דיון התקשורת הרשמי לעונת 10/11

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Number 8, Jul 9, 2010.

1. alexshw Member

הלוואי והשיבושים בערוץ הראשון ימשכו לעד http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

2. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

חוב קטן לגבי מחזור מספר 9 - המשחק של נתניה ועכו יועבר בשידור ישיר ביום ראשון, דווקא משחק מעניין שאני מאמין שאצפה בו.

לוח שידורי מחזור 10:
    שבת [13.11], 17:00: הפועל עכו-מכבי תל אביב
    שבת, 19:30: הפועל רמת גן-מכבי חיפה
    ראשון, 20:45: הפועל תל אביב-בית"ר ירושלים (למה לא בשני?)

שאר המשחקים ביום שבת ב7 מלבד המשחק של הפועל פתח תקווה-סכנין שישוחק ביום שני (20:00) וכנראה יהיה שידור. זו החלטה לא מובנת, שכן שתי הקבוצות בכלל לא מרשימות. אין ספק שבני יהודה-אשדוד או הפועל חיפה-באר שבע היו מתאימים יותר לשידור.

אגב, לא ראיתי שפורסמה על זה כתבה, אבל עפ"י אתר ההתאחדות המשחק של הפועל פתח תקווה יתקיים בוינטר אז כנראה שהמאמצים של נעים הצליחו וזה מגרשם הביתי להמשך העונה.

3. Don Joan Roman Member

בקשר לשאלה שלך, זה בגלל שהפועל משחקת בצ'מפיונס מול בנפיקה או ליון ביום רביעי וזה לא ריאלי שיומיים אחריי משחק כזה הם ישחקו גם בצ'מפיונס, בכלל לדעתי שי סיכוי גדול שהמשחק יוקדם לשבת כמו שהיה בדרבי.

4. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא בטוח אבל נראה לי שיש משחק ידידות לנבחרת באותו שבוע, וכמובן שראשון זה הרבה יותר טוב משני.

5. Don Joan Roman Member

באמת נראה לי שאתה צודק ואני טועה.

6. ertyo Member

זו בדיוק הסיבה,יש משחק ידידות נגד איסלנד ביום רביעי בעוד שבועיים,לכן המשחק המרכזי הוא ביום ראשון.
    סוף סוף ההתאחדות,מפרסמת את לוח המשחקים שבועיים מראש.

7. Number 8 Member

יש ליגת האלופות שבוע אחר כך. במילים אחרות, עוד שלוש שבועות מהיום.

שאלה - לא הייתי מעודכן, אני מדפדף בערוצי הספורט ביום שני בסביבות 8 בערב ופתאום רואה שהמשחק של מכבי נגד הפועל חיפה ישודר בערוץ הספורט. הבנתי שזה קרה כי יש שיבושים בערוץ 11 אבל השאלה שלי היא האם יש מצב שהמשחק המרכזי יעבור באופן סופי לערוץ הספורט?

8. Don Joan Roman Member

לא וחבל.

9. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

לצערנו הרב לא, כבר הגיעו להסכם עם הטכנאים של ערוץ 11 ואת חיפה-ת"א (האמיתי) נראה עם דני נוימן http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx

10. ARSI Member

וכאן נשאלת השאלה, אחרי ששגיא כהן פירשן את הפועל חיפה נגד מכבי ת"א: מי פחות רע, שגיא כהן או דני נוימן?
    http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx

11. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

שגיא כהן, בוודאות.

12. alexshw Member

תראו, ודאי ששגיא כהן נמצא בפלנטה אחרת מבחינת הבנת המשחק מדני נוימן, שמפרשן רק בגלל קשרים.
    אבל הבעיה של שגיא שהוא מפרשן משחק גביע הטוטו, שלא לדבר על ליגת העל, כאילו אני צופים זה עתה בחצי גמר האלופות בין יונייטד לברסה.
    לכן זה נשמע מגוחך.

הוא לאמתאים את עצמו למעמד הדי אפור והחצי חובבני. ומתחיל עם התיאוריות הטקטיות שלו, כאשר בפועל אנו רואים משחק משעמם בהליכה.

Last edited: Nov 4, 2010
  13. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

תיקון מבאס - אצטדיון ר"ג נמצא בשזרוע חורף ולכן הפועל פתח תקווה תנדוד לוינטר, המגרש (עדיין?) לא הבית הרישמי שלה להמשך העונה.

14. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

לפני בני יהודה-אשדוד והפועל חיפה-באר שבע, יתקיים משחק בצפון הרחוק, באותה שעה, כאשר קרית שמונה תארח את נתניה, זה משחק שבהחלט שווה שידור. שתי קבוצות שדוגלות במשחק התקפי ויתרה מכך, יהיו המון צעירים על כר הדשא. מעניין אם גיא לוזון יצפין למשחק כדי לעקוב אחר דור העתיד. חבל שככל הנראה המשחק שישודר יהיה קרב התחתית האפור בין הפועל פ"ת לסכנין, אם היינו במחזורים האחרונים אז מילא, אך אין שום היגיון לשדר קרב תחתית כבר במחזור העשירי, בין שתי קבוצות שהניהול אצלהן רחוק מאוד מלהיות מקצועני.

Last edited: Nov 6, 2010
  15. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

שער השבת זאת תכנית כל כך מעליבה.

שיפרו אותה והיא לא רק חצי שעה, הוסיפו תפריט בצד ימין עם כל מיני נתונים נחמדים. אבל איכות הווידאו כל כך רעה, תקיעות, בעיות סאונד, חזרה על הווידאו, קפיצות. איכויות התקצירים כאילו הורדו מיו טיוב וגם שם הועלו על איכות ממש גרועה.

בוז.