הוא יצא מהאיזור הטכני כשהמשחק לא שוחק"
    "ניסה להבקיע שער עצמי, לא להחזיר לשוער", אחרי שגונזאלס החזיר כדור להרוש שתפס ביד והיינו אמורים לקבל כדור בלתי ישיר.
    "זה נורא מחזק את הקבוצה כשיש עידוד מול יציעים ריקים", לפני המשחק.
    "היצעים מלאים במקצת"
    "השחקנים חייבים ללבוש סטופקס במיוחד בלילה כי הדשא יותר חלק"

כל זה במשחק אחד.
    מצחיק שאוהדים מפורסמים שלנו זה אנשים כמו עלי מוהר ואריק איינשטיין ואצלכם זה דני D נוימן.

10. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

11. לירן מנהל כללי מנהל כללי

ברור שהוא רשם את זה על דני נוימן כי הוא אוהד בית"ר... כל אחד במדינה יודע בתוך תוכו של דני נוימן הוא ליצן, חסר מושג ועושה לעצמו כל פעם בושות בשידור חי, גם אוהדי בית"ר.
    לא צריך להתייחס לכל דבר קטן.

ובטדי זה לא חדש האלימות מחוץ למגרש, זה גועל נפש, המשטרה חייבת לעשות עם זה משהו רציני יותר. ולפני שכל מיני בכיינים יקפצו, אותו כנ"ל בדיוק בבאר שבע, וכמובן במקומות נוספים. אבל אני חושב שבטדי ובבאר שבע זה הכי בולט.

Last edited: Mar 8, 2011
  12. JackSparrow Member

שחם, תעשה לי טובה אל תכניס לו מילים לפה, הוא לא אמר שהוא "ניסה להבקיע גול עצמי" הוא פשוט אמר שהוא לא ניסה למסור להרוש והוא אכן לא ניסה, אז מספיק לבכות.

וRIEQUEME או איך שלא קוראים לך... אתה צריך להבין מה זה הומור, אתה חושב שכשהוא "דיגמן" לבובה הוא לא ידע שיצחקו עליו? זה הכל בהומור והוא יודע את זה, שליימה "פומה" שרף הוא אכן מטומטם, אבל אף אחד לא צוחק עליו בערוץ הספורט

13. Muurad Member

הוא הציב רף שהוא עצמו יודע לא מציאותי לקבוצה של אברם (סגל שצריך לסיים מקום 5-6 - נו באמת) מתחילת השנה בתוכנית.. והוא יודע שאברם במקרה הורוד ביותר יהיה במקומות האלה בסוף השנה, ככה זה נותן לו לגיטימציה לרדת עליו במהלך כל השנה כי אין מצב שאברם יתקרב למקום החמישי בליגה.

ואם במקרה הוא מצליח, אז הוא יאמר "נו אז מה מיוחד במה שהוא עשה? זה סגל שצריך להגיע למקום חמישי בקלות, הוא לא עשה משהו מיוחד"

שליימה טוב בלנסות לצייר את התמונה כאילו הוא מדבר באובייקטיביות(כמו עם לוזון\פרננדז\פיני גרשון וכו').. מה שהוא לא לקח בחשבון שלצופים אין מנת משכל שמתקרבת ל 5.

אבל העובדה שהוא אידיוט גורמת לאנשים לצפות בו, כדי לרשום תגובות כמו שאני רושם עכשיו - אז כנראה שוהא יודע מה הוא עושה אחרי הכל http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

14. Don Joan Roman Member

קודם כל יש לי את זה עם ג'ימי ג'וק.
    ו2 הייתי שם על מיוט וכל פעם שהיו מראים את הפנים שלהם הייתי מחשיך את המסך.

אני לא מתווכח עם העובדה שאתם נאורים, זה ידוע לכל.

בנוגע לאלימות: גועל נפש, אלימות מילולית במגרש זה בסדר וזה מצויין אפילו, ברגע שזה מגיע לפגיעה ברכוש זה מיותר.

וחבל שיש פה סתימת פיות אחרת הייתי רושם לך עם מה אתם הרבה יותר מזוהים.

15. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

אמר לגמרי, והוא בהחלט ניסה להחזיר לו, ראו שזה לא ניסיון להרחיק כי הוא מסר חלש למרכז השער. אבל זה פחות מעניין.