אם היתה לנו התאחדות מתוקנת כבר מזמן היתה דרישה של 6 משחקים בשבת באותה שעה שיהיו בערוץ קיבוץ ובערוץ השני משחק באורך מלא. ואם רוצים משחק בראשון ושני...אין ספק שהיה לזה הרבה יותר רייטינג אבל במקום זה נקבל אחד ב-5 אחר ב-7 אחד ב-7 וחצי... ערוץ קיבוץ של הגביע זה אחד הדברים המהנים שיש...
אני מאמין שדבר כזה יקרה כאשר זכויות השידור לליגת העל יפתחו. אם ספורט 5 יקחו את הזכויות הם בטח יעשו משהו בסגנון הזה. ספורט 1 כנראה לא ירצו, ואם ערוץ ONE יצליח לעשות את עסקת השנה הם בטח יפוצצו אותנו במשהו גרנדיוזי כדי שכולם יצפו והם יראו לערוץ הספורט מאיפה משתין הדג. אבל יש עוד שנתיים עד אז ..
מה שבאמת מעצבן בערוץ הספורט שהוא מקדם את הסחורה שלו בצורה מגזימה מאוד והדוגמה הטובה ביותר זה גביע הטוטו וכולם מדברים על הערוץ של ONE מתי הוא כבר יעלה ?? ביום ראשון יש את המשחק היחיד שמעניין בליגה הסקוטית סלטיק ריינג'רס באמת משחק אם אווירה מפחידה אבל בשעה לא נוחה
אני לא מבין מה אתה רוצה מערוץ הספורט? אז מה אתה רוצה שהם יקדמו? את ליגת העל? את הליגה האנגלית? מה? יש לערוץ הספורט את הליגה הספרדית, גביע הטוטו, גביע המדינה, ליגת האלופות, משחק מרכזי בליגה האיטלקית, ליגת העל בכדורסל, מכבי ת"א ביורוליג (ב-HD), הפועל ת"א בכדורסל, אז מה אתה רוצה ממנו? זכותו לקדם את התכנים שלו כמה שהוא רוצה, ובצדק!
אחי זה לא עניין של לקדם זה עניין שאת גביע הטוטו הם עושים מינימום ליגת האלופות (אני לא צוחק ) גם בפרומוים וגם הפרשנים את הליגה הספרדית שבאמת זה ליגה צפויה של או בארסה או ריאל הם עושים כאילו זה הליגה הכי מעניינת בעולם אחי זה מוגזם ומעצבן שיש להם כל כך הרבה ערוצים וזה מה שהם משדרים ומה הם עושים מזה !
זה מה שיש לערוץ הספורט להציע. ואני מבין למה צ'רלטון מעדיפים לחלק את המשחקים - בגלל המשחקים של הפריימרליג. אם צ'רלטון יפתחו ערוץ נוסף זה יהיה נהדר, אבל לבנתיים המצב כך עדיף, לפחות בשבילי.
לוח השידורים למחזור 17: שבת, 17:15: בני יהודה-הפועל ב"ש. שבת, 19:30: הפועל אשקלון-הפועל ת"א. ראשון, 20:00: מכבי פ"ת-מכבי חיפה. שני, 20:45: מכבי ת"א-בית"ר ירושלים. ארבעת המשחקים הנוספים ביום שבת ב19:00. נ.ב - כותרת מצחיקה משהו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4007648,00.html
ידעתי שישדרו את המשחקים הללו, בני יהודה ביכולתה הנוכחית ממש לא שווה שידור, עם כל הכבוד לבאר שבע. אם זה היה תלוי בי, הייתי משדר את קריית שמונה-מ.ס אשדוד.
אוף עוד פעם ערוץ 1 האלה עם העיצומים דווקא במשחק חשוב של מכבי נגד חיפה אני לא מאמין אני מקווה שבמקום שיתנו לספורט 5 שיתנו לצ'רלטון ויפתחו למשחק את הערוץ חינם כמו שעשו עם ליגת הנשים של ONE