באמת מעניין את דני נוימאן אם יאסרו עליו להיכנס לבלומפילד, זה לא שהוא אוהד הפועל אתם יודעים. בנוגע לפרשה אני כמו ערן לוי לא חושב שאפשר להגיד ולהגיב שום דבר לטובתו או לחובתו של נוימן כל עוד לא נערך בירור בעניין.
מה אתה רציני? הוא אמור לשדר משם משחק מרכזי, אז או שאין יותר הפועל במשחק מרכזי או שדני D נוימן(איזה כינוי מגוחך) לא יפרשן יותר, לפחות לא את הפועל.
אם אתה שואל אותי הם לא בוחרים את המשחק מה שהם משדרים זה המשחק שמדר ESPN(לא ישראל) או סקיי ספורט 4 לפעמיים . בנוגע לסלטיק אין לך מה לדאוג כל השנה ישדרו אותה ואת ריינג'רס כי זה שתי הקבוצות היחידות שמעניינות הבנתי שבשנה הבאה הליגה בסקוטלנד תרד מ12 קבוצות ל10 זה עדיין לא סופי וזה אומר הכל על התחרות בליגה
שידורי גביע המדינה, על פי הפרסום כולם ב5+ לייב, אבל כנראה שחלק יהיו ב5/5+ כי אי אפשר לשדר גם משחקים ב6 וחצי וברבע ל9 וגם את ערוץ הקיבוץ במקביל באותו ערוץ. יום שלישי, 1.2: 13:00, הפועל עפולה-הפועל באר שבע - שידור מלא. 18:45, מכבי נתניה-בני יהודה - שידור מלא. -ערוץ הקיבוץ החל מ19:30: הפועל אשקלון-עירוני בת ים. מכבי הרצליה-מכבי טמרה. עמידר רמת גן-הפועל רעננה. הפועל ירושלים-מכבי באר שבע. הפועל עכו-עירוני ג'ת אלהאלי. סקציה נס ציונה-עירוני נתיבות. 20:45, הפועל פתח תקווה-מכבי תל אביב - שידור מלא. יום רביעי, 2.2: 13:00, עירוני קריית אתא-הפועל תל אביב - שידור מלא. 18:45, הפועל כפר סבא-מכבי חיפה שידור מלא. ערוץ הקיבוץ החל מ19:30 הפועל חיפה-עירוני דליית אל כרמל. הפועל ראשון לציון-בני סכנין. הפועל קריית שמונה-אחי נצרת. מכבי פתח תקווה-מ.ס אשדוד. 20:45, עירוני רמת גן-בית"ר ירושלים - שידור מלא.
מיכל גרונדלנד עוזבת את ONE http://b.walla.co.il/?w=/3053/1784122 היא עוזבת את ONE אבל עדיין היא עובדת בצ'רלטון מעניים אם היא תעזוב גם אותם ותעבור לערוץ הספורט כמו שעשה גלדסטון
לוח השידורים למחזור 21: שבת [5.2], 17:00: הפועל באר שבע-מ.ס אשדוד. שבת, 17:00: מכבי חיפה-בנין סכנין. שבת, 19:10: בית"ר ירושלים-בני יהודה. ראשון, 20:45: הפועל תל אביב-מכבי תל אביב.
בקשר לערוץ הספרט של ONE רציתי לשאול אותכם מה אתם אומרים תסתכלו על זכויות השידור בכדורגל האירופי הפנויות (הרוב לא מענייניות אבל אם צ'רלטון לקחה את הבלגית וONE את הסקוטית הכל יכול להיות ! הליגה הצרפתית (הליגה החזקה היחידה שלא משודרת נראה שעכשיו ערוץ הספורט שנרדם יתעורר ואחר מהם ייקח את זה לדעתי) הליגה הטורקית (ענינה מאוד בארץ שרביבו שיחק כרגע לא מעניינית) הליגה היוונית (יכול להיות) הליגה הדנית(הקבוצה היחידה זה קופנהגן שהפתיעה בליגת האלופות ויש גם את אודנסה שהייתה באירופית) יש להזכיר שכל הליגות שכתבתי פה יותר טובות (לפחות על הנייר) מהליגה הסקוטית שקנתה ONE !! אני לא רואה זיכוי לליגות האחרות דוגמת רומניה שוויץ אוסטריה נורבגיה פינלנד הכל פתוח !
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4020015,00.html תמשיכו לעשות ממנו פושע אורי לוי משתיק את כל המכפישים
הוא לא משתיק את המכפישים כמו שהמכפישים לא השתיקו את דני ניומן וחבריו. בלי וידאו או הקלטה אי אפשר לדעת למי ולהאמין וזה עניין של מילה של בנאדם, שיכול בקלות להיות מושפע בדרך זו או אחרת ולשקר מכל מה שאנחנו יכולים לדעת, וזה נכון לגבי 2 הצדדים.
להנהלת הפועל יש זכות לאסור עליו כניסה למשחקי הקבוצה מבחינה חוקית? לא נראה לי שהערוץ הראשון יוותרו להם בקלות על זה. מה שבטוח לטדי נוימן תמיד מוזמן... http://www.nrg.co.il/images/archive/300x225/1/227/531.Xxx הנה היום שבו זכינו, הנה הרגע עליו חלמנו, עם מלמיליאן ודני נוימן, הביאו לנו התהילה