לפי דעתי הפעם לא היו צריכים לעשות את זה... זה היה די ברור שהדרבי של לאציו - רומא יזכה... אבל, אנשים מזלזלים בליגה הגרמנית וזה חבל לי, יצא לי לרואת את המשחק האחרון של באיירן - דורטמונד והמון זמן לא ראיתי משחק כזה.
הקבוצה שלכם הייתה הראשונה שהתחילה עם התופעה הזאת, לפני כמה שנים, בגלל השומרי שבת כיביכול. ובקשר לגיא לוי, איזה ג'וב הוא יכול להרוס לעצמו, אימון הנוער של מכבי חיפה? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/hahaha.Xxx
תגידו, מה המשחק שנבחר כמשחק המרכזי? ההיגיון הבריא אומר שהדרבי החיפאי, אבל עם הבחירות המשונות אני לא אתפלא אם המשחק של מכבי מול קרית שמונה ייבחר.
עדיין לא פורסם אבל ישדרו את הדרבי. והדקה ה-91 זו נוסטלגיה מארץ הנוסטלגיות, פשוט תענוג לראות מה היה פעם ומתסכל לראות מה יש היום. ושחם אנחנו לא עשינו כלום, זה הטלויזיה.
מה?! לא, אני ממש מקווה שישדרו את מכבי - קריית שמונה בHD, עד שיש לי ממיר HD לא הספקתי לראות משחק של מכבי בHD. תכלס, את מי הדרבי החיפאי הזה מעניין בכלל? אתם תצפו בזה (לא אוהדי חיפה ולא אוהדי הפועל חיפה, שואל אוהדים של קבוצות אחרות)
האמת שאני אצפה בדרבי החיפאי בוודאות ואילו במשחקה של מכבי אם לא יהיה לי משהו חשוב יותר לעשות. למה? כי מכבי חיפה גם כשהיא אפורה יותר מעניינת, גם כי זה דרבי ובעיקר בשביל אחד: עידן ורד שמו. נ.ב בית וגן עולה באש, מעניין מאוד למה. נ.ב 2 חבל שיש פה דיקטטורה ושאי אפשר לציין לגנאי דברים שראויים לציוני גנאי. נ.ב 3 אולי זה דווקא יעשה טוב ביום שני, אשששששששששששששששש ב"טדי".
http://www.one.co.il/Article/175657.html חבל שדברים כאלה קורים ושפעם אחת אף אחד מהצדדים לא יכול לשבת בשקט וחייב לעשות מעשה ונדליזם מכוער כ"כ לפניי משחק בין בית"ר להפועל תל אביב ואני בטוח שגם תהיה פעולת תגמול(שעוד לפניי שהיא קורית גם היא ראויה לציון גנאי) ואני מקווה שזה לא יירד כ"כ מהר מסדר היום רק בגלל ש"הנאורים" עשו את המעשה. נ.ב לאור בקשת ההנהלה וכדי שמעשי הונדליזם של "הנאורים" שאף פעם לא טועים, לא עשו רע לאף אחד ושייכים כולם לעומתת "חיים שוים לכל אדם" לא ימחקו מעל גבי הפורום אנא לא לכתוב שום דבר נוסף כנגד "הנאורים" או לטובת "הנאורים" כתגובה כי כל אחת כזאת תימחק.
הנה התמונות מהאירוע, מעניין מי עשה את זה... http://beitar-jerusalem.net/slideShow_551 ומתוך ספורט 5: גורם בהפועל תל אביב אמר: "ברור לחלוטין שכל פעולה כזו ראויה לגינוי חריף ומיידי, אבל לא ראוי לקפוץ למסקנות ולהניח שמדובר באוהדים שלנו יומיים לפני המשחק". ----- כן זה לא אוהדי הפועל ת"א יותר הגיוני שאלו וודי ובאז שנות אור שאחראים על המעשה, רק במקרה יש עוד יומיים משחק בין שתי הקבוצות ובכל מקום אפשרי כתובות מילים שמקשרות את אוהדי הפועל למקרה, ואנחנו אלו ש"קופצים למסקנות", איזה ליצנים אטומים יש שם בחיי העיקר לא להודות באמת. גועל נפש מה שקרה ועוד יום-יומיים זה כבר ישכח, אני מניח(ובתוך תוכי גם מקווה) שתהיה "פעולת תגמול" ביום שני כי זה אירוע שגורם לחימום האווירה לקראת המשחק הממילא טעון, אולי זה גם יחלחל לשחקנים שצריעים לעלות למשחק עם אש בעיניים. הפועל זונה.
שידורי המחזור הקרוב שבת, 17:00: הפועל ת"א-בני סכנין, ספורט 1 שבת, 17:20: הפועל ר"ג-בית"ר ירושלים, ספורט 2 שבת, 19:30:מכבי ת"א-הפועל קרית שמונה, ספורט 2 שני, 20:45: מכבי חיפה-הפועל חיפה, ערוץ 11. שאר המשחקים : שבת 19:00 הפועל עכו - מכבי פתח תקווה 19:00 הפועל אשקלון - הפועל באר שבע 19:00 הפועל פתח תקווה - מ.ס. אשדוד יום ראשון 19:30 בני יהודה-מכבי נתניה
זה קרית שמונה מארחת את מכבי ולא להיפך, נאחל הצלחה לבחורים של בן שמעון, עלו והצליחו, וקרבו את הקץ על מוטי איווניר בתקווה למאמן כדורגל על הקווים בעונת 2011-12.