דיון התקשורת הרשמי לעונת 10/11

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Number 8, ‏9/7/10.

1. Don Joan Roman Member

יש פה בכלל התלבטות? ברור שהפועל נגד ב"ש.
    בית"ר נגד אשדוד נכון לעכשיו לא צריך להיות משודר אפילו בערוץ בתשלום בשידור משולב.

2. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

אמרתי שלדעתי זה ישתנה אם פתח תקווה תדרוס אותנו, ואומנם הם לא דרסו אבל עדיין נתנו תצוגת כדורגל טובה מאוד וזה כנראה מה שגרם לערוץ 11 לשדר אותם במשחק המרכזי מול חיפה.

לוח השידורים למחזור 23:
    שבת, 17:00: מכבי תל אביב-הפועל חיפה.
    שבת, 17:10: בית"ר ירושלים-מ.ס אשדוד.
    שבת, 19:30: הפועל באר שבע-הפועל תל אביב.
    שני, 20:45: מכבי חיפה-הפועל פתח תקווה.

קריית שמונה שוב ביום ראשון, הפעם מארחת את עכו, ו3 המשחקים הנוספים ביום שבת ב19:00.

3. לירן מנהל כללי מנהל כללי

כמו שחשבתי, ובצדק. מגיע להפועל פ"ת הקרדיט, למרות שברור לכולם שיסתיים ב- 1-0 לירוקים.

4. Number 8 Member

לפי דעתי עשו טעות, למשחק בוסרמיל יש פונטנציאל הרבה יותר גדול מלמשחק בקריית אליעזר אבל בחרו לשדר את המשחק השני בגלל המומנטום של הפועל פתח תקווה ובגלל שחושבים שיובל נעים וקבוצתו באמת מסוגלים לעשות משהו נגד חיפה...

5. danielone Member

זה לא רק שלפ"ת יש מומנטם טוב כרגע מי שרואה את המשחקים האחרונים של חיפה יודע
    שבהחלט יש סיכוי לפ"ת לנצח אז זה לא כמו שאתם אומרים שאין להם סיכוי תזכרו מה שאני כותב פה יש להם סיכוי ועוד איך ! אגב במשחק הקודם חיפה ניצחה בקושי 1-0 ועוד פ"ת לא שיתפו את דודו ביטון בגלל בעיות אם טוברוק ועוד אז הוא היה הכובש היחיד של הקבוצה
    אבל זה לא אומר שזה שפ"ת יכולה להפתיע אני מעדיף אותם אני חושב שבכל מקרה מדובר בקבוצה תחתית שמתמודדת על הישארות בליגה ואני חושב שמשחק בין ב"ש להפועל יותר מתאים לשידור מרכזי וגם מי ששם לב שההתאחדות משבצים את כל ה3 בשבת ולא נותנים בראשון אם אני לא טועה צ'רלטון בוחרת רק משחק 1 שזה המשחק אחרי 19:00 ! ואת השאר ההתאחדות בעצמה משבצת !

נערך לאחרונה ב: ‏13/2/11
  6. Don Joan Roman Member

סוף סוף משחק בשעת ערב מוקדמת ב"טדי", בפעם הקודמת שזה קרה נגד אשדוד זה נגמר בשלישיה של הברק של המנורה.

7. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

דני נוימן ישוב הערב לפרשן את הפועל ת"א. לא שהאלטרנטיבה שלו עילוי, בלשון המעטה, אך לא התגעגענו.

נערך לאחרונה ב: ‏14/2/11
  8. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

יפוטר המטומטם שאישר לשים חסות באות של הגול (המכוער גם ככה) בתכנית "שער השבת" בגרסה הרדיופונית http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx

9. danielone Member

ליגת הנוער בכדורגל וכל ליגות הילדים יקבלו מקום בערוץ הספורט ! ערוץ הספורט רכש את זכויות השידור לליגות הנוער . אני מתפלא איך ערוץ ONE לא קנה את זה אגב בכדורסל ספורט 5 משדרים את ליגת התיכונים ועד לפני איזה שנתיים היה גם ליגה תיכונים בכדורגל אבל נראה לי פרקו את זה חבל ! זה דווקא ממש כיף תיכונים כי באים מלא מהבית ספר ומעודדים !
    http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000623627
    http://www.scooper.co.il/pr/1012730/

10. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

חבל שONE לא רכשו את הזכויות לליגת הנוער. אני צופה שיתקעו את המשחקים בספורט5+ לייב, כמו שעושים עם הליגה הלאומית.

11. danielone Member

כן גם אני רציתי את ONE ואם אני לא טועה כתבתי את זה פה בפורום אבל כמו שאמרתי אני מקווה שיקימו שנה הבאה מחדש את ליגת התיכונים בכדורגל אומנם אני כבר שנה הבאה מסיים לימודים אבל בלי קשר אני רוצה שהליגה תחזור והכי חשוב שתשודר כי אם לא זה לא שווה כלום !

12. Muurad Member

לא יודע אם זה רק אני, אבל מאז שהצטרף לערוץ הספורט שמעון גרשון פשוט עושה לי אסוציאציה לתמונה הזאת

http://humour-fun.net/photos/943.Xxx

האם יש לבנאדם הזה דעה או מסקנה משל עצמו, כזו שהשדר או מי שלא יהיה לידו לא צריך להוביל אותו אליה תוך כדי שהוא מחזיק לו את היד?.. נראה כ"כ לא קשור ולא מוסיף שום דבר... מאכזב ברמות.

נערך לאחרונה ב: ‏16/2/11
  13. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אין לו את זה, הוא באמת לא מעביר את דיעותיו בצורה משנעת, מאוד רך, מאוד פאסיבי, לא עובר טוב באוזן.

14. Don Joan Roman Member

גם אני לא אהבתי אבל אני מקווה שזה ישתפר בהמשך.

15. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

דווקא לא. שבת ספורט5 - בית"ר ירושלים נגד מכבי ת"א