אופירה עשתה ג'סטה לידיד היקר עובד קראוס ע"מ להעלות את השכר של מאור במכבי, כאילו שלא מספיק כמה הסכומים האסטרונמים שהוא מרוויח.
כן כי מכבי יעלו לו את השכר...אם כבר יקצצו לו ב-50 אחוז במקרה הטוב, כך או כך במקסימום עוד שנה וחצי הוא לא במכבי.
הספינים האלו תמיד עובדים, במיוחד שעכשיו שהוא ביחד עם אלירן עטר השחקן הכי בולט שלכם לא נראה לי שמישהו יוותר עליו בקרוב.. תסמוך על בוזי האבא שידאג לסובב את האנשים שצריך במכבי על האצבע כדי שמאור יקבל מה שהוא רוצה. החוזה הבלתי נתפס שמאור תפס ממכם מוציא שם רע למכבי, אפילו יותר מהעיסקה ההזויה עם קולאוטי. עם כל הכבוד למאור (ואני מעריך אותו מאוד, שחקן אדיר לדעתי) הוא בטח לא שווה את הסכומים שהוא מרוויח. שאפו ענק אפשר להגיד לאבא יעקב שמצליח להוציא סכומים מטורפים על הבן שלו מכל קבוצה שהוא דורך בה, ומסדר לבן מאור את החיים צעד אחרי צעד.
ועוד אחד: "נעלה ליורו 2016". תכנית סיכום השנה של ערוץ הספורט הייתה טובה, קלילה כמו שערוץ הספורט אוהב, שהם לא מסתירים שהפאנלים נמצאים אחד ליד השני, מגוון האורחים, התוכן עצמו. אהבתי.
התוכן עצמו היה פאתטי. שלא ישקרו, שיהפכו את זה ל- "נבחרי העונה שמשודרים בערוץ הספורט" ולא יקראו לזה "נבחרי השנה".
מהחלק שאני ראיתי התוכנית הזאת הייתה מביכה במקרה הטוב ועלובה במקרה הרע. כן איציק זוהר מדבר על כדורסל ושגיא כהן על פורמולה אחת(ועל כדורגל), אחלה תוכן.
ערן זהבי והפועל ת"א בנבחרי העונה, לצד של קובי בריאנט וברסה. תגידו שאתם כולם אוהדי הפועל ת"א וזהו. פשוט בדיחה.
אם אני לא טועה, הקהל הוא זה שבחר את אנשי השנה. מאוד עצוב, ואגב - רק העניין שהם הוצבו באנשי השנה (בעולם, כן, בעולם!) מראה כמה המצב עצוב.
עצם ההצבה של גוטמן לצד מוריניו וגווארדיולה ואחרים ושל ערן זהבי כביצוע השנה (שזכה אגב) ופריצת השנה ועוד כל מיני תארים היא מביכה...
אתם חייבים להבין אבל שהם צריכים בכל זאת לרצות קצת את הציבור היותר ואני מאמין שהדעה הרווחית בעם(והקהילה פה לא ממש משקפת את הדעה ברוב העם לדעתי) היא שחובה לראות גם את הצד הישראלי בכל הבחירות האלה. ישראלים תמיד ירצו להרגיש קצת יותר טוב עם עצמם http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
שלישי ב5+ לייב חגיגת גביע המדינה: ב12:45, הדרבי של אום אל פאחם (מכבי אום אל פאחם-ג'ת אלהאלי) עם פריצות למכבי טמרה-קבילי יפו. ב19:30, ערוץ הקיבוץ חוזר עם 7 שידורים ממשחקים ברחבי הארץ, חגיגה אמיתית לחובבי הכדורגל הישראלי. רביעי, חצאי גמר גביע הטוטו: 17:30, ספורט 5: קריית שמונה-בני יהודה. 20:00, 5+ לייב: מכבי תל אביב-מכבי פתח תקווה.