טוב שימו לב במחזור הבא לא הזה אלה המחזור ה19 ככה 1)מכבי תל אביב נגד מ.ס אשדוד 2)הפועל באר שבע נגד בית"ר ירושלים 3)מכבי חיפה נגד בני יהודה 4)הפועל קרית שמונה נגד הפועל תל אביב כל 4 הגדולות משחקות נגד הקבוצות "הגדולות של הקטנות" כשכל הקבוצות שודרו למעט בני יהודה אני רוצה שתיתנו הימורים (סתם ככה כי התחיל להיות משעמם בדיון הזה) במי יבחרו במשחק המרכזי ותנו הסבר תודה !! הימור שלי 1)אומנם בסיבוב הקודם שודר מ.ס אשדוד נגד מכבי ועוד באווירה של אצטדיון הי"א אבל הפעם זה כבר שונה לאור המצב הלא טוב של מכבי והמצב הטוב של שאר הקבוצות לא יהיה המרכזי 2)הפועל באר שבע כבר שודרה נגד מכבי ת"א מכבי חיפה ובמפתיע מאוד גם נגד ק"ש אבל בעקבות המשחקים האחרים שהרבה יותר אטרקטיביים אין סיכוי זה משחק שבהחלט יכול היה להיות משודר אבל המצב הרע שבית"ר נמצאת בשילוב שאר המשחקים לא נותן לו שום סיכוי לא ישודר בתור המשחק המרכזי 3)מכבי חיפה נמצאת בראש הטבלה כרגע דבר שיכול להשתנות במחזור הקרוב משחקת נגד בני יהודה קבוצה לכאורה עם אוהדים קבוצה שסיימה שנה שעברה מקום 4 אבל השנה המצב שונה בני יהודה השנה לא מצליחה ולא משחקת כמו בשנה שעברה ועושה הרבה בושות לקהל שלהם אפילו נגד הקבוצות הקטנות לא ישודר בערוץ 1 4)הפועל קרית שמונה נמצאת במומנטום טוב השנה וכבר שודרה פעמיים אומנם המשחק לא בבלומפילד אלה בקרית שמונה אבל ראינו כבר שזה לא מרתיע את ערוץ 1 אלה להפך הוא אוהב לשדר מהמקומות האלה לכן כמו שאנחנו רואים ערוץ 1 הצהירו שהם רוצים לתת במה לקבוצות הקטנות וכמו שאנחנו רואים שהשבוע ישודר הפועל נגד עכו לכן נראה שהערוץ יבחר שוב בהפועל הימור שלי ישודר במשחק המרכזי בערוץ 1 שבת שלום !
כתבה על רוני לוי http://www.nrg.co.il/online/71/ART2/199/96...&loc=5&tmp=8291 רק בשביל גילוי נאות: הכותב הוא אוהד מכבי חיפה שנים רבות. הוא דומה מאוד לגיורא שפיגל בהרבה דברים וקודם כל ביחסי אנוש. נכון שבכדורגל הישראלי צריך להיות קשוח, אבל צריך לדעת לאזן ולהשאר בנאדם(אני די בטוח שאלישע יודע לכעוס ולבקר בחדרי חדרים וככה צריך, אבל כולם אומרים שהוא מאוד מחובר לשחקנים וזה הדדי והאווירה שונה לחלוטין וחיובית). אני לא מאלה שלוקחים הישגים שבנאדם הביא, וישלו זכויות בקבוצה, ללא שום ספק, אבל אני מאוד עם מה שכתוב ודברים מתחילים להתחבר עוד יותר(למרות שהרבה מן הכתוב ידוע מזמן). יתכן שאצל מאמן אחר פרשת בנאדו לא הייתה מגיעה לאן שהגיעה.
זה די ברור שיישדרו את קריית שמונה נגד הפועל תל אביב. שתי הקבוצות נמצאות בצמרת, הפועל זו הפועל והיא קבוצה אטרקטיבית מאוד, קריית שמונה הפתעה גדולה שנמצאת בצמרת ובבית היא יכולה להפתיע את הפועל כמו שהפתיעה אותה בבלומפילד, הולך להיות אחלה משחק על הנייר, גם מבחינת העניין וגם מבחינת היכולת. מצד שני יש את הפועל באר שבע שנמצאת באמצע הטבלה מול בית"ר המתדרדרת, פעם המשחק הזה היה חזק אבל היום הוא לא יותר מעוד משחק, מכבי חיפה תהיה נגד בני יהודה החלשה שנמצאת בתחתית הטבלה ומכבי ת"א נגד אשדוד זה משחק מעניין אבל לא כזה כמו קריית שמונה נגד הפועל.
לוח שידורים מחזור 19: שבת, 17:00: הפועל ב"ש-בית"ר ירושלים. שבת, 19:00: מכבי חיפה-בני יהודה. שבת, 19:30: מכבי ת"א-מ.ס אשדוד. שני, 20:45: עירוני ק"ש-הפועל ת"א. מוזר ששיבצו את המשחק של ב"ש וירושלים לשעה המוקדמת, חשבתי שישימו את חיפה/ת"א בשעה הזו. בב"ש יש קהל לא קטן של שומרי שבת וזה יפגע במספר הצופים בוסרמיל, וגם הרבה מאוהדי בית"ר שומרי שבת...
אם אפשר שיעשו את זה ב1 בצהריים כשאני אהיה ישן זה יהיה יותר טוב, חבל שאני אבזבז עוד 100 דקות בכאב לב אדיר.
אני לא מאמין ההתאחדות לא שיבצו משחק מ4 הגדולות לשבת מה שאומר שצ'רלטון לא ישדרו את חיפה בני יהודה שיצא בשעת ברירית המחדל 19:00 בושה וחרפה !! עכשיו בטח יעשו משולב או ישדרו משחר לא מעניין בראשון נמאס דיייי !
ובמקום זה צ'רלטון משדרים את המשחק בראשון בין מכבי פתח תקווה לבני סכנין, ממש משחק מרתק. אבל האשמה פה היא לא רק על צ'רלטון אלא גם על ההתאחדות שבחרה את שיבוץ המשחקים הזה. הבחירה היחידה שצ'רלטון בחרה היא בין המשחק שלנו מול בני יהודה לזה של מכבי תל אביב נגד אשדוד. לדעתי המשחק הראשון מעניין יותר, בטח שאנחנו משחקים רע מאוד בקרית אליעזר. אבל אני לא אובייקטיבי, כך שאני בטוח שיהיה כאן אוהדי מכביסטי אחר שיטען שמשחקה של מכבי מעניין יותר. מה שיותר מפריע לי הוא שידור המשחק של בית"ר מול באר שבע- הראשונה כבר הפכה לקבוצת תחתית והשנייה אומנם במגמת עלייה אבל ניצחון על בית"ר לא יהיה זה שיכריע עבורה את העונה. בכל מקרה, גם מול סכנין לא שודרנו ואחרי לחץ מצד הקהל לבסוף צ'רלטון שינו את ההחלטה ושידרו אותנו, מקווה שכך יהיו פני הדברים גם הפעם.
אני אגיד לך מה קרה, פשוט לא לשדר את בית"ר פעמיים ברצף יגרור גל ניתוקים(כי לא משנה תחתית, מרכז טבלה או צמרת, לבית"ר יש אוהדים בכל מקום) במיוחד במשחק חוץ מול הפועל ב"ש שתמיד לא משנה מה מעורר איזה משהו בקהלי 2 הקבוצות.
לא יקרה שום דבר עם מנצ'סטר סיטי ואסטון וילה ישודרו במשחק מוקלט עם זה לא הפריע בעבר לבטל שידור ישיר של יונייטד, ארסנל, צ'לסי וגם משחק מגרמניה (באיירן-לברקוזן) .
אני דיי בטוח שהמשחק בין חיפה לבני יהודה כן מתכונן להיות משודר, והכתבים הטיפשים בוואן לא קלטו את זה. המשחק של ב"ש ובית"ר מתחיל ב17:00, וצפוי להסתיים ב18:45 - בדיוק לעבור לשידור של חיפה-בני יהודה. כבר היו כמה פעמים העונה ששידרו משחק אחד ב7 ואחד ב7 וחצי. אני מאוד מתקשה להאמין שצ'רלטון תוותר על שידור של מכבי חיפה.. טוב, צ'רלטון לא וויתרה אלא הוכרחה לוותר. ממש לא אכפת לי שיהיה חיפה-בני יהודה ב5, ואז אנחנו נהיה ב7 בלי שידור. מה שבטוח הוא שהמשחק של חיפה כן ישודר, השאלה אם זה יבוא על חשבון משהו אחר.