אני מתכוון משחקים שהאנשים לא אוהדים את הקבוצות שמשחקות... ואם נחזור ל12 קבוצות זה בכלל יהיה טוב כי יהיו יותר משחקים מעניינים
לידיעתך לONE יש גם את של ריאל מדריד וגם של צ'לסי (הצצתי דווקא מעניין מאוד) ובטח יקנה עוד כמה ! חח מצחיק שגם אני חשבתי על זה לצ'רלטון יש זכויות שידור ל4 משחקים בליגה העל ומשדרים בקושי 3 וכאילו עושים טובה למה שלא ישדרו 2 וימכרו 2 לONE אם אתם שואלים אותי ברור מאוד שהולך להיות שיתוף פעולה בין צ'רלטון לONE שמהכנה המשותף האויב הגדול שלהם ערוץ הספורט רואים את זה גם בכמה כתבות שONE עשו על צ'רלטון וגם ONE ביקשו מהם שישדרו את ליגה הנשים לפני שהערוץ עלה אם באמת יהיה שיתוף פעולה אז יכול להיות שצ'רלטון גם יתנו להם זכויות למשחקים שהם לא משדרים מהליגה אנגלית האיטלקית והגרמנית ונגיד את הליגה ההולנדית שצ'רלטון רכשו השנה ובקושי שידרו משחק פעם בחודש עכשיו בטח אתם אומרים מה צ'רלטון מפגרים ימכרו לערוץ אחר את מה שהם לא משדרים לדעתי ONE בתמורה יתנו להם אולי יבנו להם איזה חדשות אות תכניות ספורט דבר שאין לצ'רלטון אבל לזה אומרים נחיה ונראה אי אפשר לדעת ! בנושא אחר בטח שמתם לב לזה שצ'רלטון קנה את הרוסית הפורטוגזית הבלגית ההולנדית וONE את הסקוטית עכשיו אני שואל למה אף אחד לא קונה את הצרפתית שזה ליגה ה5 באירופה וכל שבת ב20:00 יש 5-6 משחקים ככה שאפשר לעשות ערוץ קיבוץ כזה אני לא מבין יכול להיות שתגידו לי כי הליגה הזאת לא מעניינת בארץ ואני יגיד לכם למה הסקוטית הבלגית והרוסית יותר מעניינות ?? טוב יכול להיות שעכשיו שיש יותר תחרות אחד הערוצים יתעורר וירכוש את זה אני רק מקווה שזה לא יהיה ערוץ הספורט !
פרימו הודיע כרגע כי החל משבוע הבא רדיו ירושלים משדר רק את המשחקים של בית"ר ירושלים. מה עם שירים ושערים?!
אני חושב שזה החלטה מטומטמת להפסיק את שידורי הכדורגל באמצע העונה ...מילא היו מסיימים בסוף העונה ,מה עכשיו בימי שבת לא יהיה שידורים. עצוב מאוד
אתה צודק מאוד מפתיע מה שקרה, וזה עובר דיי בשקט בנתיים. מניח שבהמשך נראה כתבות על זה, השאלה מה קרה בדיוק ומה יהיה הלאה.
יאואואוואואואואו איזה עולם אני לא מאמין מזכיר לי את זה שדיברנו על הליגה ההולנדית ובדיוק באותה שבוע שאמרנו למה לא משדרים אותה בארץ צ'רלטון רכשו לדעתי ערוץ הספורט רכשו את זה רק בגלל הפחד והתחרות עם ערוץ ONE בהחלט רואים את הפחד שלהם !
לקראת משחקי הגביע תזכורת: שידורים ישירים ב-5+LIVE וערוץ הקיבוץ יום ג' הפועל עפולה - הפועל באר שבע - 13:00 מכבי נתניה - בני יהודה תל אביב - 18:45 מכבי הרצליה - מכבי טמרה - 19:35 הכח עמידר רמת גן - הפועל רעננה - 19:35 הפועל ירושלים - מכבי באר שבע - 19:35 הפועל עכו - מכבי עירוני ג'ת/אל-אהלי - 19:35 סקציה נס ציונה - מכבי עירוני נתיבות - 19:35 הפועל אשקלון - מכבי עירוני בת ים - 19:35 הפועל פתח תקווה - מכבי תל אביב - 20:45 יום ד' מכבי עירוני קריית אתא - הפועל תל אביב - 13:00 הםועל כפר סבא - מכבי חיפה - 18:45 הפועל ראשלון לציון - בני סכנין - 19:35 עירוני קרית שמונה - מכבי אחי נצרת - 19:35 מכבי פתח תקווה - מ.ס. אשדוד - 19:35 הפועל חיפה - מכבי דלית אל כרמל - 19:35 הפועל רמת גן - בית"ר ירושלים - 20:45
דיי. מכבי חיפה עם 'הניהול הכי טוב באירופה' וג'ון קולמה שחקן ברמה כל כך גבוהה שלא ימצאו עוד אחד כמוהו. דני נוימן תתפטר!
מינוי מוזר, לפי הראיונות קווים שיצא לי לראות אותה לא מדובר בבחורה מבריקה במיוחד... היא אמורה להיות הפנים של ההתאחדות?
כנראה ששירים ושערים תחזור למתכונת הישנה שבה הייתה משדרת את המשחקים הישר מהאצטדיון למען האמת התכנית נהייתה מאוד משעממת בזמן האחרון כל הזמן חוזרים על התוצאות ואין להם מה לשדר לדעתי רשות השידור תקנה את זכויות השידור כי הסיבוב הראשון מאחורינו אנחנו כבר באמצע הסיבוב השני וקרובים לפלייאוף אני בטוח שרשות השידור למדו לקח מזה ששנה שעברה במחזור הסיום רק נתנו את התוצאה במשחק האחרון ועדכונים ולא שידרו את המשחקים המותחים בין בית"ר להפועל ובני יהודה לחיפה שיש הרבה אוהדים מהקבוצות האלה שאין להם צ'רלטון ובהחלט זה היה מתח אדיר ! http://b.walla.co.il/?w=/21/1786675