דיון התקשורת הרשמי לעונת 10/11

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Number 8, ‏9/7/10.

1. danielone Member

לא בדיוק הכוונה אם אני לא טועה שאם הערוץ ירד מהאוויר
    ומן הסתם לא יהיה לו ערוץ חלופי אז לא יוכלו להתנתק חינם
    כמו ערוץ אחר כי זה בהיכרות משהו כזה !

2. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

3. danielone Member

4. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

אי אפשר לדעת מה אולטרס הפועל יכולים לעשות, אבל להרוג הם לא יהרגו. "חוששים לחייו" .. איזו הגזמה מטורפת.

5. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

השידורים החיים בONE מתחילים כבר היום. משום מה הם משדרים את המשחק של היברנין מול ריינג'רס ולא את בירם כיאל במדי סלטיק מול הארטס אוף, אבל גם נחמד, נזפזפ בהפסקת פרסומות של האח הגדול http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

ערוץ 514 הוא ערוץ ONEHD, גם הוא עלה היום ללקוחות הוט.

נערך לאחרונה ב: ‏26/1/11
  6. JackSparrow Member

למה בYES זה רק ב31 http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx מעניין אותי איזה דברים יש שם

7. danielone Member

אחי ביס זה יעלה עוד שבוע לאוויר עוד לא עלה

8. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

טוב מאד שאתה כל כך בטוח שאף אחד לא ינסה להרוג אותו כי אני מרגיש דברים אחרים לגמרי. בתוך סערת רגשות הכל יכול לקרות. לא מעניין אותי אם אלה חבר'ה באדום, צהוב שחור, ירוק, צהוב כחול או כל צבע אחר.

התגובה של הפועל ת"א מאד לא מקובלת עליי כי במקום לוודא מה בדיוק קרה ונאמר הם שופכים עוד בנזין למהדורה. זו כנראה הרמה במועדון כששני אנשים 'מתורבתים' כמו הראל וטביב מנהלים שם את המקום. מבחינתי אם נוימן ייפגע בבלומפילד גם הפועל ת"א צריכה לעמוד לדין פלילי על הסתה.

אני לא מגן על נוימן, אבל בגלל חומרת הדברים אני אפילו רוצה לראות חקירת משטרה. מישהו צריך לתת את הדין על הפרשה הזאת ואני מזועזע מהדברים המיוחסים לנוימן. אם הוא אמר את זה אז הוא רשאי לקבל תיק משטרתי על הסתה ודברי שנאה. אם הדברים לא נאמרו ומישהו סתם מתנכל לנוימן אז הוא חייב לתת את הדין.

9. danielone Member

חחח ראיתי את התגובה שלך באתר ONE התגובה ה3 כתבתה
    למה לא משדרים את סלטיק מול מקום 3 ומשדרים את מקום
    2 נגד 11 עוד שכיאל משחק בסלטיק אני
    יודע שזה אתה כי היה את הסמל של ב"ש וכתוב את אותם דברים
    שכתבתה פה חח עליתי עליך סתם צוחק
    אבל יש לי תשובה אליך ONE משדרים את זה כי זה מה שESPN
    משדרים ולא הם בוחרים ואת המשחק של סלטיק משדרת רשת מקומית
    וגם זה בESPN HD שהם מעבירים לONE מקווה שהבנתה אחי 1

10. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

11. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

דניאל - חשבתי וניסיתי למצוא ערוץ שמשדר את סלטיק ובגלל זה ONE לא משדרים, לא הצלחתי למצוא. האם המשחק משודר בערוץ ESPN ישראל? בהוט הורידו את זה ולכן אין לי דרך לבדוק ולפי מה שאני זוכר לפני שהורידו, המשחקים של הליגה הסקוטית לא שודרו בערץ הישראלי.
    וכן אני כתבתי ת'תגובה בוואן למען האמת יותר מהתוכן רציתי לראות אם הם יעלו את התגובה, וואלה העלו אותה, יפה להם.

העניין עם נוימן בהחלט שערורייתי. יום אחרי שאנחנו שומעים על ההדלפה שגרמה לפיטורי אנדי גריי, אנחנו שומעים על המיני-הדלפה הזו. יהיה מעניין לשמוע האם גורלו של נוימן יהיה דומה.
    הפרשה רק התחילה ואני בטוח שעד הדרבי כבר נדע פחות או יותר מה קרה ומה גזר הדין של נוימן, אבל אני מניח שמה שלא יהיה איתו עד אז, לבלומפילד ביום ראשון עוד שבועיים הוא לא יכנס.

12. eran levy Member

אני לא אטען לזכותו או לחובתו של דני נוימן מאחר ולא הייתי שם, וכך גם לא יכול אף אחד כאן לטעון אחרת (ואני מניח הנחת תם שאיש מהפורום לא היה שם כזה לכאורה נאמר). ההבדל בינו לבין אנדי גריי הוא שאת גריי תפסו על חם פעמיים, גם בהקלטה וגם בשידור. וגם אז לא הספיקה הפעם הראשונה כדי לפטר אותו, אז על עדויות כביכול של אנשים יבססו פיטורים של פרשן משחקי ליגת העל? קשה לי להאמין שזה יקרה. כמובן שאם היו תופסים אותו על חם זה היה סיפור שונה לגמרי. אבל הפועל ת"א כבר הודיעה שהוא לא ייכנס לבלומפילד...קצת נסחפו, אבל את זה הם דווקא עושים שם טוב מאוד, להיסחף ולדבר שטויות.

13. danielone Member

14. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

השאלה שלי הייתה האם זה משודר בESPN ישראל.

זה שזה משודר בESPN אני רואה גם בשידור של ONE (צריך להתרגל לזה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx) ואני גם יודע איפה למצוא שידורים באינטרנט, השאלה היא מה מגביל אותם לשדר את סלטיק. הסיבה הכי הגיונית היא שזה כבר משודר בערוץ ישראלי וכאמור לא יהיה אותו שידור בערוצים מתחרים.

זה לא משודר בערץ הספורט ולא בצ'רלטון. זה גם אל ביורוספורט, וכנראה שגם לא בESPN ישראל, אז עדיין לא ממש הבנתי למה הם לא משדרים את סלטיק, אבל נקווה שבמחזורים הבאים נקבל שידור של סלטיק ושל כיאל.

15. JackSparrow Member

רק אני לא יודע מה הוא עשה מתחתחילה?