הכל עניין של כסף ובערוץ המקומי וברדיו ירושלים משלמים לה יותר מאשר בערוץ הספורט שלא כ"כ חי בשלום עם העובדה שהיא רוצה להגיש את "ניפגש במגרש" ברדיו ירושלים
שימו לב בבקשה כולם למשהו שגליתי כרגע בלוח השידורים של צ'רלטון ביום שבת הקרוב בספורט 2 ב"ש נגד בית"ר ומכבי נגד אשדוד בספורט 1 בשעה 19:00 ישודר שידור חוזר של העולם של ארסנל וחצי שעה אחרי זה יתחיל משחק של אסטון וילה נגד סיטי למען האמת לא בסדר שהתאחדות שיבצה 3 משחקי שידור בשבת במקום לשים אחד בראשון עכשיו למה צ'רלטון לא משדרים את המשחק וחצי שעה אחרי משלבים עם אסטון וילה נגד סיטי לא מובן לי כרגע דברים עדיין יכולים להשתנות !!
כמו שכתבתי למעלה, משחקי אגו. כל אחת בסיבה שלה, צ'רלטון תגיד "ההתאחדות לא נתנה לנו לשים את חיפה-בני יהודה ביום ראשון", ההתאחדות תגיד "צ'רלטון יכולה לשדר 3 משחקים בשבת כמו שעשתה בעבר". לא נראה לי שנראה את חיפה-בני יהודה בשבת (אולי ישודר באייפון/סלולר, כמו ששודר בית"ר-פתח תקווה) ואני מאמין שז לא הפעם האחרונה שמשחקי האגו יתנהלו על גבנו.
הסיבה שהיא עזבה זה ממש לא הכסף, אלא יותר העובדה שהיא רצתה להגיש והיא מיצתה את עניין הכתבות של בית"ר של לרוץ אחריה כל היום, היא רצתה להגיש תוכנית, ולא היה משהו פנוי (עם כל הכבוד לחדשות הספורט ב-7) ולא היה אפשרות אז היא עברה למקום שייתן לה להגיש. כסף? אני מאמין שיהא תסתדר עם הכסף שם, עם כל הכבוד גם לוואן וגם לספורט5, זה לא בדיוק מהמשכורות הגדולות במשק...אפילו אופירע, עם כל הכבוד, אם לא בעלה, היא עושה השלמת הכנסה/נמצאת בעמדה מאוד פחותה בוואן. בערוץ הספורט החליטו להביא "דוגמניות" - יעל גולדמן - שהיא פשוט קרטון, אין חזה אין כלום (היא גם לא מבינה בספורט בשיט), ואשתו של ליאור ליובין, רז שפירא (גם היא לא מבינה בספורט) נראה לי קוראים לה, בקי גריפין היא לא http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
שלום לכולם בשביל שלא יהיה פה משעמם חשבתי על משהו ולאור המצב העגום של הרייטינג של המשחק המרכזי חשבתי על זה שכל אחד ייתן כמה אחוזי רייטינג המשחק יקבל כמובן שאם משהו יכתוב למשל 8% והמשחק מקבל 8.4 או כל מספר הוא צודק כמובן כאילו הכוונה שלי הניחוש על האחוזים ללא המספר שאחרי הנקודה ---------------- קצת פרטים על הציפיות מהמשחק במשחק הקודם של הפועל תל אביב נגד הפועל עכו היא השיגה 5.1 בלבד הכי קצת עד עכשיו ועוד המשחק היה באווירה של בלומפילד אם 5 שערים מה שאמור להגדיל את האחוזים ועוד על המקום הראשון לאחר התיקו של חיפה נגד ב"ש מי שרוצה סטטיסטיקה בראש העמוד יש טבלה של אחוזי הרייטינג מתחילת העונה --------------- ק"ש משחקת נגד הפועל תל אביב בק"ש הפועל נמצאת במקום הראשון ק"ש במקום הרביעי ----------------- הימור שלי 7% רייטינג
לוח השידורים למחזור 20: שבת[29.1], 15:00: בני יהודה-הפועל אשקלון. שבת, 17:15: הפועל פ"ת-מכבי ת"א. שבת, 19:30: הפועל ת"א-מכבי נתניה. ראשון, 20:45: רוני ל..סליחה..בית"ר ירושלים-מכבי חיפה. -- ההתאחדות פירסמה את מועדי סיבוב ח' בגביע המדינה. הנה רשימת המשחקים שתשודר בוודאות על פי השעות: שלישי, 1.2, 20:45: הפועל פ"ת-מכבי ת"א (תוך 3 ימים) רביעי, 2.2, 13:00: קריית אתא-הפועל ת"א רביעי, 2.2 18:45: הפועל כפ"ס-מכבי חיפה. רביעי, 2.2 20:45: הפועל ר"ג-בית"ר ירושלים. * כנראה ישודרו במלואם המשחקים של עפולה ובאר שבע (שלישי, 13:00) ושל נתניה ובני יהודה (שלישי, 18:45) וביום שלישי מ19:35 משובצים כמעט כל המשחקים של הקבוצות מהלאומית, לכן אני לא יודע כרגע אם יעשו ערוץ הקיבוץ לזה - כנראה שכן. ** ברביעי יהיה ערוץ הקיבוץ שיכלול את המשחקים הבאים החל מ19:30: הפועל חיפה-דליית אל כרמל הפועל ראשל"צ-בני סכנין הפועל קריית שמונה-אחי נצרת מכבי פ"ת-מ.ס אשדוד *** המועדים המלאים מופיעים באשכול גביע המדינה.
מכבי ת"א תתארח ברמת גן אצל הפועל פתח תקווה ושלוש ימים לאחר מכן שוב תגיע לשם, ושוב תפגוש את הפועל פתח תקווה בגביע.
תגידו, רק לי הפכו כל ערוצי הספורט בטלויזיה ל"חצי מסך"? ספורט 1,2 ספורט5 , + , לייב וכל השאר.. הכל הפך למעיין חצי מסך, כמו שאתה מוריד סרט מהאינטרנט, או הדוגמא הכי טובה - כמו שפעם ספורט 1 שידרו את הליגה הגרמנית. על חצי מסך. בשאר הערוצים הכל כרגיל, מה זה לעזאזאל?
פורמט 'המסך הרחב'. אפשר לשנות את זה, רק שאני לא יודע איך וגם אני סובל מאותה הבעיה. ברוב השידורים בכלל לא רואים חצי מלוח התוצאות או את השעון ומלא פעמים קורא שאתה אפילו לא רואה את השחקן עם הכדור.
בהוט זה ממש לא בעיה - לוחצים על servies בשלט, משם להגדרות מערכת, הגדרות תמונה ומשנים מ4:3 למסך רחב, 16:9. סך הכל רואים אחלה את רוב הדברים, אבל יש המון בעיות. הטלויזיה הקטנה שבחדר, לא כמו ה42 אינץ' שבסלון, לא תוספת טוב שום פורמט עכשיו ואני רואה חצי מסך להוסיף לעניין שהמסך קטן! יצא שרדנמתי לא מעט פעמים בסלון בזמן האחרון בגלל שראיתי שם משחקים ואחריהם עצמתי עיניים. יש עדיין בעיות, בצ'רלטון בנתיים זה נראה טוב יותר, ספורט 5 כרגיל ליצנים
זה בדיוק הבעיה.. רשום לי בתפריט מתחת ללוח שידורים שהרזולציית שידור היא 16:9, בעוד שלשאר הערוצים לא. וזה בעצם מקטין את כל הסיפור נראה לי.. איך זה בדיוק קרה יש למישהו מושג?
אחרי שבערך לא ראיתי יציע העיתונות שנתיים, ראיתי במקרה היום, כשהמנחה היה עמיחי שפיגלר ולא ניב רסקין בגלל שהאחרון שידר את משחקה של מכבי. אני חייב לציין שהרבה יותר נהנתי עם שפיגלר. גם הידע שלו רחב יותר, גם הוא הרבה פחות עיתונאי צהוב שמחפש רכילות והרבה יותר מכוון לנושא המקצועי, וגם הוא נותן לפעמים קונטרה לקופמן ולא שותק ישר כמו רסקין.