שלמה שרף פרסם את ההרכב שהוא היה הכי רוצה לראת לקראת יוון ביציע העיתונות,הוא בחר ביואב זיו שישחק בעמדת הבלם!,כן לא פחות. הפעם הוא שבר כל שיא.
שלמה שרף לא שבר שום שיא, זה בסה"כ עוד הרכב של עוד עיתונאי, אין מה להתרגש מכל שטות שהתקשורת מנפקת. כבר אמרו חכמינו על נסיונות פאתטיים מסוגו של שרף - זקנתו מביישת את נעוריו.
אין שום קשר עומר...הדרבי בכלל משודר בערוץ 11 חיפה-סכנין אם ישודר יהיה בצ'רלטון ובכלל שעתיים לפני הדרבי. מאבקי הכבוד האלו של ההתאחדות וצ'רלטון פוגעים באוהדי הכדורגל בארץ, אם צ'רלטון חושבים שהמשחק הסופר מסקרן של מילאן נגד האימפריה של קייבו יניב להם יותר רייטינג ממשחק של קבוצה גדולה מהארץ אז שיהיה להם בכיף, היום מכבי חיפה לא תשודר, מחר זאת בית"ר ומחרתיים מכבי והפועל. אני לא מבין גם מה הבעיה להעביר את המשחק לראשון במקום אשדוד-ב"ש? 4 הגדולות בארץ מחזיקות בקהל האוהדים הגדול ביותר וכל משחק שלהם יביא יותר רייטינג ובאז מאשר משחק נחמד כמו אשדוד-ב"ש שיעניין רק את אוהדי הקבוצות האלו.
זה ברור - צ'רלטון רוצה ליצור אפקט ולשדר להתאחדות "נפגענו, אתם תשלמו" על העברת הדרבי ליום שבת. למרות שאין קשר ישיר בין השניים (זה לא באותה שעה, המשחק של חיפה מסתיים לפני הדרבי) אבל כמו שאמרת, יש מאבקי כוחות פנימיים בין ההתאחדות לצ'רלטון שלא מרוצה מהליגה שהיא רכשה לפני 3-4 עונות, מתה להפטר ממנה אבל תוכל לעשות זאת רק בעונה הבאה ..
מישהו חשב פעם שרייטינג זה לא הקטע של צ'רלטון? מה זה משנה כמה רייטינג היא מביאה אם: א. רק מנויים יכולים לצפות בה, צ'רלטון הוא לא ערוץ פתוח. ב. רק הם משדרים כדורגל ישראלי, אין אופציות אחרות. צ'רלטון התנהגה תמיד כמו מונופול, יש לה זכויות שידור על כמה ליגות, יש לה כוח מול ההתאחדות והיא יודעת שלא משנה מה היא תעשה - היא תנצח. אני גם לא בטוח שבעונה הבאה צ'רלטון תפסיק את ההתקשרות עם ההתאחדות. הם יעשו את זה, רק במחיר יותר נמוך מהנוכחי. אף אחד לא באמת מעוניין בזכויות השידור של ליגת העל. נ.ב. אני לא אוהד של אשדוד או ב"ש אבל אני אוהד כדורגל בין היתר, ובכיף הייתי צופה גם במשחק בין אשדוד לב"ש. כמוני יש לפחות....עוד שישה.
תענוג מה שקורה לליגת העל תחת לוזון. הרייטינג שובר שיאים שליליים ואף גוף לא מוכן להתקרב יותר למוצר הנחות הזה. וכמובן המשחקים של יום שני, איך אפשר בלי המשחקים של יום שני? לאט לאט זה מתקרב למצב של ליגת הכדורסל. חוץ מכמה משחקים בסיבוב, לא מעניין אף אחד עד שמגיעים לשלבי ההכרעה בפליאוף.
איך הדרבי של ישראל, כמו שאתה יודע הפועל מיצגיים את עצמם ולא את ישראל ואתם אין שום קשר למדינת ישראל . נ.ב. לפי התגובות של אוהדי הפועל אני מקווה שתאנסו אותכם לפי התגובה שלך אני מקווה שהפועל תאנוס אותכם אז נסגור באמצע 0-0, מסריח והכי חשוב רב פצועים .
אם ככה, האם מישהו יודע את המחירים ברשת הסלולארית (פלאפון), האם זה לפי זמן גלישה, צפייה "מיודחת" או גם וגם ?