כדורגלן העבר, איציק זוהר, שוב הסתבך. זוהר הותקף הלילה (בין ראשון לשני) בעת שבילה במועדון במתחם נמל תל-אביב. הוא נחתך בידו ונחבל בראשו במהלך קטטה שפרצה במועדון בו שהה. הוא פונה במצב קל לבית החולים "איכילוב" בעיר. ע"פ התיעוד, במועדון בו שהה זוהר נוצרה המולה סביבו כאשר בשלב מסויים נראה אחד המעורבים כשהוא אוחז בבקבוק, אותו הוא ניפץ על ראשו של כדורגלן העבר, שנחתך בידו כתוצאה מכך. למקום הוזעקו כוחות גדולים של משטרת ת"א צפון וכן אמבולנס של מד"א, אשר פינה את זוהר לביה"ח. המשטרה עיכבה לחקירה שלושה חשודים במעורבות במעשה, אחד מהם נותר במעצר. החשוד, גבר כבן 34, יובא לדיון בהארכת מעצרו בבית משפט השלום בתל-אביב. הבעלים של המועדון מסר את סרט הצילום של האבטחה למשטרה. מחר זוהר יגיש תלונה רשמית. דוברת משטרת מחוז ת"א, סיגל טולדו מסרה: "סמוך ל-1:30 אירעה קטטה במועדון הלימן ברדרס במהלכה נפגע תושב תל אביב יליד 70 בראשו ובידו, פונה במצב קל לאיכילוב. כוחות סיור ת"א צפון עצרו חשוד תושב בת-ים והוא כרגע נחקר". כזכור, אין מדובר בפעם הראשונה בה שחקן העבר מעורב במקרה שכזה. בחודש יוני 2008 זוהר נחתך בפניו בזמן שהלך ברחוב רוטשילד בתל אביב. על זוהר התנפל אלמוני אשר חתך אותו בפניו בעזרת שברי בקבוק זכוכית. קרדיט ענק ל - ONE
תאריך משחק רייטינג 22/8 מכבי ת"א/מכבי חיפה 10.2 29/8 בית"ר ירושלים/מכבי ת"א 11.2 13/9 הפועל באר-שבע/מכבי חיפה 6.9 27/9 מ.ס. אשדוד/מכבי ת"א 8.6 3/10 מכ' חיפה/ביתר ים 11.0 16/10 הפועל ת"א/מכבי ת"א 13.6 25/10 בית"ר ירושלים/בני סכנין 9.2 8/11 מכבי חיפה/הפועל ת"א 10.7 14/11 הפועל ת"א/בית"ר ירושלים 9.4 22/11 מכבי חיפה/הפועל חיפה 7.9 29/11 מכבי נתניה/מכבי ת"א 6.0 7/12 הפועל ב"ש/הפועל ק"ש 5.6 13/12 הפועל ק"ש/מכבי חיפה 6.9 20/12 הפועל ב"ש/מכבי ת"א 7.2 -----------סיבוב שני----------------- 3/1 מכבי חיפה/מכבי ת"א 9.0 קרדיט לאתר סקופר קרדיט לי על העריכה לכל התאריכים *המשחק בין הפועל חיפה לבין מכבי תל אביב שודר בספורט 5 בגלל שביתת הטכנאים *לא כולל HD *בזמן האחרון המשחק המרכזי מתמודד עם התכנית רוקדים עם כוכבים
one : http://www.one.co.il/Article/171965.html ואז ספורט 5: http://www.sport5.co.il/HTML/articles/Article.64.91892.html שוב, אגרוף לפנים של וואן.
אותו דבר כמו הידיעה שONE הביאו בלעדית על זה שנמני פוטר אז ספורט 5 רצו גם להנות מהעוגה ופרסמו על רוני לוי אז ONE עקצו ואמרו שלא היה ולא נברא עם רוני לוי וגם כמו הידיעה על שכטר שONE פרסמו שקייבו מתעניינת וספורט 5 אמרו שזה לא היה ולא נברא ובסוף מדברר כי ONE צדקו שכטר בדרך לאיטליה !!
כן, ובוזגלו גם בדרך לאיטליה, לא? הרי דונאדוני ממש רוצה אותו אצלו... תעשה לי טובה, ONE זה זבל טהור. לא יותר מזה (וזה לא שספורט 5 זאת אלטרנטיבה טובה יותר).
תשמע יא חתיכת ילד קטן ומושתן אתה כבר מתחיל לעלות על העצבים עם כל היציאה שלך פה על נמני, עזוב אותו, די לשתות לו את הדם!!! יא פישר מסכן שכמותך! וואלה אני הייתי אמור אתמול להתראיין בתוכנית הזאת ובחרתי שלא, בגלל אחד האנשים שם שדיבר בצורה מגעילה והרגשתי שלא מכבודי להתעמת איתו, גם אם זה אומר שאני יוציא אותו כזה קטן! וואלה בא פה איזה אחד פלצן, פותח פה על נמני ועל כל העולם במכבי, יורה אלף ואחד שטויות, אבל אתה בשלך "יש לו חברים בתקשורת" יאללה גם כן, עוד ילד בן 12 שבחיים שלו לא ראה משחק של מכבי, לא יודע מי זה נמני וגדל על מאור בוזגלו ושירן ייני. די מספיק! רק נמני אשם רק בגללו אנחנו לא במקום הראשון, רק הוא, לא גם השחקנים ביניהם אלילך מאור בוזגלו, קולאוטי, סבן, מאדוניאנין שאתה מת לרדת לו, ייני, רוני גפני, זיו, דור מלול יקירך, שאף אחד מהם עד עכשיו לא נתן אפילו אחוז אחד בלבד, ויש להם ועוד איך אשמה בכישלון העונה, בדיוק כמו שיש לאבי נמני, אבל לא אף אחד לא אשם, רק נמני, ורק הוא כי יש לו חברים בתקשורת וכי הוא לא מאמן (ממש גאון הדור אתר) ואלף ואחד סיבות, עייפת כבר באמא שלי עייפת, כל שבוע, כל יום, זורק כתבות מוואן, פולט שטויות בקצב הגולים שהפועל כבשה בשנה שעברה, חאלאס תנוח, תן לנו מנוחה ממך.
תגיד לי אתה עושה צחוק למה לא התראיינתה?? הייתה מסביר להם מי זה מספר 8 ולא כמו כל ילדים האלה שמאשימים את נמני סתם כאילו עם יבוא מאמן חדש יהיה קסם וקולאוטי יתחיל להבקיע ושטראובר לא יספוג יותר נו באמת מה היה כל כך בוער להעיף אותו כך לפחות שהיו מחכים לסוף עונה נמאס לי כבר מכל אלה שנגדו ושכחו מה הוא עשה בשבילנו פשוט כפויי טובה !
אם הייתי מתראיין, הייתי מקלל אותו ומדבר במילים שבאמת לא יפות בטלוויזיה, גם אורי משיח ושי מזרחי היו שם וגם הם לא רצו להתראיין, הוא את הרפש שלו כבר הטיל, מי שזה לא יהיה הפח הזה...יש רגעים שהשתיקה יפה להם! זה היה אחד מהם, התוכנית הזו היתה מבחילה. עכשיו צריך לתת שקט לאבי נמני, תעזבו אותו, בסדר הוא נכשל, יודעים, גם אני יודע את זה והוא היה צריך ללכת. אבל אני מאמין שיום אחד נמני יחזור למכבי מהדלת הראשית, אם זה בתפקיד אחר, או בתפקיד מאמן, בתנאי שיילך לקבוצות אחרות, יצליח בהן וילמד מהטעויות שעשה בקבוצה, כי אם זה יקרה הקהל, שטבעית יתגעגע אליו (כי מכבי זה אבי נמני ואבי נמני זה מכבי) ירצה אותו בחזרה יום אחד. ושכל המבוגרים בני ה-60 שגדלו על רפי לוי בתקופה ששיחקו פה עם מגפיים וכדורי אבן שלא ידברו איתנו על סמלים וכו'...גם כן כל אחד נהיה פה מומחה.