דיון התקשורת הרשמי לעונת 10/11

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Number 8, ‏9/7/10.

1. alexshw Member

יש תקצירים באינטרנט.
    אני יכול לחיות בלי מאיה רונן.
    http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

2. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

מעניין מה יהיה המשחק שישודר במחזור ה-11...מצד אחד מכבי חיפה נגד הפועל חיפה, מהצד השני מכבי ת"א נגד קרית שמונה...

3. alexshw Member

אני לא רואה כאן התלבטות. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

4. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

מכבי ת"א נגד קרית שמונה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx גם אני חושב כך http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

5. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

חח 20 דקות אחרי שדיברתי על שער השבת, מראים את שירלי בר דיין מדווחת מבלומפילד שחרק/חגב ענק עומד לה על יד ימין והיא לא שמה לב. החבר'ה בפאנל התפוצצו מצחוק ואז הראו פריים ששירלי מסתכלת עליו ונבהלת, חח איזה פרצוף היא עשתה. מניח שזה יעשה את דרכו ליו טיוב בקרוב.

נערך לאחרונה ב: ‏7/11/10
  6. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

חחחח כן זה היה גדול, אני אצחק עליה היום http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

7. danielone Member

אני לא מבין מה אתם הולכים קדימה יש קודם כל את המחזור הזה

נערך לאחרונה ב: ‏11/11/10
  8. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

בטוח שישדרו את בני יהודה-אשדוד? על פניו משחק טוב (למרות שזה באנקר איקס), אך לדעתי היו צריכים לבחור בקרית שמונה-נתניה.

9. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

מי אמר שישדרו את בני יהודה-אשדוד? שבת ב7 זאת בדרך כלל לא שעה לשידור, למרות שכבר אמרתי שמכל המשחקים הטובים שיש במחזור - דווקא שמו את פתח תקווה-סכנין בשעת שידור ?

נחכה נראה מחר אולי יפרסמו בספורט 1/2.

10. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין שידור של בני יהודה נגד אשדוד, למה אתה סתם רושם? זה אפילו לא מופיע אצלם בלוח שידורים. ולא רק זה יש משחקים שיביאו להם יותר רייטינג מאשר ה-0.000001 שהם יקבלו על בני יהודה נגד אשדוד...יש סטוק נגד ליברפול באנגליה (19:30), מיינץ נגד האנובר בגרמניה (19:30) פיורנטינה נגד צ'זנה באיטלקית...

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3980703,00.html

נערך לאחרונה ב: ‏8/11/10
  11. danielone Member

זה מה שהיה כתוב ולא הבנתי אתה אומר שזה לא שעת שידור ??
    והמשחק של נתניה נגד ק"ש באותו שעה אז כן שעת שידור לא הבנתי אחי !

12. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

ב99% מהמחזורים המחזור מחולק ל2: 4 משחקים משודרים, 4 משחקים לא משודרים.

4 המשחקים המשודרים מתפצלים - בדרך כלל שניים בשבת, אחד בראשון, ואחד משחק מרכזי בשני.
    4 המשחקים הלא משודרים תמיד משוחקים בשבת ב19:00, שהיא שעת "ברירת מחדל" וזזה רק בעקבות שידורים או דרישות מיוחדות.

המחזור העשירי, לפי המבנה, לא שונה משאר המחזורים - 4 משחקים בשבת ב19:00, 4 משחקים בשעות שונות. לכן בדרך כלל ארבעת המשחקים שמשוחקים בשעות השונות יהיו משחקים שאותם ישדרו.

13. Number 8 Member

אז בסופו של דבר במחזור הזה ישודרו רק 3 משחקים ולא 4 כמו בכל מחזור כי משדרים את ליברפול בערוץ המקבלים ב19:30. המשחקים שישודרו הם הפעל עכו נגד מכבי ת"א, הפועל רמת גן מול מכבי חיפה והפועל נגד בית"ר ביום ראשון.

14. הכדור לא עגול Member

במחזור 10 ישודרו 4 משחקים.
    עכו- מכבי ת"א, הפועל ר"ג - מכבי חיפה בשבת
    הפועל ת"א - בית"ר י-ם בראשון
    הפועל פ"ת-סכנין בשני.

במחזור 11 המשחק המרכזי הוא הדרבי החיפאי למרות שמכבי ת"א - קרית שמונה מעניין יותר אבל הפועל משחקים בבלומפילד באותו שבוע בצ'מפיונליג ולכן המשחק בליגה בבלומפילד חייב להיות בשבת.

15. danielone Member

מיש שיכול לעזור לי אני לא מבין משהו בכדורסל שלכל הדעות ליגה ממש לא מעניינת
    ולא תחרותית למשל שנה שעברה בליגה מכבי הפסידה רק פעם אחת (במסגרת הליגה)
    והפסידה את האליפות 3 קבוצות ירדו ליגה מהלאומית עלתה רק אשדוד בגלל שלשאר לא היה תקציב ואני לא צריך לפרש לכם כולם מבינים שהיא לא מעניינת חוץ ממכבי וגם ליגה חלשה מאוד
    ובכל זאת כל המשחקים ללא יוצא מן הכל משודרים בערוצי הספורט של ספורט 5 .
    עכשיו שמה משודרים 5/5 בליגה שלנו שיש 4 קבוצות "הגדולות" מכבי תל אביב מכבי חיפה הפועל תל אביב ובית"ר ירושלים גם בתארים וגם בקהל האוהדים הם הכי הרבה ולא כמו בכדורסל שיש רק אחת ויש עוד כמה קבוצות שיש להם הרבה אוהדים כמו בני יהודה הפועל באר שבע אשדוד ונתניה ומשודרים 4/8 משחקים בלבד עכשיו אני שואל למה זה ככה כי זה לא מעניין אתם תענו אז איך זה שבכדורסל כן ?? אולי אין מספיק מקום בלוח השידורים של צ'רלטון ?.אז למה לא מוכרים גם לערוץ הספורט 5 או בקרוב הולכים להשיק את ערוץ הספורט של אתר ONE בכבלים פשוט ערוץ 1 בוחר את הראשון המרכזי צ'רלטון את ה3 נוספים והשאר מי שההתאחדות תמכור להם את זה יכול להיות שאם ישדרו את השאר אז יפגע בספורט 1ו2 אבל אני יודע שיש להם הרבה משפטים ובעיות עם ההתאחדות ככה שאם ישדרו את השאר זה יכול הוריד להם מהמחיר וכל הבעיות שיש להם עם ההאחדות נגיד במחזור הבא אחרי זה יהיה מכבי נתניה נגד בני יהודה מכבי תל אביב נגד קרית שמונה מכבי חיפה הפועל חיפה בית"ר ירושלים הפועל רמת גן ובני סכנין נגד הפועל תל אביב ה5 האלה יכולים להיות משודרים אבל מן הסתם כמו תמיד יבחרו ב4 הגדולות למרות המצב הרע של בית"ר שאני מקווה שאם היא תנצח את הפועל אז יהיה בסדר ובטוח ישדרו אותם נגד הפועל רמת גן אבל תירו שתי קבוצות שהם בתחתית שזה בית"ר והפועל רמת גן ישדרו אותם למרות שנתניה נגד בני יהודה יותר מעניין אז אני באמת לא יודע במי יבחרו במשחק המרכזי כנראה שבדרבי החיפאי ואני גם לא יודע במי יבחרו ב3 של ספורט 1ו2 אבל כנראה בגדולות שהזכרתי טוב מה אני יגיד לכם מקווה שהכדורגל יתקדם ויהיה טוב !!