סביר מאוד שהמשחק של פתח תקווה אשקלון לא ישודר...עם כל הכבוד, את מי הוא מעניין? לא מכיר 10 איש שיטרחו לצפות בו. ועדיין היו לא מעט משחקים שלא שודרו כשהיו ביום ראשון, לא רואה סיבה לשדר את המשחק, חסר העניין הזה. בתחתית אין שום עניין עד לקיזוז.
בתור אחד שכן "נפל" במלכודת של ערוצי הספורט ורכש את כולם - אני יכול להגיד בפה מלא שלטעמי התוכנית 'שער השבת' היא מאוד מוצלחת. השילוב שם בין ניתוח מקצועי והומור הוא לא רע בכלל, כל אחד נותן קצת מעצמו. דני ענבר מחפש רכילות ולפעמים שואל שאלות לא חכמות במיוחד ופרימו אומנם פיטר חצי מהמאמנים בליגה וכמוכן לא מעט קבוצות בעיניו הן פרווה - אבל מצד שני העליהום שנעשה עליו בגלל המשפט 'אבי נמני הוא הדמות הכי גדולה בכדורגל הישראלי' הוא די משעשע. אני לא מחבב את מאיה רונן אבל היא עושה עבודה טובה. איציק זוהר מספק את האיזון. בלי קשר לפאשלה של שירלי בר-דיין - לפחות ממהדורות חדשות הספורט שאני ראיתי בתחילת השבוע - האולפנים החדשים מאוד יפים אבל איכות הצילום על-הפנים או מה שזה לא יהיה. התמונה מאוד מתוחה וזה קצת מעצבן. בעקבות טור שקראתי באתר העין השביעית - מה דעתכם על נושא אוחנה וברקוביץ'? אוחנה היה שחקן ענק והוא גם בעל נעם, לא מנסה לקדם את עצמו בכח או להיות אגרסיבי, פרשנות טובה - אבל בתור מאמן הוא לא טוב וברור שקופמן היה 'שוחט' מישהו אחר עם תוצאות כמו שלו.
אוחנה נעים הליכות ופרשן בינוני. ברקו ליצן ועם אופי חרא. אוחנה מאמן בינוני מינוס במקרה הטוב. ברקו הוא מאמן כמו שאבי ביטר רקדן בלט. לא זוכר כבר ממה התחיל הסכסוך, אך האמת הוא די מאוס ולא מעניין. מפליא אותי שבכלל מישהו עדיין מתייחס ברצינות לאתר הזנות של אופירע. ליציע העיתונות של ערוץ הספורט צריך להתייחס יותר כמו תוכנית בידור ולא תוכנית ספורט. הרמה בערוץ הספורט יורדת ככל שהערוצים שלהם עולים יותר כסף. בשנים האחרונות הפכו לשכונה.
הדבר שהכי מרגיז אותי בערוץ הספורט הוא האיכות הגרועה של התקצירים, הכל בהיר כזה ולא נעים לעין. רבאק, אתם גונבים כל כך הרבה כסף, לא יכולים לקנות מצלמות נורמליות? ברצינות, זה נראה כמו שידור ממצלמת אינטרנט!
לא אמרת שאתה לא עובד בערוץ כבר? חלאס לסנג'ר, תן לתקוף אותם בלי שתביא איזה הסבר הגיוני על הפאשלות "שלהם" http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx
אז גם פה הם לא עושים עבודה שלמה ונעזרים בצ'רלטון... די כבר, ערוץ הספורט יודע רק לגנוב כסף על הערוצים שלו ולבלבל בשכל, אני לא רוצה שום אולפן ליגת האלופות ואת יעל גולמן מלקקת לאיתי שכטר או דיבורי חסרי תכלית של רון קופמן ביציע העיתונות, אני רוצה לראות כדורגל והרבה בדיוק כמו שצ'רלטון מראים, איפה אותם ימים שאבי מלר היה משדר פריימרליג והיינו רואים הרבה יותר משחקים מהליגה האיטלקית, הצרפתית והגרמנית... תסלחו לי אבל ערוץ הספורט נהיה כבר חרא של ערוץ, ספורט 1 וספורט 2 לא רואים אותם, גם אין כל מיני תוכניות של זיוני שכל וגם מראים המון כדורגל, ככה ערוצי ספורט צריכים להיראות. אני מעדיף בהרבה את השטויות של אייל לחמן ומוטי חביב על פני האולפנים למיניהם של אלי אוחנה ושגיא כהן.
מה גונבים? אין להם את הזכויות על צילום המשחקים...אסור להם לשלוח מצלמות. הזכויות נמצאות אצל צ'רלטון, הם בסך הכל אחראים על תוכנית סיכום המחזור, שזה בתאכלס רק לשלוח שדר וצוות מראיינים, הצילום של צ'רלטון...
עומר, אין לערוץ הספורט מה לשדר בשביל 4 ערוצים. פעם ערוץ ספורט 1 היה הרבה יותר מעניין מכל ה - 4 שיש עכשיו. אין לכם זכויות שידור, אז אל תפתחו מליון ערוצים. אז מה הפלא שהם משדרים ליגת "נגריית חדרה" בפוטבול אמריקאי בשידור חוזר. עושים מרבע גמר גביע הטוטו, מינימום רבע גמר אלופות.
לא קשור לגנוב. אתה כאילו מפיל את האשמה על צ'רלטון. "האיכות חרא בגלל צ'רלטון, ערוץ הספורט רק שולחים צוות שידור. נ.ב - מודי בר און שולתתתתתתתת!!!!!11".
הדבר שהכי מוזר לי הוא הטענה שערוץ הספורט "גונב" כל כך הרבה כסף. ערוץ פרטי, מה אתה רוצה, שיגבה לפי איכות? שיגבה 5 ש"ח לחודש? הם גובים כמה שהם רוצים, ואם אתה לא מרוצה אל תשלם ותתנתק מערוץ הספורט, אבל להתלונן על האיכות הגרועה ולהמשיך להיות מנויים שלהם? זו לא מחאה צרכנית, זה רק הצורך להתלונן.
http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dunno.Xxx הוא בסך הכל הציג עובדות הגיוניות בלי שום דעה אובייקטיבית/סובייקטיבית על התלונות הגחמניות וחסרות הבסיס שלכם על התקצירים.
לא קשור אין על זה מחלוקת בכלל 2 ערוצי הספורט של צ'רלטון לא רואים בעיניים את ה4 של ערוצי הספורט רון קופמן הבנאדם הכי מבואס במדינה כולם לא טובים כולם גנבים על הכל הוא מתלונן אבל בטח של מקום העבודה שלו הוא לא יגיד מילה רעה משה פרימו הפרשן הכי גרועה בעולם לא במדינה איזה שטויות הוא מדבר אורי מלמיליאן שיתפטר אבי נמני שתפטר דרור קשטן לא יודע לאמן ועל כל מיני שחקנים למיניהם הם לא יודעים לשחק זבל של פרשן ולא מתאים בגרוש לערוץ הספורט מגישי החדשות המוקדמות ופרשני משחקים לפעמים עמיחי ויהונתן דווקא אחלה מגישים מסתלבטים בלי סוף באמת אחלה בקשר לזכויות שידור בכדורגל בליגות באירופה לצ'רלטון יש את הליגה האנגלית האיטלקית הגרמנית הפורטוגזית ההולנדית הרוסית הבלגית והישראלית לעומת זאת ל4 ערוצי הספורט של ערוץ הספורט יש את הספרדית בלבד !!!!!!!!!!!!!!!!!
הנה עוד סיבה למה צריך לטעמי לאסור להביא לינקים מבית בושת ONE: http://www.one.co.il/Article/171630.html http://www.sport5.co.il/HTML/articles/Article.376.91588.html עזבו רגע שיש תחרות שרק מתעצמת בין האתרים, אבל האתר של אופירע משמש באופן בוטה ומגעיל משרד יחסי ציבור לכל מיני בוזגלוים וגיידאמקים.